Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 27 June 2011 - 01:05 PM
Pa božanje nosečnic po trebuhu. Jaz sem sicer tolerirala pri bližnjih, če sem videla, da jim to res pomeni, ampak jaz nobene nikoli ne pobožam, pa naj ji prinese še tako nesrečo.
Ne maram veliko kontakta z ljudmi.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 27 June 2011 - 03:31 PM
Posted 27 June 2011 - 04:07 PM

Zadnjič sva bili s sosedo na sprehodu, pa sva se ustavili z malečkimi na klopci, ker sem mogla nahranit Jona. Pa pride ena ženska mimo in se ustavi in začne gnjavit, pa spraševat in pametovat. Očitno je bila na frišno babica, ker je govorila o svoji snahi in kako ona otroku ne daje čaja za pit, da je otrok žejen itd. Še dobro, da sem imela dost dela z malim, ker sem se mogla huronsko brzdat, da ji nisem kaj sočnega povedala. Jebemu sunce no, a si lahko še bolj nadležna in pametna. Jaz sem jo kar ignorirala, ker je spet postavljala vprašanja, ki jo nič ne brigajo.
Joj ja, božanje nosečniških trebuhov, pike dobim. Že tako nisem marala, da me je hotela kaka znanka po trebuhu, če bi me pa popoln tujec, bi se mi pa tak zmešalo

Posted 27 June 2011 - 09:29 PM
Meni pa grejo na živce ljudje, ki se drenjajo okrog dojenčkov in hočejo bit vedno zraven in se spakujejo pred njim, ga vlačijo po rokah,... Saj ne, da ne maram otrok, ampak ne norim vsakič, ko kdo rodi. Pogledam otroka in to je to. Postanem prav živčna, ko se fantov oče ukvarja z vnukinjo in se pači. Kot da se ne da z otrokom normalno govorit, saj ni neumen.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 27 June 2011 - 10:22 PM
Danes. H&M v Cityparku. S kolegico stojiva v vrsti na blagajni, čaka nas kakih pet ali šest. Pride na blagajno par (okoli 45 let recimo) in tip ogovori blagajničarko: "A samo ena blagajna dela?" Blagajničarka: "Ja, gospod, bomo zdaj še eno odprli" Tip: "No, dajte, no."

Posted 27 June 2011 - 10:26 PM

Pablo Picasso
Posted 27 June 2011 - 10:48 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 27 June 2011 - 10:56 PM

Posted 28 June 2011 - 07:24 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 28 June 2011 - 07:38 AM

Posted 29 June 2011 - 11:35 AM
Lih sem gledala slike na FB od ene znanke, ki ima ogromno oblek, spremlja trende, takoj kupi vse, kar pride v trgovine, a tega tako NE ZNA nosit, čisto brez osebnosti je, sploh se ne izraža z oblačili, sploh nima svojega stila, samo to, kar je v trgovinah, pokupi in obleče. Pa ima ful hude stvari, ne rečem, ampak kamon, daj malo sebe not.

Pablo Picasso
Posted 29 June 2011 - 11:41 AM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 29 June 2011 - 11:46 AM

Pablo Picasso
Posted 29 June 2011 - 12:41 PM

Posted 29 June 2011 - 01:30 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 29 June 2011 - 04:24 PM
Rea, ne, sej zdej naju deli 600 km, ampak ni šans, da spravim tisto majico nase. Jo moram privleč iz omare, po moje jo bom vzela na Finsko, da jo bom vsaj ob večerih nosila, ker je res kot nova.
Pablo Picasso
Posted 29 June 2011 - 07:42 PM
Rea, ne, sej zdej naju deli 600 km, ampak ni šans, da spravim tisto majico nase. Jo moram privleč iz omare, po moje jo bom vzela na Finsko, da jo bom vsaj ob večerih nosila, ker je res kot nova.
A za Finsko je pa dobra?

Posted 29 June 2011 - 08:21 PM
Joj, ja, enkrat se je v OŠ ena sošolka zalepila name in kupovala vse isto, jaz pa sovražim, če ima nekdo, ki ga poznam, isto stvar, že navadno črno majico počasi neham nosit, če jo tista oseba forsira. Pa pol leta za tem, ko sem si jaz kupila svojo prvo (in potem tudi zadnjo

To je smešna, ker razlagaš tako, kot da je ne vem kak kriminal, če si kolegica kupi enako jopico kot ti. Mislim halo, ker jo maš ti, pa je nihče na svetu ne sme met al kaj? To so res osnovnošolske finte in ne morem vrjet, da se kdorkoli za kaj takega sekira. Meni je ravno... Itak vem, da meni bolj paše, zakaj bi se sekirala?
Ciritam:
(čeprav sem jo prosila, naj ne dela tega, ker ve, kako imam rada svojo jopico in kako ne maram istih oblačil)
Ta stavek me je ubil res.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users