Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5198 replies to this topic

#4801 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 25 December 2024 - 08:08 PM

Brezvezen video, a ji moramo biti fovš? :)

• 0

#4802 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 28 December 2024 - 09:26 PM

Pri Dimcevih pa ne morem, da se ne bi vprasala, kako se jim zdi vredno vsa ta leta ziveti narazen, zaradi njegove mediocre kariere v nekih tretjerazrednih klubih.
Ne vem, koliko pomoci ima ona, ampak ze to, da so skos narazen, je meni noro zalostno.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4803 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 December 2024 - 10:47 PM

Ta mediocre kariera v tretjerazrednih klubih jim prinese vsaj 20k na mesec, kar je za Slovenijo bajno.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4804 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 28 December 2024 - 11:59 PM

Tretjerazredni klubi gor al dol, ima pa vseeno naslov Evropskega prvaka in igral je na OI.
Drugace pa ja, verjetno se zaradi azijske hrane ni preselil na drugi kontinent. Place so v tujini zagotovo boljse kot pri slovenskih klubih, pa se individualni endorsement deals. Ocitno jim denar in stabilno okolje za otroka v katerem ne menjavata sole/vrtca/prijateljev/jezika vsako leto, ko Ziga menja klub in se preseli v novo drzavo pomenita vec kot to, da so skupaj. Jaz osebno si sicer ne predstavljam kako funkcionira tak odnos, sploh v primeru, ko je on 7h casovne razlike stran, ampak ocitno je njima dvema vredno. Situacija ima omejen rok trajanja, ni za vedno. Pomoci pa sumim, da ima od sester in starsev vec kot dovolj. Jaz osebno se ne bi sla tega, njim pa ocitno pase.
  • 0

#4805 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 29 December 2024 - 12:29 AM

Pa je res zavrnil kaksno ponudbo slovenskih klubov ali so to zgolj spekulacije? Meni deluje, kot da vzame tisto, kar lahko.
Sicer mi zneski niso znani, ampak ja, ocitno jim to res vec pomeni oz. vsaj njemu. Meni se vseeno smilita otroka in ona, pa zdaj je prislo ven, da ne bo vec igral v nasi reprezentanci, tako da bo se manj v Slo. Sicer ona je itak taka, da romantizira cisto vse, vprasanje, kaj je v ozadju.
  • 0

― V. Van Gogh

#4806 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 29 December 2024 - 01:54 AM

Veliko otrok odrašča "brez enega starša" pa ni nobene tragike v tem. Sploh pri njih, ki so v vsem tem zavestno in jim njegova odsotnost prinese lep denar. Jaz se tudi ne bi šla tega, ampak si nisem izbrala profesionalnega košarkarja za življenskega sopotnika. Vsaka družina ima svoje kompromise, njihovi so samo bolj očem vidni.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#4807 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 29 December 2024 - 12:05 PM

No, jaz imam na to drugacen pogled. Ona tudi gotovo konkretno zasluzi in ni, da bi bili financno ogrozeni, ce se ne bi on odlocil it na drug konec sveta. Sploh pa otrok ni nihce vprasal, oni bi pa vedno izbrali blizino starsa. Koliko je na dolgi rok zatravmiranih in s takimi in drugacnimi tezavami, pa so bili v otrostvu skupaj veliko vec kot nekaj tednov v letu.
Ampak ja, razlicne prioritete imamo in veliko zensk nasploh pri partnerjih marsikaj prenasa zaradi denarja.
  • 0

― V. Van Gogh

#4808 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 29 December 2024 - 04:56 PM

Ja meni se tudi zdi to cisto mimo, mislim ce se odlocis za druzino ... Ampak tukaj vidim ze v sluzbi kako je ženskam najbolj logicno, da jim pripada it h feizerju pa na nohte ko grejo po 6 tednih prvic na vikend odpust, terapevti jih velikokrat pri tem podprejo,meni je pa totalno mimo. Ej otroke vidis doma po 6 tednih in ti prioretiziras frizerja in kozmeticarko oz.sebe,pa niti ne v nekem smislu selfcare.
  • 0

#4809 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16822 posts

Posted 30 December 2024 - 07:15 AM

Ora, a mate pri vas tud alkoholicarje?
Sem firbec za bratranca pa njegovo, ce sta slucajno ze tam okrog ruzila...
Zdaj sta spet skupaj ocitno, bogi njeni otroci, res.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4810 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24553 posts

Posted 30 December 2024 - 08:25 AM

Se precej strinjam, da meni tako življenje ne bi nikakor odgovarjalo, denar gor ali dol. In imam kolegico, ki je bil mož v isti situaciji. Imata krasne izkušnje, saj sta živela na parkih koncih sveta, ena hči je rojena na Švedskem, druga na Poljskem. So se pa potem zelo hitro stabilizirali v LJ. Problem pri njih je, da so mu klubi menda ostali precej dolžni, tako da se je že za ves ta "bajni denar" obrisal pod nosom. Problem teh špotnikov je, da niso vsi za običajne službe in kasneje težko kaj drugega delajo. 

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#4811 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 30 December 2024 - 11:54 AM

stabilno okolje za otroka v katerem ne menjavata sole/vrtca/prijateljev/jezika vsako leto

To drži, je enkrat razlagala na Ig. Zakaj pravzaprav on skoz menja klube?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4812 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 30 December 2024 - 12:49 PM

Ugibam, da ne upravici pricakovanj v klubu? :hmm:

Na zunaj zgleda sport ful fancy, da se obraca ful denarja, kar se v nekaterih sportih in ligah res, ampak realiteta je, da sploh manjsi klubi in manj popularni sporti kar precej zivotarijo.
  • 0

#4813 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 30 December 2024 - 01:37 PM

Aha, ne po lastni izbiri, razumem. Nisem pomislila na to.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4814 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 30 December 2024 - 02:19 PM

O, fak, redne cene teh Didrikson bund, ki jih Tamara tako opeva, so 700 €. :lol: Res rabiš heavy duty ekspedicijsko bundo za hodit po ljubljanskih pločnikih. :D 

• 0

― V. Van Gogh

#4815 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 30 December 2024 - 02:37 PM

A spodi ma pa deko?
  • 0

#4816 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 30 December 2024 - 02:46 PM

No jaz nisem vedela, da naj v takih tretjerazrednih klubih dobili 20k na mesec. Jaz si tudi predstavljam, da on ravno ful nekih ponudb nima in izbere, kar pač lahko. Ravno ful dolgo kariere športnikov tudi ne trajajo, zato so verjetno pač pripravljeni malo potrpet še teh nekaj let.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#4817 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16822 posts

Posted 30 December 2024 - 02:56 PM

Una z dechatlona za 100 je cist u redu :D dons mi je blo vbnjej pri -2 vroce, tko da jutr grem v mcKinley jakni za 70 e.
Da bi dala za jakno 700 e ne bi tud ce bi mi 20 k kapnal na TRR vsak mesec :D
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4818 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16822 posts

Posted 30 December 2024 - 03:12 PM

A kera ve kaj se z Emo dogaja?
Zdej bi mogla ze vsaj rodit, objave pa nobene od 1.11.
  • 0

#4819 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 30 December 2024 - 04:13 PM

Kdo je pa to 🤣
  • 0

#4820 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 30 December 2024 - 04:15 PM

Saj res, upam, da je vse v redu z njimi in se je samo odklopila.

Ona: https://www.instagra...HZiYmdzd25lYw==
  • 0

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users