Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 24 June 2011 - 11:32 AM
Pa folk, ki se ne zna izražat oz. še hujš, da se ne znajo ti. priložnostno izražati (razlika stranka, gledališče, lokal, internet,..)
Posted 24 June 2011 - 12:26 PM
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 26 June 2011 - 04:57 PM
Ljudje, ki se non stop 'hvalijo', koliko sexajo.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 June 2011 - 05:02 PM

Posted 26 June 2011 - 05:03 PM
Ljudje, ki so VEDNO žrtve, res, vedno jim gre vse narobe in vedno jih nekdo zaje***.
Za tiste, ki to veselo razglašajo po fb, imam pa kar blokiran prikaz njihovih objav.

J A ! #2
S tem, da bi tu dodala še tipe, ki vsak štos obračajo na to vižo.
Je bilo že veliko pisanega o tem, a imam ravno eno svežo situacijo prekinitve stikov z enim takim osebkom, in sem mogla napisat.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 26 June 2011 - 05:15 PM
- pa tisti, ki se kar naprej hvalijo z vsem, kar pač trenutno počnejo, da bi ja izgledalo, kako pestro življenje imajo.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 26 June 2011 - 06:18 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 June 2011 - 07:53 PM
Tudi jaz se podpišem pod Kinky in pa tudi pod Immortelle!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 June 2011 - 08:39 PM
Jecljanje.

Posted 26 June 2011 - 08:41 PM
Ne bodi zlobna, si niso sami krivi.

Meni gre na živce pokašljevanje.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 26 June 2011 - 08:44 PM
Posted 26 June 2011 - 08:46 PM
Ne bodi zlobna, si niso sami krivi.

Vem ja, ampak si ne morem pomaga. Mam eno sošolko ki jeclja. FAKKK, nekaj časa še zdržim, potem pa začenjam vsak njen stavek dokončevat.

Posted 26 June 2011 - 08:49 PM
Meni tudi gre ogromno stvari na živce, za katere vem, da si oseba ni sama kriva in si ne more pomagat.
Nasploh sem precej živčen in nestrpen osebek v določenih pogledih. Pošast.

Posted 27 June 2011 - 05:46 AM
Je pa po obisku logopeda lahko bolje...to pa.
Posted 27 June 2011 - 06:53 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 June 2011 - 12:29 PM
Jina, ni tko easy...
Je pa po obisku logopeda lahko bolje...to pa.
Ja, saj to, predvsem ogromno časa in volje je treba.
Dva moja kolega sta močno jecljala, pri enem so čisto odpravili, drugi pa jeclja samo še, kadaj je ful živčen. Se pa nikoli noben ni delal norca iz njiju, vsaj od SŠ.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users