Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5694 replies to this topic

#4781 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 26 November 2019 - 05:27 PM

Emily, to ja! Miista ima super modele recimo, ampak mi je malo huda dati 350€ za stvar, ki je niti probati ne morem. :/

Ja verjamem, sicer bodo zdaj imeli znižanja, ampak če ne veš št. in modela je potem res stresno preko pošte pa potem vsa ta vračanja.

Jaz sem si lani kupila od Kiomi, sem zelo zadovoljna, ampak seveda je to vse online. Če prideš k meni, mi ne zmanjka idej kam te peljat po čevlje.  :D

Žal pa nimam veliko idej za fizične trgovine v Slo., mogoče edino če ima Vagabond kaj pametnega. 

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#4782 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 November 2019 - 06:00 PM

Se kar povabim na obisk. :D Meni je recimo princip nemskega Zalanda ful kul, narocis kar hoces, sprobas, posljes par stvari nazaj in placas tisto, kar zadrzis. Obutev mi je res ultra specificna stvar, sem ze hotela ene Zarine narociti, pa so jih slucajno imeli v skladiscu v trgovini in sem si, ko sem jih prijela v roke, oddahnila, da jih nisem narocila, ker so bili tezki kot utezi, na fotki pa sploh ne zgledajo. Enkrat sem se tudi ze ustela z enimi krasnimi Nakdovimi petkami, so bile tako grozno izdelane, da sem jih samo poslala nazaj. Da o stevilkah ne zacnem. Cevlje moram res najprej pomeriti. :/
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4783 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 26 November 2019 - 06:22 PM

Ja Zalando je ravno včeraj imel znižanje na vso obutev in res imajo odličen sistem, midva s fantom si na vsake toliko naročiva toliko stvari za pomerit da čakam kdaj me bodo blokirali. :D Sicer je neka denarna meja, ampak ne vem koliko je iz glave. So pa pazljivi kar se mi zdi tudi prav, fant je enkrat malo prepozno poslal neke hlače nazaj pa je potem določeno obdobje moral vedno vnaprej plačat pa so mu potem vračali denar, če kaj ni vzel. 

Ampak ja super stran je, moram res pohvalit, ravno par dni nazaj so mi še kodo za 20% popust poslali za prijateljstvo tako, da sem spet pečena. :D

Srečno na lovu za gležnjarji, upam da kaj najdeš. 

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#4784 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 26 November 2019 - 06:27 PM

Jaz imam ful čevljev, najdlje imam ene visoke Geox superge, ki sem jih kupila pred 6 leti menda, ko sem bila noseča. Še vedno jih precej nosim, odlične so še. Pa Timberland piščančke varianta, Legero goretex mal lepše, nazadnje sem ful dobro kupila tiste svetle od Alpine, pa ene Jana zimske imam še v skatli, saj res, jaoooo! edino z nizkimi usnjenimi gležnarji iz CCC nisem zadovoljna, pa jih imam komaj eno leto. Znotraj se je podloga že ful natrgala na peti, pa spredaj na palcu, ma res nisem pričakovala tega že po eni sezoni nošenja. Zato me mikajo kakšni drugi, imam na best secret nekaj nagledanih, pa ti Tamaris bulerji so mi res lepi, no.
  • 0

#4785 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 26 November 2019 - 06:34 PM

Podgana vso srečo s tem, jaz ne zaupam nobeni znamki več. Mož je pred parimi tedni v Tom Tailorju kupil pulover za skoraj 50€ ki je na ovratniku že čisto zmuckan + toliko je skočil skupaj da ga bom jaz zdaj nosila za doma, katastrofa.

Načeloma sem sicer zadovoljna z Batino obutvijo, škornje imam že nekje 6 let pa so še praktično kot novi, tudi balerinke so dolge zdržale in bile zelo udobne

Samo TT res ne spada med take. Imam tudi jaz slabe izkusnje. So pa cene lepo navite. Recimo Martens bulerji lepo zdrzijo leta (vsaj 10 jih ze imam), ampak niso udobni. Mislim pa ravno na take stvari, ki so konstantno v rabi. Drugacnih skorajda nimam. Zdaj recimo eno Icepeak jopo nosim non stop ze ene 4 leta, se poleti jo ven privlecem, ampak tu je bila sreca.
Sla bom v Iglu pa se oblekla pa se potem vec let tudi prikazem ne v trgovinah s cotami :D
S COSom imam tudi bolj mesane izkusnje.

CCC je meni slab. Pa nekam ceski modeli so. Ne znam razloziti, ampak noben nima dovrsenega dizajna.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4786 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 26 November 2019 - 07:16 PM

Precej hvalijo TH čevlje, baje so ful udobni, za samo vzdržljivost sicer ne morem rečt, ker jih imajo punce bolj na novo (superge, gležnarje), tako da je še prezgodaj.
  • 0

#4787 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 26 November 2019 - 07:22 PM

Jaz imam ene TH gleznjarje s peto ze od 2008, ful kvalitetni in razen porocnih sandalov edine udobne pete, ki jih imam. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4788 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16822 posts

Posted 26 November 2019 - 07:41 PM

Res je glede th :) imam podobne izkusnje.
Jaz imam ze 7 let uggice. Dol mi visi a so in ali out, meni so to najboljsi cevlji ever, edini na svetu v katerih imam obcutek da imam na nogi copat in me v njih ne zebe niti pri minus 10. Verjetno si bom v eni od naslednjih sezon narocila nepremocljive.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4789 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19159 posts

Posted 26 November 2019 - 08:31 PM

Jaz imam ful čevljev

Men se zdi, da si ti skoz čevlje kupuješ :D
  • 0

#4790 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 26 November 2019 - 08:58 PM

Ma ja no, nimam jih malo, še vedno pa dosti manj kot nekatere okrog mene. Npr.sodelavka je zadnjič tko mimogrede iz enga šopinga prinesla dvoje TH superge in ene gležnarje, vse to je bilo preko 200€! Jaz se ful dolgo odločam, preden si kupim kakšne nove, pa še to skoraj vedno po znižani ceni.
  • 0

#4791 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 27 November 2019 - 07:25 AM

Hehe, jaz sem si tudi vedno to mislila :D. Jaz jih imam za vsak namen po ene. Sicer bi kdaj imela druge, ampak jih ne najdem in potem ponavadi (pre)dolgo stare nosim.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#4792 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 27 November 2019 - 08:12 AM

Jaz imam tudi za vsak namen po ene. Če bi imela npr. več škornjev, superg, na koncu vedno določen par veliko več nosim, drugi bi pa zanemarjeno čakal v omari. Baje tudi kar se oblačil tiče, naj bi v povprečju redno nosili manj kot polovico vse vsebine omare.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#4793 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 27 November 2019 - 08:23 AM

Enako jaz. Ce imam prevec izbire in samo dolocene kombinacije pasejo skupaj, sem skos na prezi, ali imam vse kose na voljo in mi gre na zivce (ze pri V opazam, ker ima cisto x barvne kombinacije). Capsule wardrobe se mi fajn slisi, ampak to zaenkrat deluje pri meni s kavbojkami in bombaznimi majicami v razlicnih barvah, docim za elegantne stvari se se nisem uspela pretegnit, ker traja toliko dlje, da si neko solidno garderobo, kjer prakticno lahko vse z vsem kombiniras, skupaj spravis. Sploh, ce gre za kaksne barvne odtenke in ne za crno-belo-sivo kombinacijo.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#4794 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 27 November 2019 - 08:23 AM

Jaz imam pa rada nekaj več na izbiro. Če pa res česa totalno ne nosim, se tega znebim... tako sem prodala ene superge Geox, ki so mi res le stale doma in so bile praktično nenošene, ker je bil spletni nakup in v resnici niso bile tako kul. Čevljev za v službo imam precej, ja, recimo elegantne supergice v svetli in temni barvi, poleti tudi  več parov sandal, škornjev pa sploh nimam, jih ne rabim. Enako ne pohodnih, ampak imam le ene adidas terrex, ki so bolj vsestranske. Ampak tega ne menjam po več let. 

pri cunjah sem se pa ful poboljšala in res ne kupujem več toliko. Npr zdej mi je totalno nepredstavljivo, da bi šla v Mirello kot nekatere in nabavila vsako sezono goro cunj za 200 €. To kopičenje mi je postalo res ful bedno in nekatere so res take potrošnice, da me kar zmrazi.

• 0

#4795 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 27 November 2019 - 08:42 AM

Meni je všeč odnos veliko moških do oblačil... moj fant jih nima veliko, par poličk rabi v omari in skoraj vse ima redno v obtoku ter ponosi, dokler se ne raztegne/razbarva/razpara in šele takrat star kos zamenja z novim. Mene pa prehitro kaj premami, ker je pač lepo. Se moram opominjat, da nakupujem z razumom, ne s čustvi

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#4796 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 November 2019 - 09:26 AM

Jaz imam obutve ful malo oz. po en par stvari, ki jih naceloma potrebujem: 2x Tevice, 1x superge za vsak dan (in jih dejansko nosim vsak dan razen poleti in se posledicno ful hitro unicijo - tu se res pozna, da ne rotiram, fant ima recimo 3 pare in po nekaj letih vsi zgledajo malo noseni), 1x tekaske superge, 1x klasicne usnjene podlozene skorenjcke/bulerje za sneg (ki jih nosim samo, ce je reees mrzlo in snezi). Aja, pa ene sandale/natikace na peto, ki so bozanski in za posebne priloznosti. Se mi ful pozna, da nisem zimski tip in da sem estetsko ful zahtevna pri zimski obutvi in ker ne najdem popolnega cevlja, hodim okoli v nekem bednem kompromisu. :lol:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4797 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 27 November 2019 - 10:30 AM

Jaz imam TH balerinke že nekje 4 leta in so odlične, sem jih kupila ko sem delala še kot vodnica in sem bila ogromno na nogah nismo pa smele nosit odprtih čevljev, kar je bilo poleti res za znoret
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#4798 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24553 posts

Posted 27 November 2019 - 11:15 AM

Precej hvalijo TH čevlje

kaj so TH čevlji?

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#4799 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 27 November 2019 - 11:24 AM

Tommy Hilfiger.

Jaz imam pa raje vsaj 2 para (sploh zimske obutve) v rotaciji, ker se cevlji veliko lepse ohranijo, ce se jih ne goni nonstop. Itak pa ni najboljse vsak dan nositi iste, sploh ne da ti noga cel dan gnije v supergah ali drugi obutvi iz umetnih materialov.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4800 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 27 November 2019 - 11:36 AM

Uuu, zdaj so uni bulerji z moje slike znižani s 100 na 80€. Pa za 50€ imam bon. Res me mikajo, pomoje jih bom šla še enkrat probat.
Saj res, balerinke sem pa tudi jaz imela od Tommyja in so bile najbolj udobne ever! Zdržale so pa tudi kaksnih 5 let, pomoje.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users