Podgana vso srečo s tem, jaz ne zaupam nobeni znamki več. Mož je pred parimi tedni v Tom Tailorju kupil pulover za skoraj 50€ ki je na ovratniku že čisto zmuckan + toliko je skočil skupaj da ga bom jaz zdaj nosila za doma, katastrofa.
Načeloma sem sicer zadovoljna z Batino obutvijo, škornje imam že nekje 6 let pa so še praktično kot novi, tudi balerinke so dolge zdržale in bile zelo udobne
Samo TT res ne spada med take. Imam tudi jaz slabe izkusnje. So pa cene lepo navite. Recimo Martens bulerji lepo zdrzijo leta (vsaj 10 jih ze imam), ampak niso udobni. Mislim pa ravno na take stvari, ki so konstantno v rabi. Drugacnih skorajda nimam. Zdaj recimo eno Icepeak jopo nosim non stop ze ene 4 leta, se poleti jo ven privlecem, ampak tu je bila sreca.
Sla bom v Iglu pa se oblekla pa se potem vec let tudi prikazem ne v trgovinah s cotami
S COSom imam tudi bolj mesane izkusnje.
CCC je meni slab. Pa nekam ceski modeli so. Ne znam razloziti, ampak noben nima dovrsenega dizajna.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Tumblr