Katero stvar ste nazadnje kupili?
Posted 28 July 2016 - 08:42 AM
Pablo Picasso
Posted 28 July 2016 - 08:59 AM
Ja, PB mi je okej. Se pa full valja po ustih, kar je zoprno. Najboljši mi je s krhlji jabolk, ali pa v receptih.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 28 July 2016 - 09:25 AM

Posted 28 July 2016 - 06:10 PM
Je pa iber drag. Sukrin izdelki so res noro dragi vsi.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 28 July 2016 - 06:12 PM
Glede na to koliko traja, ni drag. Ipak ne polivaš tega. No meni traja precej časa, mi upraviči svojo ceno totalno,
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 July 2016 - 04:32 PM
Jaz pa 6s, sicer že kak mesec nazaj
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 August 2016 - 05:42 PM
Sarah, pri katerem ponudniku si in koliko te stane mesečno? Jaz sem ga šla danes iskat.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 August 2016 - 05:45 PM
Šaltala sem na SiMobil, Orto Tripster paket (8 giga doma, 1 giga v tujini). Naročnina + obrok telefona me na mesec pride nekaj malega pod 45€. Sem pa imela bon za 100€ popusta.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 August 2016 - 05:47 PM
Aha, jaz isto! Meni je ta paket zdaj zakon, sploh zaradi podatkov v tujini. Sem razmišljala, da bi šla na Telemach, kjer bi me paket prišel 15 €/mesec, tel. pa 2 € več kot na Simobilu, ampak zaradi njihovega nikakvega odnosa do strank iz principa ne grem. Pa še 150 € varščine hočejo in poroka, če nimaš službe za NDČ.
― V. Van Gogh
Posted 01 August 2016 - 09:44 PM

After all this time?
Always.
Posted 02 August 2016 - 03:49 PM
Ja, jaz sem ga tudi zaradi podatkov v tujini vzela, drugače mi je 8giga itak tumač, tega ne porabiš nikoli. Jaz sem bila na Telemachu do zdaj, zadnje čase so se ful poboljšali, jaz dejansko nisem imela pripomb. Ampak ja, pomemben mi je bil net v tujini pa tudi telefon je bil bolj ugoden tukaj, pa sem se nekako odločila da menjam. Zdaj sem probala že vse, Mobitel, Telemach in SiMobil.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 August 2016 - 04:22 PM
Midva imava net+TV paket pri njih in imajo obupen customer service, tako da jim ne dam še več keša. On je pa ostal pri njih, je šel danes po novega Edga. Tudi ful lep.
― V. Van Gogh
Posted 02 August 2016 - 07:54 PM
Multivitamine
D vitamin
Cink
Acai prah
Kup mačje hrane in pesek.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 05 August 2016 - 11:48 AM
Sem probala Myprotein sirup in res nima okusa preveč po čokoladi, kot bi pričakoval... Bo pa za porabit.
Bill Bullard
Posted 06 August 2016 - 11:07 AM
Aha, jaz isto! Meni je ta paket zdaj zakon, sploh zaradi podatkov v tujini. Sem razmišljala, da bi šla na Telemach, kjer bi me paket prišel 15 €/mesec, tel. pa 2 € več kot na Simobilu, ampak zaradi njihovega nikakvega odnosa do strank iz principa ne grem. Pa še 150 € varščine hočejo in poroka, če nimaš službe za NDČ.
Jaz mam tudi Orto Tripster. Prenosa podatkov je res too much, ker ga nikoli ne porabim niti približno, je pa fina stvar za tujino, ker ne rabiš iskat wifija.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 08 August 2016 - 05:45 PM
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users