Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#4781 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 10 May 2008 - 05:48 PM

QUOTE(Ana @ 9. 5. 2008 - 21:47) View Post

Špricala sem.

Jaz sem tudi včeraj ja.

+ lenarm že cel dan in ne delam nič! down.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#4782 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17041 posts

Posted 11 May 2008 - 05:50 PM

What the hell, pogrizla sem si nohte. blink.gif mad.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

• Guests

Posted 11 May 2008 - 05:58 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 10. 5. 2008 - 18:29) View Post

Bravo Nila worship.gif

thanks.gif oops.gif
Zadnjih 200 m sem mislila, da bom umrla, res. Tako so me že bolele noge, da sem komaj prišla do kontrolne točke. Sem mislila, da danes nog sploh premakniti ne bom mogla. Ampak začuda nobenih bolečin več. thumbup.gif

• 0

#4784 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 11 May 2008 - 09:53 PM

Ene par stvari mi mori...upam, da se čimprej uredi v pozitivno smer.
  • 0

#4785 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5197 posts

Posted 12 May 2008 - 07:52 AM

QUOTE(rea @ 10. 5. 2008 - 17:38) View Post

A mi lah še poveš kaj je s temi zabojniki humana kako to funkcionira- a sam not vržeš čez luknjo? ker jz vedno k grem mim teh zabojnikov ne vidm nobene odprtine!

V bistvu daš vse stvari gor na to poličko, k jo vidš, pol jo pa dvigneš in zadaj stvari padejo dol. Sej je čist logičen princip, ko enkrat vidiš. Poskus enkrat ko boš šla mimo dvignit to reč spredaj smile.gif

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#4786 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6795 posts

Posted 12 May 2008 - 09:23 AM

Glava me boli, spet sem zbolela blink.gif Tole se ponavlja prav na vsakih 14dni.
Pa še NEM se piflam, pa nimam pojma...upam, da bom spacala za 6tko.

cry2.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#4787 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 12 May 2008 - 11:14 AM

QUOTE(Buggy @ 12. 5. 2008 - 7:52) View Post

V bistvu daš vse stvari gor na to poličko, k jo vidš, pol jo pa dvigneš in zadaj stvari padejo dol. Sej je čist logičen princip, ko enkrat vidiš. Poskus enkrat ko boš šla mimo dvignit to reč spredaj smile.gif

Sm že uspešno odvrgla, hvala!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#4788 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 12 May 2008 - 02:49 PM

Včeraj sem se dobila z bivšim in ravno sem uletela, ko je svojo punco peljal domov. Una mene tk pozna, ampak jaz si še ime od nje nisem zapomnala laugh.gif . Zanimivo je, da mu mala vse poroča, ki me je vidla. Špijonka laugh.gif tongue.gif . Ko sma se mal pogovarjala o njegovi zdajšni vezi, sem ugotovila, da jo ima ker mu je rahlo dolgčas. Ker, če bi jo mel ful rad bi se sam muzu in govoril, kak je fajna.
No ja, ker se je tip ostrigu pa še fajn avto ma, me je kr zamikalo, da bi ga nadlegovala oops.gif cool.gif . Ampak seveda nisem, ne upam laugh.gif .
  • 0

#4789 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29837 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 May 2008 - 04:21 PM

Perla, ne, da ne upaš, NE SMEŠ! laugh.gif

Danes se počutim full mellow in cheesy. Cel dan se neki v luft nasmiham pa bluzim .... Super je. cool.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 12 May 2008 - 05:30 PM

Pogrešam Španijo in Nemčijo, pa ves folk od tam cry.gif
  • 0

#4791 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 May 2008 - 08:37 PM

Aha, tako to gre...ko imaš enkrat forca, oz. če se pripravljaš na poroko, oz. če si noseč - to pomeni, da svet okoli sebe zate ne obstaja več, ter da se niti na zelo dobro prijateljico ne spomni več enkrat na leto.

Prav razočarana sem v dno duše, ker mi niso niti sms-a, ne mejla poslale 3 meni zelo drage osebe. Jebatga, jaz si take stvari ženem k srcu, taka pač sem. Ker sem sama do drugih zelo pozorna. Jaz ne vem, no, mogoče pa kompliciram.

I'm so vain....

Plus da me čaka še veliko dela danes, ker sem včeraj cel dan gnojila bolj ali manj. O bože. huh.gif

Sem pa full lepo vozila nov avto danes, pa se drla Bed of Roses kot prizadeta, da sem enkrat kmali s ceste šla. LOL biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#4792 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 May 2008 - 10:40 PM

Spet me bedira zaradi muce. cry.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#4793 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19999 posts

Posted 12 May 2008 - 10:47 PM

Ohh crna cry.gif

Jaz sem pa jezna, ker se že za 4. test v 10ih dneh nisem nič učila rolleyes.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#4794 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15235 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 May 2008 - 06:32 AM

Ma, ena beseda: ESTUPIDA. Ene stvari iz preteklosti me lovijo, zdaj, ka mam lih vse na kupu.
Zdejle pa rišem malo.. Bi mogla že včeraj: )
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#4795 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 May 2008 - 07:49 AM

Dedka sem ujela, da ima ljubico. laugh.gif thumbup.gif laugh.gif
Mislim mene bo res pobralo. Haha. Pred dvema letoma je umrla babica (njegova žena) in od takrat je pač bolj osamljen, ampak vedno poudarja, da on NE rabi družbe, da mu je boljše brez in, da so itak vse babe obupne in grozne in nevem kaj. Haha. Pred kratkim pa sma ga z mamo videli, kak se je mimo peljal z neko žensko na sosednjem zicu. Naj bi šel v gledališče - sam, ampak očitno je blo to gledališče v dvoje. Ko sem pogovor napeljala na to, da si ljubice vozi okoli biggrin.gif je itak vse strogo zanikal, češ da on že ne bo mel nobene babe, da boljše od njegove Frančke (moja pokojna babica) pa že ne bo našel nikjer. No kakorkoli. Danes nisem šla v šolo (spet špricam twisted.gif ) in je bla očitno primerna prilika, da naletim na znake. Haha. Komaj se vsedem za računalnik, že zazvoni telefon. Se oglasim in na drugi strani : "Mladinska knjiga tukaj, lahko dobim gospoda R**?" Pa se meni zdi čudno, kaj hudiča bo nekdo iz mladinske knjige govoril tak nefomalno in z naglasom. In mladinska knjiga na drugi strani, pa tak stari glas ? Nemogoče. Pa jaz dedku nesem telefon in grem po stopnicah dol (on živi v zgornjem stanovanju mi pa v spodnjem) kjer je še hodnik in potem vrata v naše stanovanje. Pa počakam nekaj časa na hodniku, (priznam prisluškovala sem laugh.gif ) pa čujem : "Zdravo gospa!" Hahahaha, sem že vedla kolko je ura. In ji je rekel, da pač ne more danes prit k njej, ker ma druge plane, da more it položnice plačat, pa nekaj za avto poštimat pa tak da je mislo, da gre ona na vrt danes. In potem sta se zmenla da se v petek dobita. Šit no to je hilarious !!! laugh.gif laugh.gif Saj nimam nič proti, da ne bo katera narobe razumela. Sem vesela, da si je našel neko družbo ampak je pa smešno, ker on tak poudarja da on že ne bo mel nobene babe. laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#4796 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26143 posts

Posted 13 May 2008 - 08:21 AM

Hehe super dedi smile.gif

Mogoče se pa boji, kako bi vi to sprejeli pa zato skriva. Važno da je srečen smile.gif

• 0

#4797 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 May 2008 - 09:24 AM

Pomojem pa se ne boji tega, ker smo ful odprti za take stvari in nas res ne moti, samo da dobro preživi zadnja leta. Finta je vrjetno v tem, da bi ga blo sram priznat, da ma prijatlco pri takih letih in še posebaj zato, ker on na taki zvon obeša, da so babe nore in nevem kaj. laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#4798 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 13 May 2008 - 04:08 PM

Dons res ni moj dan. Ko sem dons končno po enem tednu celo dobila mp3 nazaj, je hvala bogu prazen, kabla pa nimam ker ga je trot pustu v računalniški evil.gif . Šla sem v McDonalds po McSundale s čokolado in sem se poflakala po beli majci in ko se hotla vzet robček iz torbe sem zraven poflakala še bel pulover. Na torbici se mi naramnca strgala, pa še jutr zgodlo pišemo in js sm zvezek pozabila v maminem avtu. Bedaaaa down.gif
Js čm u šoping.
  • 0

#4799 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 May 2008 - 04:13 PM

Prekleta naša država.

Že tako nimam nič od nje, zdaj me pa hoče še ocarinit za malo manj kot 100 evrov.

Dan ko si želiš, da bi imel baz00ko in VSE pobil. mad2.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#4800 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 13 May 2008 - 04:19 PM

Predčasno bom mogla fax končat. Slabe volje sem.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users