SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja
Posted 13 February 2026 - 02:18 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 February 2026 - 04:26 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 February 2026 - 04:27 PM
Posted 17 February 2026 - 04:36 PM
Posted 19 February 2026 - 06:15 PM
https://www.rtvslo.s...39-evrov/774001
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 February 2026 - 08:23 PM
A folk zna zracunat 1+1?
Ne, ane.
Prvo soocenje na slo 1 je zdajle...
Posted 19 February 2026 - 09:45 PM
― V. Van Gogh
Posted 19 February 2026 - 09:54 PM
Mesec bi pa kar romarska naselja zrihtal v piko, kar 5 njih! In to z mojim kešom. Da izboljsa njihovo situacijo...
Posted 20 February 2026 - 11:57 AM
Uf, občudujem vse, ki imate energijo za politiko... Nekako je ne najdem, pa bi se rada ustrezno odločala, ampak me med temi soočenji mine vmes gledat
Posted 20 February 2026 - 12:00 PM
Tukaj je seznam vseh - program in cas.
https://sl.wikipedia..._Sloveniji_2026
Posted 23 February 2026 - 10:19 AM
Resni.ca je poslala neko zensko, ki je zgledala kot da je s kavča vstala in ce bi vse kar vem o tej stranki sklepala po njej, je ne bi volila nikoli. To da so za odpravo obveznega cepljenja (oziroma prosto izbiro) in da so zadnje 3 strani volilnega programa namenjene CoVIDU 19, ki mene osebno vec ne zanima, ker je passe, je pa velika rdeča pika.
Posted 23 February 2026 - 10:23 AM
Tole na Planetu smo imeli včeraj odprto, ampak jaz sem se po 15 minutah pobrala v posteljo, ker se je zraven še A. začel nekaj razburjat, uni tam so pa eden drugega označevali za lažnivca in nevem če je kdo kaj pametnega lahko v miru povedal, haha. Škoda mojih živcev in časa. Vidim pa danes po FB ogromno objav o tem.
Posted 23 February 2026 - 10:40 AM
Bom videla, če mi bo za nazaj za pogledat, drugače je mnda naes na Pop TV soočenje.
Meni je Prebilič izgubil vso kredibilnost, ko sedi na dveh stolčkih oz gleda kak bo izplen državnozborskih volitev, hkrati pa vleče plačo EU poslanca.
[Napoleon]
Posted 24 February 2026 - 11:56 AM
Je gledala katera soočenje včeraj na POP TV? Kako se vam je zdelo?
Jaz sem ujela samo na na koncu par minut, tako da bi težko si kako pametno sliko ustvarila. Golob mi je precej slabo zgledal, neke podočnjake ima, pa precej nervozen se mi je zdel.
[Napoleon]
Posted 24 February 2026 - 12:45 PM
Han je napol spal, stevanovica sploh ni poslusal oziroma napol in mu je repliciral drugace kot je Stevanovic povedal.
Golob, katastrofa, skupaj z Mesecem, lazeta da se kadi za njima. Pa tudi zadnjic je bil cel poklapan, zgleda pa da ko ma janso zraven sebe se mu pa cist navijejo obrati in napol vpije
Stevanovic je deloval kot najbolj priljuden za malega cloveka a je jasno, da bo glasove odnesel na levo.
Prebilica ne morem jemati resno, ker se mi zdi da je samo napol tu in nastavljen, da pobere leve glasove. Marsikaj pametnega pove, ne bom rekla da ne ampak njegovo ozadje me moti.
Na Logarja bi znala staviti leva struja, ki ne more Janše. Dobro je govoril kot ze v nedeljo.
Vrtovec se je izkazal in jim parkrat nalil cistega vina. Enako Janša, pač zdi se mi da je kot pri fizbalu una rezerva ki samo še sedi na klopi in čaka razplet. Kar pove je res, hkrati pa se ne rab neki trudit ker izgleda misli in verjame da je zmaga ze dobljena.
Ne vem kako se bo sestavljala koalicija, Jansa je rekel da je pripravljen sodelovati z vsemi, ki niso proti njim. Se pravi z vsemi razen z golobom pa resnico.
Na konc bo se logar mandatar, pa bo sestavljal z nsi, SD, Janso, prebilicem, resnico.....
Je pa Jansa rekel na koncu, ob zakljucku, da pac ni problema, ce se vlada ne bo sestavila se pac ne bo, bodo imeli trenutni se leto casa, v letu se pa mogoce situacija v glavi skrostalizira se tistim Slovencem, katerim se do zdaj ni.
Drugac pa nekak najbolj kulturno soocenje do zdaj.
Smeh vecera: https://www.facebook...S40aB7S9Ucbxw6v
https://www.facebook...e/r/1C177Ewv1G/
Tko no po domace, mali podjetniki ne stejejo nic. Sam velike firme k ful vlagajo v znanje...
https://www.facebook...e/r/17uM7Ek6wQ/
Posted 24 February 2026 - 01:21 PM
Sta tudi voditelja bila na nivoju.
Posted 24 February 2026 - 04:55 PM
― V. Van Gogh
Posted 24 February 2026 - 05:04 PM
Evo to vam je svoboda.
Posted 24 February 2026 - 05:14 PM
Morda je pa odvetnik res zgradil case proti njemu in ga v slabsem momentu za svobodo in Goloba ne bi mogel poslat v cuzo
Nobeb nau verjel da je to zarad odvetnika, noben..kera burleska.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users