Posted 02 September 2013 - 01:55 PM
Posted 04 September 2013 - 12:47 PM
Fcuk me
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 04 September 2013 - 01:59 PM
Posted 04 September 2013 - 02:00 PM
Jaz namreč tega komada slišat ne morem, samo da slišim uvodne ritme postanem zelo agresivna.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 04 September 2013 - 02:07 PM
Jaz pa si veselo prepevam zraven in se prelevim v pravega idiota. Saj me je malo sram.
Posted 04 September 2013 - 03:31 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 September 2013 - 06:37 PM
Posted 04 September 2013 - 08:43 PM
Haha, ima ta tip nabrit jezik/prste. Vsec mi je.
Šele danes sem dojel, kaj v resnici pomenijo te mnoge milijarde v gaming industriji, ne vem, katera skupnost, razen drogerašev, ima fanatike, ki zgledajo kot andora zajci in so pripravljeni prodati ledvico za nov level.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 September 2013 - 09:07 PM
Haha, to misel moram bivšemu posredovati.
Posted 05 September 2013 - 09:29 AM
Posted 05 September 2013 - 08:27 PM
Fcuk me
To je pa v naših koncih, na Otočcu
Posted 06 September 2013 - 06:11 AM
žal
Posted 06 September 2013 - 08:49 AM
SMS ANZE na 1919, darujete 1 evro
Mislim, da si to vsak od nas lahko privošči!
Posted 06 September 2013 - 10:47 AM
Moj "sodelavec" v laboratoriju, kjer sem delala diplomsko nalogo.... sem ga še v zahvali omenila. Smo tudi mi že zbirali denar za njiju. 1€ si pa res lahko vsak privošči. Hvala
Posted 06 September 2013 - 11:47 AM
Evro na evro .... upam, da bo še katera čudovita darovala!!!
Posted 06 September 2013 - 11:50 AM
jaz imam itak soft spot za dvojčke ... vedno si predstavljam, da bi bila to lahko mojadva. Na zadnje so celo imeli, da si lahko daroval 5 ali 10 eur.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 06 September 2013 - 12:04 PM
5 lahko tudi, poglej klip.
Posted 09 September 2013 - 08:04 PM
Posted 11 September 2013 - 07:22 AM
0 members, 1 guests, 0 anonymous users