Avtošola in inštruktorji
Posted 19 January 2010 - 11:07 PM

Posted 20 January 2010 - 08:06 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 20 January 2010 - 09:43 AM

Posted 20 January 2010 - 11:03 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 January 2010 - 11:10 PM
Ana, si naredila izpit?

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 January 2010 - 11:14 PM
Spat sem šla okoli 12h, ob 2h komaj zaspala. Se zbudila ob 3:20h sem misla, da je ura že 7. Skoraj me je kap. Itak nisem nič spala celo noč, potem sem vozla ob 7h, ob 8:15h sem mela izpit, padla.

Zdaj sem doma, niti pod razno ne grem v šolo do pol petih.

After all this time?
Always.
Posted 20 January 2010 - 11:17 PM

Posted 22 January 2010 - 08:07 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 January 2010 - 10:39 PM
Ups, sem spregledala.
Eh, bo pa v drugo! Le pogumno!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 24 January 2010 - 10:54 PM
Če bom že pri obeh starših ekonomistih pogrnila izpit iz ekonomije (kar je precej verjetno), naj ima vsaj to, da bom končno imela izpit za tolažbo.

Posted 24 January 2010 - 10:59 PM

Pablo Picasso
Posted 24 January 2010 - 11:22 PM
Mene pa sploh ne vleče izpita delat, ga niti ne rabim. Enkrat do 30-ega bom že.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 January 2010 - 11:13 AM

Posted 25 January 2010 - 12:55 PM
Aja, pol pa naj bo srečen. -) Jaz bi si verjetno sama, pa imam trenutno druge prioritete. -D
Po vsej verjetnosti takrat, ko bom absolventa vpisala, kar je kar kmalu (vsaj upam).
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 January 2010 - 07:36 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 January 2010 - 07:55 PM
Zadnjič me je famozna prof. slovenščine, ki me letos iz meni neznanih razlogov sovraži, začela napadati češ "jaz sem ga naredila komaj pri 22-ih, vi pa rinete na vrat na nos, ne morete počakati pol leta, kakšni ste, pa kaj nimaš nobenega avtobusa al kaj?! (ja, šolski avtobus, ki vozi 2X na dan in na katerega te šofer itak ne spusti, razen ko je res dobre volje, tista medkrajevna linija pa je itak kot da je ni, ker avtobus v 90% sploh ne pride) ja pa kaj potem, greš peš (ja, 7km bom ciljazila, call me razvajeno, sebično ščene, ampak no fucking way, da bom vstajala ob 4.30h zjutraj, da bi prišla v šolo, šla nazaj, popoldne spet na trening in nazaj, ob vsem tem pa na eni rami nosila 15kg težko torbo), jaz sem vstajala ob 7h zjutraj, šla v šolo, po pouku imela sestanke, šla na trening košarke, potem pa se učit v knjižnico in ob 22h z zadnjim avtobusom domov (ammm, ja kaj pa jaz delam?! 3X na teden sem v mestu od 7h do 22h in sem m.r.t.v.a). Mislim, wtf no, pa napadla me je samo zato, ker je sošolka rekla, da ne gre na maturatnski ples, ker ji je trenutno prioriteta vozniški izpit. Krneki. OT, ampak sem mogla dat to ven, lol.
Skratka, jaz komaj čakam, da naredim ta faking izpit, ker bom potem čisto drugi človek. Šla bom kamor bom hotela in kadarkoli bom hotela plus mame ne bom več mučila plus ful bomo prišparali na bencinu.
Pablo Picasso
Posted 25 January 2010 - 08:31 PM
Ker smo zjutraj na veliko zamujali, vsakič obvezno po 5minut

Ma nemoj, če so pa prišli 1.5h prej v mesto, komot so šli na kavo pred poukom.
No, pač, sem srečna da meni ni tega treba.

No, ampak ja - je ena velika prednost imet vozniški, pa seveda znat peljat avto (ne razumem, kako eni starši otroku plačajo izpit in vse, potem mu pa nikakor ne dajo evta da se malo zvadi, mislim naj dajo ta keš pol kar direkt na moj račun, ga bom bolj pametno porabila

vuelvo a vos,
Posted 25 January 2010 - 09:07 PM

Aja, Ana, jaz sem svojemu inštruktorju razložila tvojo situacijo, ker me je zanimalo, kaj je bilo tukaj narobe, če bi se tudi sama znašla v podobni situaciji, in je rekel, da si ravnala prav in da zaradi tega nisi mogla past.

Pablo Picasso
Posted 25 January 2010 - 09:40 PM
Posted 25 January 2010 - 11:40 PM
Tudi meni se je na glavni vožnji nekdo v zadnjem momentu umaknil. LOL
vuelvo a vos,
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users