Eurovision Song Contest
Posted 16 May 2009 - 10:29 PM
Posted 16 May 2009 - 10:30 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 May 2009 - 10:31 PM
Posted 16 May 2009 - 10:32 PM

Se mi pa zdi, da je bila letos kvaliteta pesmi kar precej visoko glede na prejšnja leta.
Res pa je, da nisem gledala predizborov.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 16 May 2009 - 10:35 PM

Posted 16 May 2009 - 11:14 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 May 2009 - 11:16 PM

Dima Bilan je pa grozen, no.

edit: Poles ne razočara.

Posted 16 May 2009 - 11:20 PM

Poles je faca.

Posted 16 May 2009 - 11:21 PM

Awwwwww

Posted 16 May 2009 - 11:43 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 16 May 2009 - 11:48 PM

Posted 17 May 2009 - 06:51 AM
Posted 17 May 2009 - 08:23 AM

Iščem na netu posnetek od dima bilan al karkoli, k se je baje zapletel v lastni kostum in bi ga rada videla, ker je on men tak kreten prve klase!!! Joj, njega pa res ne prebavljam, tak vase zagledan snob je, da kr glava peče. On je eden izmed tistih slavnih, k misli, da je oh in sploh slaven.
Nism gledala včeraj, sm si pa prek youtuba pogledala večino pesmi- no predvsem te k so kotirale najvišje. Navijala sm za estonijo, drugače pa tud z norveško nism razočarana.
Nemci so pomoje kr fejst mim ustrelil s to ditko, sj men je ona ful huda, sam že dima je lani imel drsalca Evgeni Pluschenka, Nemčija pa je samo za njimi ponavljala, kot da je to resept do zmage.
(Še zdej mi ni jasn, kako je lahko lani zgoraj opisani snob zmagal)
Našla link kako se je dima zapletel v plašč

Posted 17 May 2009 - 08:29 AM
Joj, njega pa res ne prebavljam, tak vase zagledan snob je, da kr glava peče. On je eden izmed tistih slavnih, k misli, da je oh in sploh slaven.
WORD!!!!!

Ko je prvo leto nastopal, mi je bil ok, ampak takrat mu še slava ni stopila v glavo, sedaj je pa je napihnjen kot sto mater. Pa naj se že enkrat nauči angleško, vsaj nekaj stavkov na pamet!

Pohvalila bi še oder in sceno, vse je bilo res dihjemajoče. Bravo Rusi!!!

Poles je pred glasovanjem predlagal minuto molka za Slovenijo, ker že drugo leto zapored nismo prišli v finale.

Naš komentator Andrej Hofer mi je bil všeč . . . ko je zagledal finca (poročevalca za točke) je rekel, da mu je zelo všeč njegova srajca, zadnji krik mode (srajca je bila grda).

Bilanu se je pa najbrž jakna zaustavila na tistih močnih, prelestnih, hair-free prsih - mišice, nimaš kaj.

edit: POLES!!!!! - glasuje kot 38.
Posted 17 May 2009 - 08:58 AM

Sj Poles je idealen za podeljevanje teh točk, ker vedno kaj posebnega naredi. Enkrat si je lampo usmeril v obrac, drugič je rekel braca srbi...

Hair-free prsa

Posted 17 May 2009 - 09:09 AM
Po mojem mnenju, če bi Omar letos s svojo pesmijo prišel v finale, bi zagotovo bil v prvi polovici.
Posted 17 May 2009 - 09:22 AM
se totalno strinjam
Posted 17 May 2009 - 09:39 AM
V tem predizboru je zmagal Norvežan z 201. točko, drugo mesto je osvojih Azerbajdžan (180 točk), tretje pa Estonija (115 točk).
KLIK - za vse ostale uvrstitve drugega predizbora.
Samo mi nekaj ne štima pri tem predizboru. Kako so Hrvati prišli v finale, če so imeli manj točk kot Srbi in Irke?

Edit: Ok sem pogooglala zakaj Hrvaška in Finska, ki sta obe osvojili manj točk kot bi morali za finale. Baje obstaja glas žirije, ki omogoča, da imenuje desetega finalista in je bilo uvedeno lansko leto.
Each country's 10 favourites are awarded 1 to 8, 10 and 12 points based on the number of votes. The top-9 of the tele-voting qualifies for the Final. The highest ranked entry of the back-up jury that has not qualified for the Final in the tele-voting also qualifies for the Final. The 10 qualified countries will be presented in randomly drawn order at the end of the show. The complete results of the tele-voting will not be announced until after the Final, to keep the tension high.
vir: KLIK in KLIK
Posted 17 May 2009 - 11:57 AM
Aja a se da kje pogledat koliko točk je dala komadu žirija in koliko televoting?
Posted 17 May 2009 - 12:45 PM
Crna, samo rodil se je v Belorusiji. Sicer je od malega živel na Norveškem.

Sej je vseeno. Kul mi je zato, ker je itak v večini držav ful nacionalizma in mi je super da potem zmagovalno pesem ene države odpoje nekdo ki sploh ni bil rojen v njej ali pa ki pač ni etnični pripadnik naroda. Podobno kot so se eni pri nas bunili da kako pa lahko Hrvatica poje na EMI za Quartisiimo.

Dima je pa en mali pozerček. Kot un Denis od Game Over če se jih spomnite. Bruh all over. Pa sem gledala na RTLju v eni oddaji kako so ga spremljali na snemanju in je bil obupen. Sam nekak sem med vrsticami razbrala da ga tud meneđer iber komandira kako mora zgledat se obnašat itd. Uglavnem hočejo ga narest za uber seks simbol/zvezdnika.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
2 user(s) are reading this topic
2 members, 0 guests, 0 anonymous users
-
Matilda, Christianne