Jump to content

Photo

Eurovision Song Contest

• Please log in to reply
3197 replies to this topic

#461 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 May 2009 - 10:29 PM

Meni so pa všeč Norveška, Portugalska, potem druga, ki je nastopala (Izrael?), Rusija, Francija. Drugo se mi je pa vse zdelo malo tu mač. Sploh tisti Azerbajdžan, razni Finci, Grki. Čisto mimo. Grk pa itak slabo poje, kar je udarilo, je scena. In nič drugega.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#462 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 May 2009 - 10:30 PM

Pa sploh ni zanimivo, ko vodi za 50 pik. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#463 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 16 May 2009 - 10:31 PM

Se strinjam Kinky. Saj ni slaba pesem, samo meni so bile druge bolj.
  • 0

#464 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 May 2009 - 10:32 PM

Jaz se pa s tabo strinjam. laugh.gif

Se mi pa zdi, da je bila letos kvaliteta pesmi kar precej visoko glede na prejšnja leta.

Res pa je, da nisem gledala predizborov. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#465 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 16 May 2009 - 10:35 PM

V predizborih so se najdle "cvetke", ampak v finalu so pa nasploh kar ok. pesmi, se strinjam s tabo. smile.gif
  • 0

#466 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 May 2009 - 11:14 PM

Mah sej ta Norvežan ni tako slab, je kar simpatičen zdaj ko sem zvedla da je Belorus. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#467 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 May 2009 - 11:16 PM

Super je mali. wub2.gif

Dima Bilan je pa grozen, no. down.gif

edit: Poles ne razočara. cool.gif
  • 0

#468 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 16 May 2009 - 11:20 PM

Crna, samo rodil se je v Belorusiji. Sicer je od malega živel na Norveškem. tongue.gif

Poles je faca. thumbup.gif Minuta molka. biggrin.gif
  • 0

#469 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 May 2009 - 11:21 PM

IPB Image

Awwwwww wub.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#470 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 16 May 2009 - 11:43 PM

Wtf laugh.gif Škrat!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#471 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 May 2009 - 11:48 PM

nono.gif
  • 0

#472 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 May 2009 - 06:51 AM

Jaz sem gledala prireditev na HRTu, ker pač trenutno ne morem do RTVja, in je bil komentar voditelja res butast. Prvo - govoril je vedno preko tistih, ki so delili točke, še čez Polesa je blebetal. Potem je rekel, da je itak čisto brez vezna šala, ker je itak noben ne razume. Butl. Pa vse je bilo v tistem filingu SLO-HR sporov. Glej, glej, koliko točk so nam dalo slovenci, a ni čudno, glede na situacijo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#473 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 17 May 2009 - 08:23 AM

Kakšno foro pa je naredil Poles? biggrin.gif

Iščem na netu posnetek od dima bilan al karkoli, k se je baje zapletel v lastni kostum in bi ga rada videla, ker je on men tak kreten prve klase!!! Joj, njega pa res ne prebavljam, tak vase zagledan snob je, da kr glava peče. On je eden izmed tistih slavnih, k misli, da je oh in sploh slaven.

Nism gledala včeraj, sm si pa prek youtuba pogledala večino pesmi- no predvsem te k so kotirale najvišje. Navijala sm za estonijo, drugače pa tud z norveško nism razočarana.

Nemci so pomoje kr fejst mim ustrelil s to ditko, sj men je ona ful huda, sam že dima je lani imel drsalca Evgeni Pluschenka, Nemčija pa je samo za njimi ponavljala, kot da je to resept do zmage.
(Še zdej mi ni jasn, kako je lahko lani zgoraj opisani snob zmagal)

Našla link kako se je dima zapletel v plašč biggrin.gif On ma resne težave s slačenjem, že na naši Emi, jakna nikakor ni hotla it dol z njegove prelestne postave laugh.gif

• 0

#474 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 17 May 2009 - 08:29 AM

QUOTE(ananas @ 17. 5. 2009 - 9:20) View Post

Joj, njega pa res ne prebavljam, tak vase zagledan snob je, da kr glava peče. On je eden izmed tistih slavnih, k misli, da je oh in sploh slaven.

WORD!!!!! wink.gif

Ko je prvo leto nastopal, mi je bil ok, ampak takrat mu še slava ni stopila v glavo, sedaj je pa je napihnjen kot sto mater. Pa naj se že enkrat nauči angleško, vsaj nekaj stavkov na pamet! evil.gif Mi je mali Alex veliko bolj simpatičen, pa sam je napisal komad, pa violino igra. Zame je premlad, hehe, 23 je. cool.gif

Pohvalila bi še oder in sceno, vse je bilo res dihjemajoče. Bravo Rusi!!! thumbup.gif

Poles je pred glasovanjem predlagal minuto molka za Slovenijo, ker že drugo leto zapored nismo prišli v finale. thumbup.gif Res, prav popestril je glasovanje, ki je bilo letos nezanimivo, pač Norveška je vodila z ogromno prednostjo že od samega začetka.

Naš komentator Andrej Hofer mi je bil všeč . . . ko je zagledal finca (poročevalca za točke) je rekel, da mu je zelo všeč njegova srajca, zadnji krik mode (srajca je bila grda). laugh.gif Glede hrvaškega poročanja - sramotno se mi zdi, da se politiko meša v to prireditev, in itaq da če ne bi bilo komisije letos, bi šlo hrvatom 12 pik. In OK, če pač folk tako glasuje, naj tako pač bo. Dejstvo je, da je Slovencem VŠEČ hrvaški melos, oz. bosanski, srbski, in ne dajemo pik samo, ker so pač naša brača tongue.gif , ampak ker so nam komadi všeč. wink.gif

Bilanu se je pa najbrž jakna zaustavila na tistih močnih, prelestnih, hair-free prsih - mišice, nimaš kaj.

evilgrin.gif

edit: POLES!!!!! - glasuje kot 38.

• 0

#475 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 17 May 2009 - 08:58 AM

Upam da bo še Polesov posnetek na youtubu... laugh.gif
Sj Poles je idealen za podeljevanje teh točk, ker vedno kaj posebnega naredi. Enkrat si je lampo usmeril v obrac, drugič je rekel braca srbi... thumbup.gif

Hair-free prsa laugh.gif
  • 0

#476 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 17 May 2009 - 09:09 AM

Zaenkrat sem še navdušena nad žirijo. Se je dalo čutit nekaj sosedskega glasovanja ampak izrazito manj. Včerajšna oddaja mi je bila super. Še voditelja sta mi bila všeč, zelo simpatična. Mi je bilo pa smešno, ko sem se jezla na poročevalce kaj nekaj za brezveze duhovičijo in čakajo, da jim bosta voditelja odgovorila. Potem pa pride Poles pa predlaga minuto molka.

Po mojem mnenju, če bi Omar letos s svojo pesmijo prišel v finale, bi zagotovo bil v prvi polovici.

• 0

#477 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 17 May 2009 - 09:22 AM

^
se totalno strinjam
  • 0

#478 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 17 May 2009 - 09:39 AM

Slovenija je v drugem polfinalu zasedla 16. mesto od 19. nastopajočih. Dobili so 14. točk: 7 od Hrvaške, 5 od Srbije in 2 od Albanije. Za Slovenijo so se uvrstile le še: Nizozemska (17.), Slovaška (18.), Latvija (19.).

V tem predizboru je zmagal Norvežan z 201. točko, drugo mesto je osvojih Azerbajdžan (180 točk), tretje pa Estonija (115 točk).

KLIK - za vse ostale uvrstitve drugega predizbora.

Samo mi nekaj ne štima pri tem predizboru. Kako so Hrvati prišli v finale, če so imeli manj točk kot Srbi in Irke? hmm.gif

Edit: Ok sem pogooglala zakaj Hrvaška in Finska, ki sta obe osvojili manj točk kot bi morali za finale. Baje obstaja glas žirije, ki omogoča, da imenuje desetega finalista in je bilo uvedeno lansko leto.
Each country's 10 favourites are awarded 1 to 8, 10 and 12 points based on the number of votes. The top-9 of the tele-voting qualifies for the Final. The highest ranked entry of the back-up jury that has not qualified for the Final in the tele-voting also qualifies for the Final. The 10 qualified countries will be presented in randomly drawn order at the end of the show. The complete results of the tele-voting will not be announced until after the Final, to keep the tension high.
vir: KLIK in KLIK
  • 0

#479 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 17 May 2009 - 11:57 AM

Aaaa Norveška!! Sem mu celo en glas namenila in me je fuuul presenetilo, da smo jim dali največ točk, ker sem pričakovala Croatia al pa kej. Smešna mi je bila Dita, ker je ni v bistvu nič kazalo in je izpadla kot navadna plesalka tam na tisti zofi.

Aja a se da kje pogledat koliko točk je dala komadu žirija in koliko televoting?
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#480 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 May 2009 - 12:45 PM

QUOTE(Kalypso @ 17. 5. 2009 - 0:20) View Post

Crna, samo rodil se je v Belorusiji. Sicer je od malega živel na Norveškem. tongue.gif

Sej je vseeno. Kul mi je zato, ker je itak v večini držav ful nacionalizma in mi je super da potem zmagovalno pesem ene države odpoje nekdo ki sploh ni bil rojen v njej ali pa ki pač ni etnični pripadnik naroda. Podobno kot so se eni pri nas bunili da kako pa lahko Hrvatica poje na EMI za Quartisiimo. rolleyes.gif Če bi pa denimo Slovenija zmagala bi jim pa vsi v rit lezli.

Dima je pa en mali pozerček. Kot un Denis od Game Over če se jih spomnite. Bruh all over. Pa sem gledala na RTLju v eni oddaji kako so ga spremljali na snemanju in je bil obupen. Sam nekak sem med vrsticami razbrala da ga tud meneđer iber komandira kako mora zgledat se obnašat itd. Uglavnem hočejo ga narest za uber seks simbol/zvezdnika.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

2 user(s) are reading this topic

2 members, 0 guests, 0 anonymous users

Matilda, Christianne