Črna kronika
Posted 11 August 2008 - 04:50 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 11 August 2008 - 05:18 PM
Posted 15 August 2008 - 04:20 PM
vuelvo a vos,
Posted 21 August 2008 - 07:03 AM
http://24ur.com/novi...ozil-kombi.html
Tole se je pa zgodilo manj kot 1km od mojega doma... Cesta je bila celo popoldne zato zaprta. Moram omeniti, da se že celo življenje vozim po tej cesti in sem tam vlak v 25 letih videla 3x (čeprav vozi vsaj 2x na dan). Še vedno pa ko se vozim tam VEDNO pogledam levo in desno (da pridem do mojih staršev moram to progo prečkati kar 3x). Poleg tega vem, da strojevodje vedno glasno piskajo. Še vedno pa se (na žalost) najdejo vozniki ki nič ne pogledajo, ker (kot sem že omenila) vlaka tam praktično nikoli ni. Prepričana sem, da se je to zgodilo tudi v tem primeru. Praktično bi ga moral videti, saj je vlak prihajal s tiste strani, kjer se veliko več vidi.
Zelo me razjezi nepazljivost voznikov in "samoumevnost", da vlaka pač ne bo, ker ga (skoraj) nikoli ni.
Slik nisem posnela jaz, čeprav je pod njimi moje ime in priimek... V sosednji vasi imam soimenjakinjo, rojeno istega leta, v istem mesecu
Posted 21 August 2008 - 07:29 AM

Naj tukaj povem svojo zgodbo - me je nameč kmalu povozil vlak pred leti. Bila je megla in sem prečkala tire zgodaj zjutraj, pogledala 3 krat levo in desno, kot me je naučila mama, in potem se odločim prečkati, pa dam nogo na tir, pa čutim kako se tir trese, pa pogledam v desno - in vidim vlak, ki je bil zelo zelo blizu mene, potem je še zatrobil, da sem tekla čez. V glavnem šlo je za las - ko sem prišla na drugo stran so me pričakali delavci in me napizdili da kaj si mislim, da je danes moj drugi rojstni dan (7.1.). Šok je prišel za mano, čez nekaj časa. Jaz vlaka nisem videla, majkemi, in od takrat verjamem, da te lahko vlak povozi.

Grozna ta nesreča. Si tudi ne morem predstavljati kaj doživljajo strojevodje ob takšnih stvareh, ko nič ne morejo narediti in preprečiti tragedijo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 August 2008 - 08:27 AM
Joj kr kurjo kožo sem dobila, Kinky.
Čuj, pa vlak se ja sliši? To mi ni blo nikol jasn.

Posted 21 August 2008 - 08:30 AM
Posted 21 August 2008 - 08:33 AM
Meni tudi prej nikoli ni bilo jasno kako lahko ne vidiš/slišiš vlaka, pa se ravno meni to zgodi. Od takrat naprej sploh nočem več prečkati tirov na nezavarovanih prehodih, raje grem naokoli, kjer vem, da je sigurno.
Pa da ne bo kdo mislil, da sem se vračala s kakšnega žura in bila še na pol koma. Nope, šla sem v BTC si nekaj kupiti, pa je meni full bliže tukaj u Fužinama če prečkam tire - sem skoraj takoj tam. Če pa grem z avtom moram pa full krog narediti.
Anyway, polagam vsem na srce, raje 5 krat pogledati in se prepričati.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 August 2008 - 08:41 AM
Posted 21 August 2008 - 09:22 AM

Pa da ne bo kdo mislil, da sem se vračala s kakšnega žura in bila še na pol koma. Nope, šla sem v BTC si nekaj kupiti, pa je meni full bliže tukaj u Fužinama če prečkam tire - sem skoraj takoj tam. Če pa grem z avtom moram pa full krog narediti.

Zelo me jezi, ko ravno v bližini prog vlakov, "ki jih nikoli ni", raste visoka, koruza, da z avtom moraš zapeljat resnično do tirov, da lahko pogledaš levo, desno!
Železnice so mi precej srhljive.

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 21 August 2008 - 09:55 AM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 21 August 2008 - 10:00 AM

After all this time?
Always.
Posted 21 August 2008 - 11:50 AM

Posted 21 August 2008 - 03:09 PM

Zadnje čase je tolko teh nesreč z vlaki.

Posted 22 August 2008 - 05:04 PM
Posted 22 August 2008 - 05:29 PM

Se opravičujem za OT.

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 22 August 2008 - 08:28 PM
Posted 23 August 2008 - 11:31 AM
(taoistična modrost)
Posted 31 August 2008 - 11:24 AM
http://www.pozarepor...p;novicaID=9381
Posili kravo
http://www.pozarepor...p;novicaID=9382
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 02 September 2008 - 02:44 PM
Tisto žensko bi blo pa treba v varikino vreč.
vuelvo a vos,
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users