Novoletna darila
Posted 25 December 2010 - 05:32 PM
Posted 25 December 2010 - 05:36 PM
To pa je blo čist v krogu družine in ne vidim nič narobe v tem, lahko pa da zato ker sem tak vesela da bom le dobila še bratranca/sestrično ker je vse kazalo na to da ne bom.
Posted 25 December 2010 - 05:39 PM
Posted 25 December 2010 - 05:42 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 25 December 2010 - 06:15 PM
Posted 25 December 2010 - 06:34 PM
Je pa tudi res, da je avgust še daleč... A ni to rahlo zgodaj za sporočilo vesele novice?
Posted 25 December 2010 - 09:19 PM
Glede slik se pa tudi strinjam.
Dobila sem:
- od mame kopalni plašč
- od babice denar
- in od fantovih domačih: rjuhe in pa eno majico, ki je dejansko moj stil; končno
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 December 2010 - 10:12 PM
Jaz sem do danes dobila prvo polovico:
od babi sem dobla 20€, od ome 30€ (ful bledo gledam ko vidim (tudi od mojih prijatlc) ko dobijo po 150€ od babic. Meni bi tudi prav prišla taka vsota
Kupila:
mami sva s fantom kupila komplet spodnjega perila in štumfe iz Calzedonie, njegovi mami sem pončno v HM, sestri darilni bon, drugi sestri travel set čopičev iz crownbrushes, atiju sama nardila eno "knijigico" z naslovom *da bo mojster postal kičast* z recepti za pice katere ful rad peče. Prijatlcam:
* Harologi šampon + gloss
* Harologi balzam brez izpiranja + masko za oči (ono za spat)
* komplet spodnjega perila
* Dior maskaro
* Chanel gloss
Fantu pa bom dala denar da prispevam za avto, pod smrekico sem mu pa dala najljubši deo in pa par rokavic.
Aja sebi sem pa kupila en darilni paket Johnson's baby bedtime izdelkov: masažno olje, olje za kopel in losijon.. umrem lahko na tem baby vonju
Posted 25 December 2010 - 10:36 PM
od babi sem dobla 20€, od ome 30€ (ful bledo gledam ko vidim (tudi od mojih prijatlc) ko dobijo po 150€ od babic. Meni bi tudi prav prišla taka vsota
Meni je pa vedno zoprno, ko mi babi da kak denar. Zadnjič mi je ob neki priložnosti stisnila 50 € in mi je bilo prav bedno, ker vem, da smo prišli do točke, ko njej 50 € pomeni več kot meni. Sem sicer nekaj časa vztrajala, da res ni treba, ampak na koncu sem popustila, ker vem, da sem ji s tem, da sem vzela, naredila več veselja. Sem pa čisto vesela, če od nje dobim eno bonboniero ali kaj podobnega.
Jaz sem zaenkrat dobila ene copate in dve ogrlici iz žada od fantove mame.
-mami dobi začasno samo eno bonbonjero in v prihodnjem tednu Asos torbico, ki si jo je zaželela
-oči dobi tisto novo bukvo od Hugha Laurieja
-babi dobi neke blazno nobel tople nogavice za doma in dva škatli izjemno dobro izgledajočih Lipton čajev.
Za dve kolegici imam za vsako ene žabe njima ustreznih barv, za eno zraven Bourjois lak, za drugo pa Bourjois lipgloss.
S fantom sva drug drugemu obljubila pižame, pa jih pred prazniki nisva uspela it nakupit.
Posted 26 December 2010 - 09:47 AM
Glede denarja, se počutim podobno kot PP. Še ko mi da mama denar mi je bedno, ker vem, da ga trenutno ful potrebuje.
Posted 26 December 2010 - 10:38 AM
Še bolj sick pa mi je, ko folk daje slike svojih dojenčkov na fb in spodaj piše dialog, kao, da za otroček nekaj govori.
jaaa
pa res se mi zdi prezgodaj, vse tam do 4 meseca
no drugače čestitke
jaz sem dobla full lepa darila:
fant:fotoaparat
od njegovih :ogledalo,mapa za dokumente,
od brata&žene:loksitan komplet za tuširanje,pulover nike
oma,dedi:denar
mama, ati :denar,posteljina za novo stanovanje
podarila:
fant:boss nogavice, armani majca,moralna žival knjiga
brat&žena:knjiga sebični gen,copate s segrevanjem.sveče,loksitan tonik
fantova sestra:WII fit
starši od fanta:čajnik, krema za fantovega fotra
moji starši: bon v turistični agenciji
Posted 26 December 2010 - 11:48 AM
mp3, slušalke za tek, 8gb usb, 100€ boni za evropark
[Napoleon]
Posted 26 December 2010 - 12:49 PM
Posted 26 December 2010 - 01:58 PM
Jaz od babic/dedkov nikakor ne bi sprejela take vsote denarja, ker vem, da si ne morejo privoščit. Za Miklavža dobim suho sadje in kakšno sladkarijo, ostalo pa ni v navadi.
Zaenkrat sem od mami dobila bon za (Galerijo) Emporium, mleko za telo, še prej pa gate, žabe in majico za Miklavža,
od fotra veliko stojalo za oblačila in bon za Müllerja.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 December 2010 - 02:01 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 26 December 2010 - 02:03 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 December 2010 - 03:07 PM
Drgač božička doma ne praznujemo, od fantvoh sem dobila denar, maskaro, copate, čokolado, od fanta neki v vrednosti 240 eur, samo si nisem še zbrala darila.
Od domačih za novo leto pa sem dobila že tekom leta velik pomči pri potovanjih ( vize, cepljenja ipd. ).
Fantu bom kupla bon za eno trgovino al pa mu dala denar al pa kupla fred pery majco in torbo za leptop... kar se mi bo bolš zdel.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 26 December 2010 - 04:26 PM
vedno dobim knjigo, kak sladkiš in denar. Tko da sem dobila Great Gatsby (samo v slovenščini), ampak ga bom prebrala v slo verjetno tudi, čeprav smo ga meli za maturo iz ang
Od prababice pa Une Griotto pralineje in 40 €.
Več kot zadovoljna.
Posted 26 December 2010 - 06:26 PM
Se strinjam. Jaz ne bi vseh metala v isti koš. Če ima denar (in veliko starih jih ima, saj ga nimajo
kje porabit, razen če so eni izmed tistih, ki besno šparajo, da si bodo ja čimveč nesli na drugi svet),
pač da. Če ga nima, ne da. Še zdaleč niso vsi penzionisti "revni".
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 December 2010 - 06:44 PM
Daleč od tega, da sem vse stare starše metala v isti koš (kako ogabno se to bere), ampak sem pisala za svoje.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users