Jump to content

Photo

Novoletna darila

• Please log in to reply
1321 replies to this topic

#461 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 December 2010 - 05:32 PM

Še bolj sick pa mi je, ko folk daje slike svojih dojenčkov na fb in spodaj piše dialog, kao, da za otroček nekaj govori. rolleyes.gif Enako z živalmi .. to mi je tak debilno in prizadeto, da ne morem povedat. laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#462 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 25 December 2010 - 05:36 PM

To, ko skenirajo ultrazvoke na facebook in nasploh tam razlagajo in pisarijo vse podrobnosti njihove nosečnosti je meni tudi totalno mimo in vedno več vidim tega.

To pa je blo čist v krogu družine in ne vidim nič narobe v tem, lahko pa da zato ker sem tak vesela da bom le dobila še bratranca/sestrično ker je vse kazalo na to da ne bom.
  • 0
Memento mori.

#463 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 December 2010 - 05:39 PM

Sto ludi, sto čudi.
  • 0
Viens, reste ici!

#464 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 25 December 2010 - 05:42 PM

Čestitke, Nutella!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#465 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 December 2010 - 06:15 PM

Nutella, čestitke thumbup.gif meni se pa zdi to ful lepo thumbup.gif jaz bom mojemu nastavila kako dudo, ko zanosim. Če bo za božič, pa tud kaj podobnega laugh.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#466 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 25 December 2010 - 06:34 PM

jaz tudi nisem ravno navdušena nad takimi "forami"; drugače pa Nutella - čestitke thumbup.gif
Je pa tudi res, da je avgust še daleč... A ni to rahlo zgodaj za sporočilo vesele novice?

• 0

#467 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 December 2010 - 09:19 PM

Se zelo strinjam z zadnjim stavkom, mali je en mesec komaj, to je meni osebno prezgodaj; so pa očitno tako zelo veseli, da so svojo srečo želeli deliti z drugimi; kar je kul. smile.gif

Glede slik se pa tudi strinjam.

Dobila sem:
- od mame kopalni plašč
- od babice denar
- in od fantovih domačih: rjuhe in pa eno majico, ki je dejansko moj stil; končno laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#468 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 25 December 2010 - 10:12 PM

V drugem mescu je, rok je 7 avg.

Jaz sem do danes dobila prvo polovico:
od babi sem dobla 20€, od ome 30€ (ful bledo gledam ko vidim (tudi od mojih prijatlc) ko dobijo po 150€ od babic. Meni bi tudi prav prišla taka vsota closedeyes.gif.) od (noseče) tete TBS duo, od mami flanelasto pižamo, od atija USB ključek 8gb in crown brushes po moji izbiri nekje za 50€, od sestrice Lush peneča kopel in snow fairy balzam za ustnice, od druge sestre 10€ za mikico, od fanta pa Lush R&B in 30€ prispevek za mikico.

Kupila:
mami sva s fantom kupila komplet spodnjega perila in štumfe iz Calzedonie, njegovi mami sem pončno v HM, sestri darilni bon, drugi sestri travel set čopičev iz crownbrushes, atiju sama nardila eno "knijigico" z naslovom *da bo mojster postal kičast* z recepti za pice katere ful rad peče. Prijatlcam:
* Harologi šampon + gloss
* Harologi balzam brez izpiranja + masko za oči (ono za spat)
* komplet spodnjega perila
* Dior maskaro
* Chanel gloss
Fantu pa bom dala denar da prispevam za avto, pod smrekico sem mu pa dala najljubši deo in pa par rokavic.

Aja sebi sem pa kupila en darilni paket Johnson's baby bedtime izdelkov: masažno olje, olje za kopel in losijon.. umrem lahko na tem baby vonju love.gif
  • 0
Memento mori.

• Guests

Posted 25 December 2010 - 10:36 PM

QUOTE(nutella` @ 25. 12. 2010 - 22:12) View Post

od babi sem dobla 20€, od ome 30€ (ful bledo gledam ko vidim (tudi od mojih prijatlc) ko dobijo po 150€ od babic. Meni bi tudi prav prišla taka vsota closedeyes.gif.)

Meni je pa vedno zoprno, ko mi babi da kak denar. Zadnjič mi je ob neki priložnosti stisnila 50 € in mi je bilo prav bedno, ker vem, da smo prišli do točke, ko njej 50 € pomeni več kot meni. Sem sicer nekaj časa vztrajala, da res ni treba, ampak na koncu sem popustila, ker vem, da sem ji s tem, da sem vzela, naredila več veselja. Sem pa čisto vesela, če od nje dobim eno bonboniero ali kaj podobnega.

Jaz sem zaenkrat dobila ene copate in dve ogrlici iz žada od fantove mame. wub.gif Ful sta lepi in pašeta mi k očem. biggrin.gif Do staršev in babice bom šele jutri prišla, obetajo se jim:
-mami dobi začasno samo eno bonbonjero in v prihodnjem tednu Asos torbico, ki si jo je zaželela
-oči dobi tisto novo bukvo od Hugha Laurieja
-babi dobi neke blazno nobel tople nogavice za doma in dva škatli izjemno dobro izgledajočih Lipton čajev.

Za dve kolegici imam za vsako ene žabe njima ustreznih barv, za eno zraven Bourjois lak, za drugo pa Bourjois lipgloss.

S fantom sva drug drugemu obljubila pižame, pa jih pred prazniki nisva uspela it nakupit. laugh.gif
  • 0

#470 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 26 December 2010 - 09:47 AM

Dobila od mami pas, sva si jih res samo zamenjale smile.gif, od fanta pa ful lepo pižamo iz la senze. Mami mi je dala naknadno še 20€, kar tako.

Glede denarja, se počutim podobno kot PP. Še ko mi da mama denar mi je bedno, ker vem, da ga trenutno ful potrebuje.
  • 0

#471 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 26 December 2010 - 10:38 AM

QUOTE(Ana @ 25. 12. 2010 - 17:32) View Post

Še bolj sick pa mi je, ko folk daje slike svojih dojenčkov na fb in spodaj piše dialog, kao, da za otroček nekaj govori. rolleyes.gif Enako z živalmi .. to mi je tak debilno in prizadeto, da ne morem povedat. laugh.gif

jaaa
pa res se mi zdi prezgodaj, vse tam do 4 meseca
no drugače čestitke

jaz sem dobla full lepa darila:
fant:fotoaparat thumbup.gif ,Nike top za fitness,copate za novo stanovanje,pa dobim še plačano pleskanje stanovanja
od njegovih :ogledalo,mapa za dokumente,
od brata&žene:loksitan komplet za tuširanje,pulover nike
oma,dedi:denar
mama, ati :denar,posteljina za novo stanovanje

podarila:
fant:boss nogavice, armani majca,moralna žival knjiga
brat&žena:knjiga sebični gen,copate s segrevanjem.sveče,loksitan tonik
fantova sestra:WII fit
starši od fanta:čajnik, krema za fantovega fotra
moji starši: bon v turistični agenciji

• 0

#472 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 26 December 2010 - 11:48 AM

dobila:
mp3, slušalke za tek, 8gb usb, 100€ boni za evropark
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#473 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 December 2010 - 12:49 PM

Jaz sem pa dobila kavni avtomat, oblačila, denar, uhane od fanta ..
  • 0
Viens, reste ici!

#474 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 26 December 2010 - 01:58 PM

Jaz od babic/dedkov nikakor ne bi sprejela take vsote denarja, ker vem, da si ne morejo privoščit. Za Miklavža dobim suho sadje in kakšno sladkarijo, ostalo pa ni v navadi.

Zaenkrat sem od mami dobila bon za (Galerijo) Emporium, mleko za telo, še prej pa gate, žabe in majico za Miklavža,
od fotra veliko stojalo za oblačila in bon za Müllerja. thumbup.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#475 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 26 December 2010 - 02:01 PM

js sm pa od fanta dobila pirsing pa opi lak, od tašče solno lučko, od tasta pa parfum od l'occitane
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#476 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 December 2010 - 02:03 PM

Ja no, nekatere babice si pa lahko privoščijo, odvisno od penzije. smile.gif Naša jo ima majhno, ampak mi da kdaj po 50 evrov, pa nočem, ampak me sili, pa vzamem; če bi pa vedela, da se sama težko preživlja, pa res ne bi vzela.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#477 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 26 December 2010 - 03:07 PM

Moja babi ma konkretno penzijo, mi ni (blo) težko vzet, sicer pa mi ni dajala v kosu po 50 eur ipd. ampak skoz po malem po 5 al 10 eur na skor vsak obisk, sam jz sm bla tm skoz itak zato, ker je bil tak life style, in ful sem (bla) navezana na njo in je ( bil) pač poseben odnos.
Drgač božička doma ne praznujemo, od fantvoh sem dobila denar, maskaro, copate, čokolado, od fanta neki v vrednosti 240 eur, samo si nisem še zbrala darila.
Od domačih za novo leto pa sem dobila že tekom leta velik pomči pri potovanjih ( vize, cepljenja ipd. ).
Fantu bom kupla bon za eno trgovino al pa mu dala denar al pa kupla fred pery majco in torbo za leptop... kar se mi bo bolš zdel.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#478 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 26 December 2010 - 04:26 PM

Pri nas so darila za miklavža (malenkosti) in novo leto, pri mami (babi) pa so za božič.
vedno dobim knjigo, kak sladkiš in denar. Tko da sem dobila Great Gatsby (samo v slovenščini), ampak ga bom prebrala v slo verjetno tudi, čeprav smo ga meli za maturo iz ang tongue.gif, 50 € in mozartove kroglice
Od prababice pa Une Griotto pralineje in 40 €.
Več kot zadovoljna.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#479 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 December 2010 - 06:26 PM

QUOTE(Kinky @ 26. 12. 2010 - 14:03) View Post
Ja no, nekatere babice si pa lahko privoščijo, odvisno od penzije. smile.gif

Se strinjam. Jaz ne bi vseh metala v isti koš. Če ima denar (in veliko starih jih ima, saj ga nimajo
kje porabit, razen če so eni izmed tistih, ki besno šparajo, da si bodo ja čimveč nesli na drugi svet),
pač da. Če ga nima, ne da. Še zdaleč niso vsi penzionisti "revni".

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#480 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 26 December 2010 - 06:44 PM

Daleč od tega, da sem vse stare starše metala v isti koš (kako ogabno se to bere), ampak sem pisala za svoje.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users