Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#461 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85878 posts

Posted 19 September 2007 - 07:36 PM

Hvala! kiss1.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#462 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 September 2007 - 10:52 PM

zelo prosim! smile.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#463 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 18 October 2007 - 06:51 PM

kakšen dober teden nazaj sem bila s prijateljem na kosilu v penjasu.osebje dokaj prijazno, samo preden pride po naročilo traja.hrana zelo okusna in zmerne cene, potem pa spet doolgo čakanje na račun.
motilo me je pa to, da so nama za mizo uturili 2 ženski, ker ni bilo več prostih miz.tudi midva sva morala na začetku čakati na mizo, zato torej ne vidim razloga, da ne bi mogli počakati 10min.
  • 0
mačka figa.

#464 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 November 2007 - 03:01 PM

QUOTE(**paradise** @ 18. 10. 2007 - 18:51) View Post
motilo me je pa to, da so nama za mizo uturili 2 ženski, ker ni bilo več prostih miz.tudi midva sva morala na začetku čakati na mizo, zato torej ne vidim razloga, da ne bi mogli počakati 10min.

Uturili so, brez, da bi vaju vprašali, če smeta zraven sedeti?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#465 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 November 2007 - 11:19 AM

To je meni tudi totalno za popizdit. blink.gif Da bi šla js jest kosilo/večerjo s fantom tja in bi valda hotla met mal zasebnosti za kakšn pogovor in tko, pa da nama dajo zraven sedet kr ene dve x ženski - znorim!! fitness.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#466 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 November 2007 - 11:32 AM

Ja, samo najbolj žalostno je pa to, da po neki čudni logiki oni ne izpadejo nekulturni in hudobni, ampak ti, če širokogrudno ne sprejmeš naključnih neznancev k sebi, ker pač oni nimajo nikjer za sedeti in naenkrat to postane zgleda tudi tvoj problem.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#467 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 05 November 2007 - 12:09 PM

Prejšni teden sem šla žret v zloglasno Taverno Sicilijo v Mariboru, seveda zaradi blaznih hval, ki so mi jih nosli na ušesa razni znanci, ko je beseda prišla na hrano. Sam ambient, ko stopiš not, je topel, dokaj domač, urejen v takem kmečkem italjanskem stilu. No, s kolegico izberema mizo in za začetek, ko se vsedam na klop, pobrišem s hlačami pelate iz roba mize pinch.gif . Seveda me to že razbesni, ker ne maram pelatov na hlačah, še posebej, če si jih sama ne frcnem gor. Miza je bla torej spucana zgolj po vrhu, kar se nabira na robu, pa spolirajo stranke z lastno obleko.
Potem naročim navadno vodo v steklenici, nakar vidim na ceniku, da košta 0,25 l navadne vode 1,40 € mellow.gif . Besede so odveč, pa dobro meni to ni normalno.
Izbira hrane je kar velika sicer, predvsem gre za italjanske dobrote - testenine in pice. Jaz sem naročla njoke z rukolo (pisalo je oljčno olje, čebula, rukola), jaz sem si očitno drugače predstavlala. Rukole je blo ful preveč na vrh nametane, o čebuli ni blo ne duha ne sluha, med tem ko je omaka v kateri so plavali njoki, imela okus po vinu. Ne vem komu bi to blo dobro, ok sem pač brcnila v temo. Vglavnem me ne vidijo več tam, prvi vtis je naredil nepopravljivo škodo.

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#468 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29704 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 November 2007 - 10:17 PM

Tomato na Šubičevi - kratko in jedrnato: če pustim rahle nostalgične note ob strani (imam en zelo lep spomin na ta lokal), mi je lokalček simpatičen, postrežba je hitra, hrana okusna (nudijo od toasta, sendvičev, raznoraznih super solat do testenin in mehiške hrane), cene znosne. določeni prehrambeni artikli so dnevno po 16h za 30% ceneje, kar je le še dodaten plus. kelnarji sicer z izrazitimi dialekti (ne morem mimo tega, sem pač ljubljančanka laugh.gif), ampak se da preživet. wink.gif priporočam!

p.s.: imajo najboljšo torto z nutello in bananami! njam.gif njam.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#469 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46012 posts

Posted 12 November 2007 - 12:18 PM

Bowling center Strike
No v tem kompleksu je tudi restavracija. Ambijent je prijeten, od ostalega dela kompleksa je ločen z raznimi pregradami, ne deluje kot popolnoma ločen, ampak kot del celote, kar mi je všeč. Postrežba je hitra. Sva prišla, naročila, dobila. Jedla sva na študentske bone in sva lahko izbirala med večimi meniji (juha, glavna jed, solata ali sladica). Oba sva izbrala meni z lignji na žaru. Juhica z rezanci je bila dobra, topla in postrežena v fancy posodi, ki mi je bila blazno všeč. Glavna jed mi je bila malo manj všeč. Sicer so bili lignji dobri, ampak sem se malce uštela pri prilogi - kuhanem krompirju z špinačo (nisem namreč ljubiteljica špinače). Če odštejem to, pa je bilo kosilo zelo okusno.

• 0

#470 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32283 posts

Posted 18 November 2007 - 11:50 AM

Včer sva v kitajski Zlata Ribica dobila že koledar za drug let biggrin.gif
  • 0

#471 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24523 posts

Posted 22 November 2007 - 03:55 PM

Ojla!

potrebujem pomoč, pa se mi zdi ta tema še najbolj primerna!

Potrebujem nekaj dobrih restavracij v samem centru mesta (od avtobusne postaje pa do Čopove) za novoletno kosilo (nekje v stilu restavracije Slon).

Hvala
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#472 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 December 2007 - 12:00 AM

picerija Trta

Do sedaj sem imela z njo dobre izkušnje, tokrat pa sva ble z Michelle in se mi je malo zamerilo. Namreč, najprej so naju jasno, presedli (bože sačuvaj, da se bi 2 vsedla za mizo, ki je namenjena več, kot dvema... četudi ni gužve). Ok. Naročiva pico. Zelenjavno. Sama zelenjava ok, ampak pica je bila dobesedno premočena. Na pici je dejansko bila zelenjavna juha. Nikoli več. Te pice, z ostalimi mam dobre izkušnje.
Pa lahko bi temperaturo tak, za ene 5 stopinj znižali. Če kdo hoče švicat, je za to savna.
  • 0

#473 Mali_muc

Mali_muc

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 14 December 2007 - 12:38 AM

Danes sem jedel pico v gostilni Pri štirih mačkah. Bila je dobra. Samo da ni bla dobra. Je imela namesto pelatov paradižnikovo mezgo. Tam ne bom več jedel pice.
  • 0

#474 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 December 2007 - 03:10 PM

QUOTE(Mali_muc @ 14. 12. 2007 - 0:38) View Post

Danes sem jedel pico v gostilni Pri štirih mačkah. Bila je dobra. Samo da ni bla dobra. Je imela namesto pelatov paradižnikovo mezgo. Tam ne bom več jedel pice.

huh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#475 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85878 posts

Posted 14 December 2007 - 09:45 PM

laugh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#476 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 07 January 2008 - 01:54 PM

Restavracija Ambient je na spodnjem naslovu. Ima tudi domačo stran, ki pa še ni dokončana.
Po slikah sodeč gre za prijeten, moderno oblikovan interier. Če je osebje prijazno in hrana korektna (da o cenah ne govorim), je treba jet poskusit. Na žalost sem šele zdaj videl post od Kami. Za spodbudo je spodaj naslov s telefonsko številko. Tja lahko gremo jedci na zajtrk, kosilo in večerjo, ker je lokal odprt do enih ponoči. Takoj, ko obiščem lokal, poročam.

Čufarjeva Ulica 5
1000, Ljubljana
Tel: 01-430 2756

eat.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#477 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 08 January 2008 - 02:28 PM

Evo, nisem zdržal, itak pa sem bil zvečer potreben šluka piva in sem zavil v Ambient. Pregledal jedilni list:
sladice so od oka 3 €; kombinirane solate, rižote, testenine, in podobna lahka hrana so od 6,50€ do 11 €.
Kofe, pivo, ipd. je mogoče kak cent dražje kot drugje, več pa ne. Za malo Union pivo sem plačal 2€. Glasovi pravijo, da je to spodoben lokal. V času kosil so polni, ker je lokal praktično čez cesto od RTV Slovenija. V včerajšnjem postu je telefonska številka in lahko rezervirate. Velika verjetnost je, da boste sedeli v bližini kake slovenske tv in drugačne zvezde obeh spolov. Dober tek. Navalite, pogumno... wink.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#478 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11853 posts

Posted 08 January 2008 - 02:38 PM

Jaz hodim redno v Ambient na kavo, kadar sem bolj zgodaj v mestu. Priporočam njihovo čokoladno-bananino torto.
Pa rezervacija ni glih nujna, jaz sem vedno dobila mizo, tudi med časom kosil.

• 0

#479 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 January 2008 - 02:49 PM

QUOTE(Frida @ 8. 1. 2008 - 14:38) View Post
Priporočam njihovo čokoladno-bananino torto.

woot.gif

• 0

#480 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 08 January 2008 - 02:50 PM

QUOTE(Frida @ 8. 1. 2008 - 14:38) View Post

Jaz hodim redno v Ambient na kavo, kadar sem bolj zgodaj v mestu. Priporočam njihovo čokoladno-bananino torto.
Pa rezervacija ni glih nujna, jaz sem vedno dobila mizo, tudi med časom kosil.

Frida, tvoj okus mi je blizu. yes.gif Am, meni so rekli, da imajo za kosilo full. Relata refero, nič drugega. Kakšna je kava? Katero uporabljajo?

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users