Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 19 September 2007 - 07:36 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 September 2007 - 10:52 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 18 October 2007 - 06:51 PM
motilo me je pa to, da so nama za mizo uturili 2 ženski, ker ni bilo več prostih miz.tudi midva sva morala na začetku čakati na mizo, zato torej ne vidim razloga, da ne bi mogli počakati 10min.
Posted 04 November 2007 - 03:01 PM
Uturili so, brez, da bi vaju vprašali, če smeta zraven sedeti?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 November 2007 - 11:19 AM

Posted 05 November 2007 - 11:32 AM
Ja, samo najbolj žalostno je pa to, da po neki čudni logiki oni ne izpadejo nekulturni in hudobni, ampak ti, če širokogrudno ne sprejmeš naključnih neznancev k sebi, ker pač oni nimajo nikjer za sedeti in naenkrat to postane zgleda tudi tvoj problem.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 05 November 2007 - 12:09 PM

Potem naročim navadno vodo v steklenici, nakar vidim na ceniku, da košta 0,25 l navadne vode 1,40 €

Izbira hrane je kar velika sicer, predvsem gre za italjanske dobrote - testenine in pice. Jaz sem naročla njoke z rukolo (pisalo je oljčno olje, čebula, rukola), jaz sem si očitno drugače predstavlala. Rukole je blo ful preveč na vrh nametane, o čebuli ni blo ne duha ne sluha, med tem ko je omaka v kateri so plavali njoki, imela okus po vinu. Ne vem komu bi to blo dobro, ok sem pač brcnila v temo. Vglavnem me ne vidijo več tam, prvi vtis je naredil nepopravljivo škodo.

Posted 08 November 2007 - 10:17 PM

p.s.: imajo najboljšo torto z nutello in bananami!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 November 2007 - 12:18 PM
No v tem kompleksu je tudi restavracija. Ambijent je prijeten, od ostalega dela kompleksa je ločen z raznimi pregradami, ne deluje kot popolnoma ločen, ampak kot del celote, kar mi je všeč. Postrežba je hitra. Sva prišla, naročila, dobila. Jedla sva na študentske bone in sva lahko izbirala med večimi meniji (juha, glavna jed, solata ali sladica). Oba sva izbrala meni z lignji na žaru. Juhica z rezanci je bila dobra, topla in postrežena v fancy posodi, ki mi je bila blazno všeč. Glavna jed mi je bila malo manj všeč. Sicer so bili lignji dobri, ampak sem se malce uštela pri prilogi - kuhanem krompirju z špinačo (nisem namreč ljubiteljica špinače). Če odštejem to, pa je bilo kosilo zelo okusno.
Posted 18 November 2007 - 11:50 AM

Posted 22 November 2007 - 03:55 PM
potrebujem pomoč, pa se mi zdi ta tema še najbolj primerna!
Potrebujem nekaj dobrih restavracij v samem centru mesta (od avtobusne postaje pa do Čopove) za novoletno kosilo (nekje v stilu restavracije Slon).
Hvala
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 14 December 2007 - 12:00 AM
picerija Trta
Do sedaj sem imela z njo dobre izkušnje, tokrat pa sva ble z Michelle in se mi je malo zamerilo. Namreč, najprej so naju jasno, presedli (bože sačuvaj, da se bi 2 vsedla za mizo, ki je namenjena več, kot dvema... četudi ni gužve). Ok. Naročiva pico. Zelenjavno. Sama zelenjava ok, ampak pica je bila dobesedno premočena. Na pici je dejansko bila zelenjavna juha. Nikoli več. Te pice, z ostalimi mam dobre izkušnje.
Pa lahko bi temperaturo tak, za ene 5 stopinj znižali. Če kdo hoče švicat, je za to savna.
Posted 14 December 2007 - 12:38 AM
Posted 14 December 2007 - 09:45 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 January 2008 - 01:54 PM
Po slikah sodeč gre za prijeten, moderno oblikovan interier. Če je osebje prijazno in hrana korektna (da o cenah ne govorim), je treba jet poskusit. Na žalost sem šele zdaj videl post od Kami. Za spodbudo je spodaj naslov s telefonsko številko. Tja lahko gremo jedci na zajtrk, kosilo in večerjo, ker je lokal odprt do enih ponoči. Takoj, ko obiščem lokal, poročam.
Čufarjeva Ulica 5
1000, Ljubljana
Tel: 01-430 2756

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 08 January 2008 - 02:28 PM
sladice so od oka 3 €; kombinirane solate, rižote, testenine, in podobna lahka hrana so od 6,50€ do 11 €.
Kofe, pivo, ipd. je mogoče kak cent dražje kot drugje, več pa ne. Za malo Union pivo sem plačal 2€. Glasovi pravijo, da je to spodoben lokal. V času kosil so polni, ker je lokal praktično čez cesto od RTV Slovenija. V včerajšnjem postu je telefonska številka in lahko rezervirate. Velika verjetnost je, da boste sedeli v bližini kake slovenske tv in drugačne zvezde obeh spolov. Dober tek. Navalite, pogumno...

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 08 January 2008 - 02:38 PM
Pa rezervacija ni glih nujna, jaz sem vedno dobila mizo, tudi med časom kosil.
Posted 08 January 2008 - 02:49 PM
Posted 08 January 2008 - 02:50 PM
Jaz hodim redno v Ambient na kavo, kadar sem bolj zgodaj v mestu. Priporočam njihovo čokoladno-bananino torto.
Pa rezervacija ni glih nujna, jaz sem vedno dobila mizo, tudi med časom kosil.
Frida, tvoj okus mi je blizu.

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users