Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#461 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 June 2006 - 06:19 PM

IPB Image

biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#462 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 June 2006 - 09:16 PM

na angleški in ameriški spletni strani sem spet vidla, da je razprodaja. biggrin.gif bo treba it malo še v naše trgovinice drezat. tongue.gif sredi julija pride nova kolekcija citronka-limona, zna bit refreshing.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#463 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 June 2006 - 10:21 AM

.
A so v Sloveniji sploh kakšne razprodaje v L'Occitane trgovinah?

Špela, klko stane ona olivna krema za okoli oči? Si še skos istega mnenja, da je super? biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#464 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 22 June 2006 - 10:24 AM

[quote=Jenna]Špela, klko stane ona olivna krema za okoli oči? Si še skos istega mnenja, da je super? biggrin.gif

5k in pol. ja, še zmeri mi je odlična.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#465 tanja*

tanja*

sramežljivec

• Člani
  • 57 posts

Posted 22 June 2006 - 02:41 PM

Jaz sem si kak mesec nazaj kupila kremo za obraz za sijočo polt (oliva), stane mislim da okoli 6700 sit, ampak je fenomenalna!! Meni se je vedno lupil nos, odkar imam to kremo, se mi ne lušči več. In kupila sem jo brez vsakega tersterja, zato sem še toliko bolj zadovoljna.Tako da že šparam za kakšno novo stvarco. :headbang:
  • 0

#466 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 29 June 2006 - 09:24 AM

danes izvem, da bo tudi pri nas razprodaja v l'occitanu (nisem še nič videla, ker sem bla prezgodaj tam in so ravno štimale): seveda tistih izdelkov, ki gredo iz prodaje. namig je bil v smeri linije pomarančevca, ki gre vsa iz prodaje (če bo ugodno znižan neroli parfum, si ga ziher kupim biggrin.gif), in karitejevega pilinga za telo ter dišave za dom. bodo pa cene nižje za 30-50%. definitivno grem v bližnji prihodnosti šnofat.
  • 0

#467 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 June 2006 - 09:01 PM

No, povej, ko boš kaj vedela kdaj wink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#468 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 29 June 2006 - 09:02 PM

QUOTE(crna)
No, povej, ko boš kaj vedela kdaj wink.gif .

če bom mela čas, bom šla jutri med potjo na tržnico pokukat, drugače pa okoli 10. julija.
  • 0

#469 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 29 June 2006 - 09:07 PM

[quote=Špela][quote=crna]No, povej, ko boš kaj vedela kdaj wink.gif .[/quote]

če bom mela čas, bom šla jutri med potjo na tržnico pokukat, drugače pa okoli 10. julija.
Aha, sem mislila, da si že bila tam in so ti kaj namignili. Jaz sem bila tam v pon, pa ni bilo nič informacij o morebitnih razprodajah. OT: bo kaj takega tudi v Lushu?
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#470 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 29 June 2006 - 09:10 PM

QUOTE(crna)
Aha, sem mislila, da si že bila tam in so ti kaj namignili. Jaz sem bila tam v pon, pa ni bilo nič informacij o morebitnih razprodajah. OT: bo kaj takega tudi v Lushu?

sem bila tam danes, ja, ampak še prezgodaj, tako, da ni bilo še postavljeno, povedala pa mi je za pomarančevec (celotna linija), da bo znižan in za karitejev piling. za lush nimam pojma. bom jutri skočila noter v l'occitane vprašat in pogledat.
  • 0

#471 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 30 June 2006 - 08:50 AM

evo, bejbe, tole sem si zapomnila: razprodajajo polno dišav za dom (svečke (tut mandljeva), pršila, palčke), celotno pomarančevec kolekcijo (toaletna vodica, gel, mleko za telo; parfuma neroli ne, ker je to najbolj prodajana dišava), tris malih pakung toaletnih vodic (pomarančevec, vanilija, vrtnica), sivkin piling za telo (sam še ena pakunga na mestnem trgu), medena maska za obraz (40% znižana, se splača kupit), magic eye balm, potovalna pakunga karitejevega balzama za lase, potovalno pakungo vanilijine in vrtnične kreme za telo, karitejev piling za obraz (gentle face buff).
  • 0

#472 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 30 June 2006 - 04:25 PM

[quote=Špela]evo, bejbe, tole sem si zapomnila: razprodajajo polno dišav za dom (svečke (tut mandljeva), pršila, palčke), celotno pomarančevec kolekcijo (toaletna vodica, gel, mleko za telo; parfuma neroli ne, ker je to najbolj prodajana dišava), tris malih pakung toaletnih vodic (pomarančevec, vanilija, vrtnica), sivkin piling za telo (sam še ena pakunga na mestnem trgu), medena maska za obraz (40% znižana, se splača kupit), magic eye balm, potovalna pakunga karitejevega balzama za lase, potovalno pakungo vanilijine in vrtnične kreme za telo, karitejev piling za obraz (gentle face buff).

Jaz sem si ga danes kupila. Pa še enako 75 ml-sko pakungo pelinovega šampona in EDT citronka. :toothy7:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#473 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 30 June 2006 - 05:26 PM

Špela kok si ti pridna wink.gif sivkinega mat losjona za obraz verjetno niso znizali, kajne?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#474 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 30 June 2006 - 07:15 PM

Mene mika edino vrtnična krema za telo in karitejev piling, samo imam še par stvari doma za ponucat, pa še šparam za razprodaje oblačil, da dvomim da bom kaj kupila. Oh well, sem ciljala bolj na mandeljevo olje za tuširanje.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#475 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 June 2006 - 07:39 PM

.
Oh, bi si ful rada kaj kupla. Sploh pomarančevec linija me ful mika, ampak zdaj šparam za ono kremo za okoli ok. biggrin.gif

.
  • 0

#476 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 30 June 2006 - 08:17 PM

QUOTE(*pikica*)
Špela kok si ti pridna  :wink: sivkinega mat losjona za obraz verjetno niso znizali, kajne?

ti je fajn ta losijon?
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#477 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 01 July 2006 - 10:09 AM

Jst sm takrat za rd dobila mandljevo olje za tuširanje in sivkino kremo za stopala - oboje je kul, mandljevo olje ful diši,
me pa zanima, a si ve to date na mrežico za tuširanje ali kar na kožo nanesete?
Ker meni se zdi, da ga, če ga dam na mrežico, ful manj porabim, ker se kar dost speni, če ga pa kar na mokro kožo nanesem, pa ga gre dost več ermm.gif:
Pol sva pa s prijateljico vohali še več losjonov za telo in sta mi ena dva ful dišala, tako sveže, prav za čez poletje (ker men zdej ni, da bi se z unimi kremami kot čez zimo mazala po telesu),
sam zdej ne vem več, kateri je bil..
Bo treba še kej it pošnofat.
Čeprav - če pomislim, da bi dala 5k in več za en losjon za telo, se zdim sama seb neumna wink.gif
  • 0

#478 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 July 2006 - 02:12 PM

Blondi ja, enkrat sem dobila testercek in morm rect da sm bla prou presenecena nad ucinkom blink.gif lepo disi, hitro se vpije, kozo pusti mehko, svezo in napeto. sestavine res niso nek presezek, ampak mi vseeno zelo odgovarja wink.gif jo ti imas?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#479 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 July 2006 - 03:15 PM

Kva pa une žajfice njihove? A so avm kul? K jst sm mela od vanilije eno ap še ne vem kero (pa še eno mam čist novo), pa sm sam enkrat sprobala pa so mi kr ene.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#480 tanja*

tanja*

sramežljivec

• Člani
  • 57 posts

Posted 05 July 2006 - 05:52 PM

Danes sem si kupila mandljevo olje za tuširanje in mlečni šampon za suhe lase, ki je znižan na 720 sit.... Nisem se mogla upreti.. tongue.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users