Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

• Guests

Posted 12 March 2008 - 10:58 PM

Princess, kako je pa tebi uspelo shujšati?
  • 0

#462 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 March 2008 - 11:01 PM

Nič posebnega. Samo prepoved večerje, belega kruha, sladkarij in vmesnih prigrizkov. Ja, pa veliko več zelenjave in sadja. Pač zdravih stvari.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

• Guests

Posted 12 March 2008 - 11:11 PM

Super! hooray.gif A telovadiš tudi kaj?
  • 0

#464 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 13 March 2008 - 10:26 AM

Eli, jaz se tudi popolnoma strinjam s tabo glede cifer pa kil da se bolj ne bi mogla, verjemi. Saj pravim, ampak meni se drugače ne zdi nič narobe, če greš 3-krat na leto za kakšen teden na to dieto - kot to počnem jaz - in to smatram tudi kot prečiščevalno, ne samo zarad tistih 2 kil. Do zdaj nisem imela zdravstvenih težav, pa se mi to ne zdi nič hudega. Še predobro pa vem, kakšne posledica ima brezglavo hujšanje (kot sem imela pri 14). Da ne govorim o tem, da imam prijateljico (stara je 22), ki pa res ful, ful malo je (npr. pri kosilu poje slabo tretjimo s krožnika, pa že govori, kak je sita pa da ne more več, poje 2 mandarini pa že pravi kako je sita). Za njo mislim, da tega ne počne nalašč (vsaj tako pravi), ampak da preprosto ni nikoli lačna in je hitro sita - in kakšne ima posledice v zadnjem letu: ful jo dlesni bolijo - verjetno zarad pomanjkanja vitaminov, bleda kot smrt - kar prej ni bila, in na enem delu glave so ji močno izpadli lasje, da se ji prav grozno vidi pleša in mora bit postrižena tako,da se ji ne vidi. Pa še eno znanko mam, ki se tud grozno pazi že odkar pomni najbrž pa je prav tako že plešasta pr 23.

Pa mislim,da sem gledala doumentarec o punci, ki je zbolela pr 24 (!!!) za osteoporozo, enako zaradi brezglavega hujšanja.

Tako da je treba res bit previden.
  • 0

#465 AD_

AD_

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 31 March 2008 - 06:47 PM

Nekaj uporabnih nasvetov na temo hujšanje
  • 0

#466 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 01 April 2008 - 05:52 PM

Ok jaz sem se odločila,da nikol več v življenju ne bom razmišljala koliko kil bi rada imela in kako plosko in neplosko zgleda moj trebuh danes...Ko si enkrat na spodnji meji "zdrave" teže je hudič,če kaj zboliš...Kile odletijo kot po tekočem traku....V takem primeru je fino imet kako rezervo... Tako da odkar sem bila včeraj brez apetita,in imam danes drisko,ter sem veliko potrebo izvedla že 21krat....sem se odločila da se zredim na 52 kg. Trenutno ne upam stopiti na tehtnico,počutim pa se kako slamica...Pihneš pa me ni. Trenutno si želim samo zdravje....
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

• Guests

Posted 20 April 2008 - 10:40 AM

Mene pa neki absurdnega zanima, in sicer, a je mozno shujsat v mesecu pol pol ene 6 kil, brez da se slabo pocutis? smile.gif
Namrec, grem na eno poroko, pa bi se rada spravla v eno obleko se iz srednje sole. Mislim.. alpa vsaj 4 no, tut to bi blo dost. Bi mogla stradat?? Js ne vem, se nikol se nism ubadala s kako dieto ali cim podobnim, ce hocem shujsat pac mal manj jem, sam to je pac tk bol na hitro emergency.

Nasveti??
  • 0

#468 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 20 April 2008 - 10:44 AM

Tko, zdravo je shujšat menda od pol kile do kilo na teden, tako da teoretično bi se dalo ne. Stradat ti ni treba, ampak je definitivno obvezna disciplina, pazi kaj ješ itd. Drugega ne vem kaj ti rečt biggrin.gif Vsekakor pa ni mission impossible! Držim pesti zate!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#469 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 20 April 2008 - 12:00 PM

Izabela jaz se nebi kaj preveč matrala. Poroko bi vzela kot izgovor, da si morem nove cote kupit laugh.gif itak je obleka iz srednje šole že zastarela. (hec)

• 0

#470 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 20 April 2008 - 12:52 PM

js sm se držala 90 dnevne ločevalne pa sm v enem mesecu pa pol zgubila 6 kil. ne zdi se mi da sm stradala, sam vmesnih obrokov ni blo, skor nč sladkarij, pa ločevanje beljakovin, škrob, itd.

• 0

• Guests

Posted 20 April 2008 - 01:02 PM

Bellini hooray.gif
Problem je v bistvu v tem, da mi nic ni vsec, ce mi pa je, mi pa ne pase sad.gif Pa gledam na netu obleke, recimo Dorothy Perkins, pa jih najdem takoj 5, ki bi jih mela, ampak kaj, ko to nikol ne pride k nam.

To obleko iz ss sm pa mela na bratovo poroko, sm jo kupla prav v ta namen in je nism pol nikol vec oblekla. Mi je pa ful dobra. Temno zelena, do kolen in tam posevno rezana, gor ma pa prisite take male barvne masnice iz nekega prosojnega blaga. Super mi je, lepa, ampak odbita, ne prevec elegantna, ampak vseeno primerna za take priloznosti. Jo bom prilepla enkrat...
  • 0

• Guests

Posted 20 April 2008 - 01:30 PM

Aja, se to: Piika, zame taksno locevanje odpade, enostavno, ker mi je pretezko tk jest in se sploh se mi zdi, da ce se skoz necemu odrekas, ti na koncu poci film in gres in pozres vse, kar ti v hladilniku pride pod roko. smile.gif
Lahko se odpovem sladkarijam in vmesnim obrokom, sam da pa recimo ne smem jest spagetov s tunino omako, alpa kruha s salamo in sirom, alpa sniclna s krompirjem... to je pa ja ze ful okrnjena hrana pol. Dobro, en teden to se mogoce gre, sam 3 mesece???
  • 0

#473 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 20 April 2008 - 06:06 PM

jah sj na začetku je ful teško, samo saj pol se privadiš smile.gif
  • 0

#474 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 21 April 2008 - 05:48 AM

Ja 90 dnevna je tud men bla pretežka k sm jo prakticirala, mi je pa "dieta" po moje najbol všeč.
Jej manj, ne jej sladkarij, ne kombiniraj mesa in krompirja, več zelenjave in sadja, vsako jutro zeleni čaj in čez dan veliko vode.
na ta način sm js v mescu dni zgubila 3cm obsega smile.gif aja pa velik velik velik vadbe smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

• Guests

Posted 21 April 2008 - 09:01 AM

Ja, telovadit bo treba smile.gif
Saj drugac telovadim, ampak ne vsak dan, pa bolj za kondicijo kot za zmanjsanje obsega. Se bom mogla mal potrudit.
  • 0

#476 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 21 April 2008 - 09:16 AM

ja ko enkrat steče, gre vse lažje smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#477 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 21 April 2008 - 11:15 AM

QUOTE(uršolinkica @ 21. 4. 2008 - 6:48) View Post

Ja 90 dnevna je tud men bla pretežka k sm jo prakticirala, mi je pa "dieta" po moje najbol všeč.
Jej manj, ne jej sladkarij, ne kombiniraj mesa in krompirja, več zelenjave in sadja, vsako jutro zeleni čaj in čez dan veliko vode.
na ta način sm js v mescu dni zgubila 3cm obsega smile.gif aja pa velik velik velik vadbe smile.gif

se strinjam. na ta način sm jst izgubila 8kg.

zdej sicer že nekaj časa na istem stojim, tok da si še mal moči naberem tongue.gif itak grem pa ta vikend sobno kolo kupt, da ob deževnih dne ne bom imela izgovorov oops.gif

jem pa čist normalno, še kdaj se s piškoti pregrešim, razen čokolade ne jem pa nimam niti potrebe po njej. raje jem sadje pa ne večerjam.

tako da izabela... kar lahko storiš še v tem mesecu je, da nehaš jest sladkarije pa da se rkreiraš. na ta način lahko še kej preoblikuješ postavo. 6 kg v enem mesecu pa ne vem, če je glih zdravo in ti garantiram, da bi ti šlo takoj nazaj.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#478 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 21 April 2008 - 04:40 PM

ja nazaj bi hitro dobla, ampak če pa res dolgoročno spremeniš navade pol gredo pa tut kile dol in v roku pol leta že prideš na željeno postavo smile.gif
js sm se odpovedala beumu kruhu, in je blo ful težko ampak je mami stala za mano pa me v ''rit brzala'' pa v kuhno na hladilnik pa na omarco s sladkarijam sm si nalimala eno res debelo žensko in sm se vsakič k sm pršla do hladilnika obrnila smile.gif

hujšamo s tabo biggrin.gif
  • 0

#479 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 21 April 2008 - 05:53 PM

QUOTE(izabela @ 20. 4. 2008 - 11:40) View Post

Mene pa neki absurdnega zanima, in sicer, a je mozno shujsat v mesecu pol pol ene 6 kil, brez da se slabo pocutis? smile.gif
Namrec, grem na eno poroko, pa bi se rada spravla v eno obleko se iz srednje sole. Mislim.. alpa vsaj 4 no, tut to bi blo dost. Bi mogla stradat?? Js ne vem, se nikol se nism ubadala s kako dieto ali cim podobnim, ce hocem shujsat pac mal manj jem, sam to je pac tk bol na hitro emergency.

Nasveti??

Da se. Jaz sem lani izgubila v enem mesecu pet kilogramov in pol. Res je, da so neke terorije in izračuni, da je to navaden šit, da je prehitro in da si kao izgubil s tem samo vodo. Jaz temu ne verjamem preveč, ker se mi je 5 kg zelo poznalo povsod po obsegu in cunje so ratale kar prevelike, tak da pomojem ne more bit samo voda vmes. Nisem pa ubrala nobene posebne diete niti ločevanja, samo zmanjšala obreke, izbirala same nizkokalorične in nemastne jedi ter telovadila 2 uri vsak dan. Težo sem obdržala kar eno leto.
  • 0

#480 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 27 April 2008 - 04:19 PM

Mene zanima če se da v enem mescu fitnesa dejansko dosežt viden rezultat, seveda ob primerni prehrani.
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users