hujšaj z mano:)
Posted 12 March 2008 - 10:58 PM
Posted 12 March 2008 - 11:01 PM
Posted 12 March 2008 - 11:11 PM

Posted 13 March 2008 - 10:26 AM
Pa mislim,da sem gledala doumentarec o punci, ki je zbolela pr 24 (!!!) za osteoporozo, enako zaradi brezglavega hujšanja.
Tako da je treba res bit previden.
Posted 01 April 2008 - 05:52 PM
Posted 20 April 2008 - 10:40 AM

Namrec, grem na eno poroko, pa bi se rada spravla v eno obleko se iz srednje sole. Mislim.. alpa vsaj 4 no, tut to bi blo dost. Bi mogla stradat?? Js ne vem, se nikol se nism ubadala s kako dieto ali cim podobnim, ce hocem shujsat pac mal manj jem, sam to je pac tk bol na hitro emergency.
Nasveti??
Posted 20 April 2008 - 10:44 AM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 20 April 2008 - 12:00 PM

Posted 20 April 2008 - 12:52 PM
Posted 20 April 2008 - 01:02 PM

Problem je v bistvu v tem, da mi nic ni vsec, ce mi pa je, mi pa ne pase

To obleko iz ss sm pa mela na bratovo poroko, sm jo kupla prav v ta namen in je nism pol nikol vec oblekla. Mi je pa ful dobra. Temno zelena, do kolen in tam posevno rezana, gor ma pa prisite take male barvne masnice iz nekega prosojnega blaga. Super mi je, lepa, ampak odbita, ne prevec elegantna, ampak vseeno primerna za take priloznosti. Jo bom prilepla enkrat...
Posted 20 April 2008 - 01:30 PM

Lahko se odpovem sladkarijam in vmesnim obrokom, sam da pa recimo ne smem jest spagetov s tunino omako, alpa kruha s salamo in sirom, alpa sniclna s krompirjem... to je pa ja ze ful okrnjena hrana pol. Dobro, en teden to se mogoce gre, sam 3 mesece???
Posted 20 April 2008 - 06:06 PM

Posted 21 April 2008 - 05:48 AM
Jej manj, ne jej sladkarij, ne kombiniraj mesa in krompirja, več zelenjave in sadja, vsako jutro zeleni čaj in čez dan veliko vode.
na ta način sm js v mescu dni zgubila 3cm obsega

Posted 21 April 2008 - 09:01 AM

Saj drugac telovadim, ampak ne vsak dan, pa bolj za kondicijo kot za zmanjsanje obsega. Se bom mogla mal potrudit.
Posted 21 April 2008 - 09:16 AM

Posted 21 April 2008 - 11:15 AM
Ja 90 dnevna je tud men bla pretežka k sm jo prakticirala, mi je pa "dieta" po moje najbol všeč.
Jej manj, ne jej sladkarij, ne kombiniraj mesa in krompirja, več zelenjave in sadja, vsako jutro zeleni čaj in čez dan veliko vode.
na ta način sm js v mescu dni zgubila 3cm obsega

se strinjam. na ta način sm jst izgubila 8kg.
zdej sicer že nekaj časa na istem stojim, tok da si še mal moči naberem

jem pa čist normalno, še kdaj se s piškoti pregrešim, razen čokolade ne jem pa nimam niti potrebe po njej. raje jem sadje pa ne večerjam.
tako da izabela... kar lahko storiš še v tem mesecu je, da nehaš jest sladkarije pa da se rkreiraš. na ta način lahko še kej preoblikuješ postavo. 6 kg v enem mesecu pa ne vem, če je glih zdravo in ti garantiram, da bi ti šlo takoj nazaj.
Posted 21 April 2008 - 04:40 PM

js sm se odpovedala beumu kruhu, in je blo ful težko ampak je mami stala za mano pa me v ''rit brzala'' pa v kuhno na hladilnik pa na omarco s sladkarijam sm si nalimala eno res debelo žensko in sm se vsakič k sm pršla do hladilnika obrnila

hujšamo s tabo

Posted 21 April 2008 - 05:53 PM
Mene pa neki absurdnega zanima, in sicer, a je mozno shujsat v mesecu pol pol ene 6 kil, brez da se slabo pocutis?

Namrec, grem na eno poroko, pa bi se rada spravla v eno obleko se iz srednje sole. Mislim.. alpa vsaj 4 no, tut to bi blo dost. Bi mogla stradat?? Js ne vem, se nikol se nism ubadala s kako dieto ali cim podobnim, ce hocem shujsat pac mal manj jem, sam to je pac tk bol na hitro emergency.
Nasveti??
Da se. Jaz sem lani izgubila v enem mesecu pet kilogramov in pol. Res je, da so neke terorije in izračuni, da je to navaden šit, da je prehitro in da si kao izgubil s tem samo vodo. Jaz temu ne verjamem preveč, ker se mi je 5 kg zelo poznalo povsod po obsegu in cunje so ratale kar prevelike, tak da pomojem ne more bit samo voda vmes. Nisem pa ubrala nobene posebne diete niti ločevanja, samo zmanjšala obreke, izbirala same nizkokalorične in nemastne jedi ter telovadila 2 uri vsak dan. Težo sem obdržala kar eno leto.
Posted 27 April 2008 - 04:19 PM
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users