Spovednica
Posted 05 April 2007 - 07:23 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 April 2007 - 07:31 PM
Enkrat pa sem dobila tako sporočilce, ko je bil sneg in sem pri bloku, ko sem šla na obisk, parkirala na nek parkirni prostor, ki je bil očiščen.
Posted 05 April 2007 - 07:44 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 05 April 2007 - 07:52 PM
Posted 05 April 2007 - 08:33 PM
Pablo Picasso
Posted 05 April 2007 - 08:59 PM
Posted 06 April 2007 - 11:54 AM
Ena mojih nejboljših prjateljic mi gre vse bolj na K.
Mam zlo zlo podobn problem. Od vrtca naprej sva ble praktično skoz skupi, zdj se mi je pa niti poklicat ne da. Dost mam nenprestanega teženja z namišljenimi problemi o debelosti in vsem ostalem, neprestanga prtožvanja čez tipa (če ti ne sede, pol pač ne bit z njim, ne pa da je samo tvoj cucek na katerga se dereš, ko rabiš sprostitev), obnašanja k da smo stari 3 leta (ok, sej nč ne rečem, včasih je to prov d best, sam ne pa skoz), nesposobnosti reševanja kateregakoli najmanjšega problema, lenobe, "dol visenja" (oprostite izrazu

ah ... people change. too much sometimes.
Predlagam da ji poveš, da te določene stvari precej motjo in da niso glih najbolj primerne. Včasih pomaga.
Posted 06 April 2007 - 01:14 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 April 2007 - 02:29 PM

Posted 07 April 2007 - 09:48 AM

Posted 07 April 2007 - 10:38 AM

Posted 07 April 2007 - 10:43 AM
KMŠ je za sprepite najstnike in še segment novopečenih (1-3 letnik) študentov!
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 07 April 2007 - 10:51 AM

Sicer pa ja, saj sem prisegla, da se to nikoli več ne bo ponovilo. Po šestih cuba libre bi me pač lahko kamorkoli zvlekli!
Posted 07 April 2007 - 12:29 PM
Vseeno, I should've told her....
Posted 07 April 2007 - 06:09 PM
Sicer pa ja, saj sem prisegla, da se to nikoli več ne bo ponovilo. Po šestih cuba libre bi me pač lahko kamorkoli zvlekli!
treniraj voljo, pa te ne bodo mogli.

jaz se danes resnično nimam nič za spovedat.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 April 2007 - 09:06 PM
Jst sem tud v podobni situaciji. Pa mi konc koncev čist dol visi, ker se ne mislim več trudit okol njene razvajenosti in naivni domišljavosti. Itak grema na različna faksa, se ful ne boma slišale, mogoče prideva skupaj enkrat čez kake 5 let. Kar se je do zdaj dogajalo me je pa samo žrlo&temu sem naredila ende. Ja.

Tako sem tudi jaz razmišljala in po faksu stike z prijateljico zmanjšala na minimum. Danes pa mi je zato malo žal. Ker je v bistvu čist ok punca in ker mi je šla na živce predsem zato, ker sva se videli vsak dan in ker se mi je zdelo, da mi je favš moje zveze z fantom. No ugotovila sem, da mi kar malo manjka ta najin odnos, ko sva si zaupali veliko stvari. No, saj napake ima še vedno in poleg tega ko sva bili nazadnje na kavi sem ugotovila, da sva se obe zelo spremenili, tako da mi je žal za ta čas, ko sva ga izgubili, ker ni več tako kot je bilo....
Posted 07 April 2007 - 09:36 PM
Posted 08 April 2007 - 03:52 PM

Posted 08 April 2007 - 06:16 PM

Kakorkoli, z veseljem spodbujam tvojo ljubezen in ti ponujam, da jih greš drugi teden pisat namesto mene.
Moja spoved je: hranim se! In to je dobro!
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 08 April 2007 - 07:46 PM

Sam je ful prijazna, men se je ponudila za pomoč. Samo potem sploh nismo pisal, profesorja ni bilo.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users