Jump to content

Photo

Kje kupujete?

• Please log in to reply
747 replies to this topic

#461 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 07 August 2023 - 01:28 PM

Ma sigurno se kaj ma dopisem ce se spomnim. Ja sok liter je vec kot € Hofer ima po 70 centov.
  • 0

#462 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 07 August 2023 - 01:59 PM

Ma kakšen sok to? Se mi zdi, da so tudi v Spinu pod evro še za liter in pol, sem jih kupila pred cca enim mesecem za praznovanje. Maslo se je pa v Hoferju in Sparu nazaj pocenilo, Spinovega pa tudi jaz nisem nikoli kupovala, ker mi ni bilo dobro.

• 0

#463 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 07 August 2023 - 02:04 PM

Spinovo je meni po okusu najblizje domacemu maslu 😊. Ja M jaz pri sokivih vedno gledam, da je sok ne nektar in so 100 sokovi primerno drazji.
  • 0

#464 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85966 posts

Posted 07 August 2023 - 02:06 PM

Katero maslo to? :o Meni so njihova prav neužitna, no.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#465 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 07 August 2023 - 02:09 PM

Jina, pa poznaš okus domačega masla? Jaz moram rečt, da se ga niti ne spomnim več, kje so leta, ko sem jedla maslo, ki ga je naredila moja nona iz domačega kravjega mleka... 

• 0

#466 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19161 posts

Posted 07 August 2023 - 02:11 PM

No, meni so domača masla ravno tak neužitna. :D Nasploh ne maram vonja mleka, ta domača pa imajo ravno tak vonj, da mi prav dvigne vedno... 

• 0

#467 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 07 August 2023 - 02:12 PM

Ja M tocno na tistega me spominja. In ja ima zelo mocan okus po tem kar je krava jedla,torej po silazi ali pa prav smrdi po senu 🤣 meni ga je enkrat sodelavka prinesla in je to ta okus.
  • 0

#468 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85966 posts

Posted 07 August 2023 - 02:21 PM

Imate prav, sploh se ne spomnim, toliko časa ga že nisem jedla. :D Oz. imam nekaj čisto drugega v mislih. :)

• 0

― V. Van Gogh

#469 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 07 August 2023 - 02:22 PM

Ja saj je razumljivo,nasa generacija ze ne pozna vec niti postopka priprave domacega masla, zadnjic me je se v lokalnem ticu ena debelo gledala ko sem puncama razlagala kaj se pocne s pinjo 🤣
  • 0

#470 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 07 August 2023 - 02:27 PM

Hehe, jaz se tega res še v živo spomnim, sem tudi sama precej "pregonila", ufff...

• 0

#471 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16833 posts

Posted 07 August 2023 - 06:40 PM

Meni je najboljse hoferjevo bio maslo. To kupujem.
Kakse dela sem videla enkrat v lajfu, v osnovni soli v biotehniskem centru Naklo. Mislim da nekaj drajsas tisto mleko dokler se ne naredi smetana pol pa nekaj locis in ostane maslo.
Lahko se narobe spomnim.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#472 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 07 August 2023 - 10:08 PM

Smetano stepaš, dokler se ne loči na pinjenec (buttermilk) in maslo. Potem je pa cilj, da čim več pinjenca iztisneš iz masla.
  • 0

#473 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 10 August 2023 - 08:05 AM

Meni je sparovo maslo dobro kupujem tako navadno kot čajno
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#474 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 24 August 2023 - 08:17 AM

Danes sem šla pred službo spet po rogljiček v Mlinotestovo trgovinico in naletela na akcijo mleka, Radenske in Heineken piva, moj me je čakal v avtu zunaj in sm ga poklicala, naj pride noter, da vzameva vse. Mleko (pomursko, 3,5%) in pivo je bilo po 1€, Radenska pa 75 centov liter in pol. Za povrh sem še dva rogljička dobila za evro. 

• 0

#475 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85966 posts

Posted 30 October 2023 - 10:21 PM

A niso diskonti trgovine, kjer se nabavlja velike kolicine poceni? :hmm: Pa tudi ce se je definicija kaj spremenila, sigurno ne bi pristela Hoferja zraven, ker je postal med drazjimi.

Mi imamo zdaj se Lidl blizu, ampak nisva se bila od odprtja. Kaj tam nakupujete? V ostalih trgovinah skos kupujeva tocno dolocene stvari.
  • 0

― V. Van Gogh

#476 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14255 posts

Posted 30 October 2023 - 10:44 PM

V Lidlu kupujeva zdajle mandarine, sicer pa skyr, cottage cheese light, irsko maslo, tekoci jogurt, proteinske pudinge, veganski gyros, rzeni pakirani kruh, polnozrnati toast, butter beans v konzervi, mleko. Poleti tudi sladolede.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#477 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27691 posts

Posted 31 October 2023 - 10:30 AM

Jaz grem v Lidl rada po sadje in zelenjavo (tudi zmrznjeno), indijske oreščke, pa njihove bagete so mi dobre.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#478 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 31 October 2023 - 10:36 AM

Jaz se vcasih ustavim, če sem kje blizu in ponavadi kupim same take stvari, ki jih ne rabimo nujno, ampak deluje zanimivo in mamljivo, ker te ponudbe nimamo v našem kraju. :)
  • 0

#479 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27691 posts

Posted 31 October 2023 - 10:38 AM

_M_, ja, sem enako pomislila. : )
Jaz grem na Vrhniki velikokrat mimo, mi je všeč, ker je obljuden in gredo stvari v promet.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#480 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85966 posts

Posted 31 October 2023 - 12:13 PM

Haha, noro. :D Meni je kupovanje hrane najvecja muka ravno zaradi guzve.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users