Jump to content

Photo

Anoreksija - potrebujem pomoč

• Please log in to reply
761 replies to this topic

#461 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 November 2006 - 10:23 PM

LOOOOOOOOL !!! IPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#462 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 25 November 2006 - 10:24 PM

Nevem Tia meni se zdi da si precej neumno vprašala-tak čist iskreno-če sama sebi želiš dobro (se) raje vprašaj kdo si in preden tega sama s sabo ne razčistiš se raje ne spuščaj v manekenstvo ker boš propadla-ne samo telesno ampak duševno.
Manekenstvo ni za tako labilne punce kot si ti-oprosti ker ti to rečem,lahko me napizdiš po milji volji ampak tak je.Je pa res da se veliko takih deklet glih spravlja zaradi tega v te vode,ker želijo najti sebe preko videza in neke čudne samozavesti ki jo da moda...potem pa po forumih iščejo neko kvazi pomoč,ki je niti ne želijo...
vse take vprašanja me čisto razpizdijo.Fak halo nisi prizadeta da ne bi vedela če si debela al pa nisi!!!!!!Če pa neveš pa brž k PSIHIATRU-tukaj so samo potem še zdravila rolleyes.gif rolleyes.gif

Zamisli se nad sabo ne pa nad neko bedno težo-pa ne pusti da telo upravlja z tabo ampak boš valda ti z njim ane...groza-če pa tega ne zmoreš kot sem že enkrat pa ti manekenstvo ne bo pomagalo ampak psiholog.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#463 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 25 November 2006 - 10:41 PM

.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#464 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 26 November 2006 - 01:32 PM

hja...sei bo sam je težko..dobro sei mate čist prav to glede manekenstva...se bom probala zredit...sam zdaj bom rabla nekaj časa da skapiram da tak ne gre več dalje...
  • 0

#465 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 26 November 2006 - 02:06 PM

Sam upam, da do takrat, ko boš skapirala ne bo prepozno. smile.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#466 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 26 November 2006 - 05:46 PM

jas tut cry.gif cry.gif ermm.gif samo nevem kak naj si pomagam cry.gif
  • 0

#467 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 November 2006 - 07:01 PM

Prvo nehaj glumit pa se sama sebi smilit.
  • 0
Viens, reste ici!

#468 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 November 2006 - 07:50 PM

MIslim, da je najbolje, da si poiščeš strokovno pomoč (nisem brala za nazaj in ne vem, ali so ti punce že to svetovale).
Sama se iz tega ne boš izvlekla, ampak boš tonila še globlje. In "nagrada" za to hujšanje je smrt. In tega verjetno nočeš.
Tako da poišči pomoč in držim ti pesti, da ti uspe premagati bolezen.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#469 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 26 November 2006 - 08:31 PM

Oprosti Tia, ampak meni se zdi, da si malce zmišljuješ. Moje skromno mnenje pač, dokler nimaš problemov, da ne morš jest, je s tabo čist ok in se nehi igrat s tem in začni normalno jest. Nimaš nobene motnje hranjenja, ampak si ena tistih, ki se grejo to "modno muho". Ker kar pišeš nima smisla in se niti malo ne ujema.

zdaj pa sm prišla nekak na idejo manekenka&fotomodel...pa sm malo začela gledat kaj jem ja ermm.gif se kr dobro počutim...vseeno pa se mi zdi da bi lahko v noge (bedre) malo še shujšala

zdaj bom rabla nekaj časa da skapiram da tak ne gre več dalje...

nevem kak naj si pomagam

Lepo te prosm, ne norčuj se iz punc, ki imajo resne težave. IPB Image Sem mela sama kakšno leto nazaj res probleme s hrano, sicer ne anoreksije, ampak vseeno ni blo fajn.

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#470 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 26 November 2006 - 09:15 PM

Tash in ana?vidve sta pomoje stare 13??? tak se vedeta...prvič nimata blage veze o anoreksiji(očitno si si Tash sama zmišljevala da mš prbleme z hrano ker drugače ne bi pisala take bedsatoče...) in drugič če ne vesta v svoji patetični glavi povedati kaj pametnega raje ne pametujta-ker ne izpadeta tako fajn kot mislita da izpadeta.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!

#471 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 November 2006 - 09:18 PM

Je sploh važno kolko je kdo star ? To je forum !

Poleg tega pa bi marikdo debelo pogledal, če bi izvedel kolko si ti stara. Pomojem.

Poleg tega bi se pa dalo razpravljat, kdo nima pojma o anoreksiji.

*Tia* pač glumi. Pač sem takega mnenja BITE ME.

• 0
Viens, reste ici!

#472 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 26 November 2006 - 09:19 PM

Ne ti maš za vsako pripombe da si zmišljuje...pa kak lahko ti o tem sodiš???ker če za vsako poveš da si zmišljuje potem moja draga si daleč od tega da bi vedela kaj je anoreksija.
lahko si bedna npr samo ko pa to vpliva na nekoga ki ma že tak probleme pa se mi zdi to rahlo omejeno da vsaj tolko zadržanosti ne premoreš da bi se zadržala in ne mela take hudo nizke pripombe in povrh še smejanje-potem vsaj kaj lepega napiši al pa kaj normalnega...glede na to da je to sakmo forum in lahko samo sklepaš ne pa kar obtožiš nekoga da si zmišljuje....
  • 0

#473 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 November 2006 - 09:22 PM

Kaj pa ti veš, da si ne zmišljuje ? Ne pribijaj.

Ti si pa prebrala eno knjigo Debeluška al pa kaj podobnega in si izjemno podučena. Aplavdiram.
  • 0
Viens, reste ici!

#474 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 26 November 2006 - 09:25 PM

Nevem ampak ne obsojam in če nekoga ne poznam nimam nekoh brezveznih komentarjev,ke utegne to koga prizadeti-glede na občutljivost teme.Saj za mojo voljo si lahko nesramna al pa hinavska ampak samo za info:to nekek ni kul..Idi v temo moda pa tam glej cote-to je tema če kdo išče pomoč ne pa da se nekdo smeje zraven da te vse mine ob takem človek kot si ti.
  • 0

#475 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 26 November 2006 - 09:26 PM

bluberry, po čem sklepaš, da Ana nima pojma o anoreksiji? A zato, ker je nima? Kakor koli obračaš, to tebe ne naredi doktorja anoreksije, poleg tega ima pa verjeno Ana prav - tisto je lafi fari. Se kar dobro počuti ampak bi vseeno malo shujšala? Ehh ... twisted.gif
  • 0

#476 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 November 2006 - 09:28 PM

QUOTE(bluberry @ 26. 11. 2006 - 21:25) View Post

Saj za mojo voljo si lahko nesramna al pa hinavska ampak samo za info:to nekek ni kul

SSKJ. laugh.gif

• 0
Viens, reste ici!

#477 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 26 November 2006 - 09:28 PM

Zato sajk ker ima tako nizkotne komentarje in se vidi na kilometer da nima niti trohice pojma kaj šele da bi imela doktorat-mi je vseeno za doktorate jaz govorim o nečem drugem..pa nisem doktrorila iz tega..mislim da tolko zdrave pameti lahko vsakdo premore da nekoga zanalš ne žali in vsaki drugi pove da si zmišljuje-potemtakem si oNA DOMIŠLJA DA GA MA(Doktorat seveda)
  • 0

#478 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 26 November 2006 - 09:30 PM

Ana in blueberry bi se lahko nehali žalit in bi prešli na normalen dvogovor?
  • 0

#479 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 November 2006 - 09:32 PM

Sem slučajno rekla da mam doktorat. OMG no !

Sicer pa zaključujem pogovor, ker, kot je rekla Kalypso, to nikamor ne vodi in meni se ni za prepirat, ker vem da mam prav. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#480 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 26 November 2006 - 09:33 PM

Normalen pogovor? lahko bi ga za začetek ana začela upoštevati..Take patetični in omejeni osebki mi pač grejo na živce in sem to povedala pa kaj...čas je že.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users