Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#461 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 08 March 2006 - 08:25 PM

jz mam pa piercing v popku, jeziku, p tut usesa sm mela kr fesjt preluknana, ampak gre pocas vse dol z uses...navelicana...
mam pa pr jeziku tak probl. d si uhana NE morem "odsraufat" ne gre...zgleda d je prevec in bo treba it k Matijatu d mi s klescam ermm.gif
drgac je pa supeeeer 8)
  • 0

#462 powerpuff

powerpuff

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 323 posts
  • Interests:muska

Posted 09 March 2006 - 07:00 PM

Men se zdi da pretiravajo s tistimi frutki pa to, js sm si ga dala brez da bi starši vedl, tko da sm mogla use skupi izpeljat dost neopazno, zato sm lahko ze nasledn dan jedla use, samo mal bl pocas wink.gif
Mam ga ene 3 leta pa pou, zaenkrt brez useh tezau :thumleft: ...pa se stari se zmeri niso pogruntal laugh.gif
ce se kksna odloca da bi si ga dala-ja, priporocam wink.gif
  • 0

#463 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 11 March 2006 - 10:17 AM

QUOTE(crna)
QUOTE(miss*sixty)
Prebod v jezik je sigurno za preživet, sej ti itak omrtvičijo jezik.

Aja? Jst še nikol nism diživela/slišala, da bi komu karkoli omrtvičili med piercanjem. Glih to je point piercanja, ker če ti mesto piercanja omrtvičijo, ne morejo dobr določit, kako blizu so kaki živčni končiči, sploh je to nevarno če gre za jezik, zato ga morjo fino pregledat in prebost brez omrtvičenja (če ne se mišice preveč sprostijo in je lega živčnih končičev spet drugačna).

seveda ti ga pospricajo...drgac je kr huda...dddd, ga mam sama tut...
  • 0

#464 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 11 March 2006 - 06:58 PM

jz si ga pa grem na skrivaj dat-za konc sole v obrv...

k si bom neki casa zakrivala z lasmi:)smile.gif to je rp eni punci clo uspel:)

k bi ga ful rada mela...smile.gif
  • 0
I am falling between dreams and reality

#465 intensive

intensive

sramežljivec

• Člani
  • 51 posts

Posted 12 March 2006 - 12:56 AM

Js ga mam pa u popku od novembra, sam se mi ful gnoji... ma kdo kšno idejo kaj nj nrdim? K ni za zdržat...ornk boli,zdj mi je celo kri tekla... ermm.gif
  • 0
...today isn't about being like me, it’s just about being...

#466 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 12 March 2006 - 01:05 AM

QUOTE(intensive)
Js ga mam pa u popku od novembra, sam se mi ful gnoji... ma kdo kšno idejo kaj nj nrdim? K ni za zdržat...ornk boli,zdj mi je celo kri tekla... ermm.gif

zelo slab čas za to si si izbrala ermm.gif žal. Popek je najbolj kritično mesto za pirs, zelo primerno je poleti, tik preden greš na morje (super razkužilo, pa še uživaš v plavanju biggrin.gif ). Svetujem ti, da se oglasiš pri tistemu, ki ti je naredil ter mu pokažeš. Če ne bo bolje, pojdi k zdravnici.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#467 dr3jCiKa

dr3jCiKa

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 12 March 2006 - 09:18 AM

ojla

Mene pa zanima če bi bila/bil keri od vas tak prijazen in bi mi malo razložo vse v zvezi s piercingi v jeziku.. smile.gif že dolgo razmišlam da bi si ga dala delat ampak me je po eni strani strah ker nevem če bo bolelo itd. zahvaljujem se za kakršne koli informacije biggrin.gif uživajte še naprej
  • 0

#468 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 12 March 2006 - 10:43 AM

Kaj ko bi pa najprej malo to temo prebrala. Punce so že zlo velik napisale.

Če pa ne boš najdla, kar te zanima, pa vprašej. wink.gif

Pa dobrodošla na forumu. 8)
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#469 dr3jCiKa

dr3jCiKa

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 12 March 2006 - 10:59 AM

sem gledala pa nisem našla sad.gif no v glavnem.. jaz bi si full dala piercing v jezik delat.. ko sem se pogovarjala s dvema ki že imata piercing mi je en reko da nič ne boli, drugi pa ravno nasprotno.. ermm.gif rada bi da bi mi kdo razložo vse glede tega smile.gif
  • 0

#470 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 March 2006 - 11:06 AM

Vem samo to, da se piercing v jeziku najbolje celi.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#471 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 12 March 2006 - 11:18 AM

QUOTE(bubyka)
Helou
Js sem si dala 2krat uhan v jezik...razlog, da sem ga dala prvič ven, je bil ta, da so straši zvedli, pa niso pustili...sem bla stara 14let oops.gif biggrin.gif ampak ok...šla sem si ga pa delat, v Ljubljani, kle na Truberjevi pri mostu.
kako zgleda...prideš tja..počakaš, da ima model cajt...se usedeš na stolček, poveš kaj hočeš...mu daš uhah, ki ga imaš s sabo, ali pa ga tam pri njemu kupiš. Je pa potrebno za prvi uhan, imeti daljšo palčko, saj je jezik kar lep čas zatečen. No pol da uhančke v razkužilo, tebi pa prime jezik z nekimi kleščami, z obročki in ti stiska in preverja, kje naj nardi luknjo, da ti nebo kake žile preščipnu ali pa živčka. Potem te uparaša, če ga želiš bolj psredaj ali bolj zadaj...poveš...no..potrem ti pa da neko tekočino za v usta, da mal pogrgraš....torej da pljuniš baktetrije ven in tudi mal ti že ta tekočina umrtviči zadevo, potem pa ko i jeziček spet prime s klešči, ti ga pošprica zgoraj in spodaj še z nečim da ti še bolj umrtviči zadevo, mal počaka da prime, potem pa že porine iglo žez, vstavi uhanček, mal kri priteče, se obrišeš in to je to smile.gif
Vam pa priporočam, da imate po tem, kak teden, parkrat na dan ledene kocke v ustih, ali pa da pijete full mrzlo vodo, da ne čutite toliko bolečine in pa da oteklina ne zraste še bolj.
Recimo js sem šla prvič z neko kolegico...njej je tok jezik zatekel da ni mogla govorit, ampak to samo zato, ker ni pravilno skrbela za rabo. Mors si tud parkrat na dan usta s slano vodo spirat...meni ni jezik veliko zatekel, samo bolelo me je toliko, da nisem mogla jest...sem jedla hladne juhice in pa frutke cry.gif Se pa shujša velik v tem času wink.gif

Ti tole ni nič pomagalo?

No jst vem to kar sem že napisala. Prebod niti ne boli, ker je jezik omrtvičen. Trpljenje se šele začne po pirsingu. Zatečen jezik (en moj kolega je mel tolk zatečenga, da ni mogu govort in jest in nič), pa bolj dovzeten si za okužbe, ker dokler je pirsing v jeziku imaš odprto rano in potem vse bakterije lepo potujejo notr. Problemi lahko nastanejo tudi z zobmi.

Premisli, če si res to želiš al bi imela samo zato, ker je to kao IN in imajo vse tvoje kolegice.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#472 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 12 March 2006 - 11:31 AM

QUOTE(intensive)

v vodo daj sol in si izpiraj ,pa še s panetenom si maži! Upam da bo ok! smile.gif
  • 0

#473 dr3jCiKa

dr3jCiKa

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 12 March 2006 - 11:33 AM

hvala ti... res si ga full želim ampak bom glede tega dobro premislila
  • 0

#474 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 13 March 2006 - 04:33 PM

QUOTE(intensive)

jz sm si ga dala pred 5imi leti v popek, pa sm res mela največ problemov z njim. jz sm res najbl občutljiva kr je možn, ful ne prenesem nobenih inekcij, vbodov, krvi. in jz si grem dat uhan u popk. valda sm koj skp padla- tko za ene 5 min pa krče sm mela, pa kr neki. pol sm pa mela pow leta zagnojen- pa sm vse tko delala kukr j kozmetičarka rekla. pol čez pol leta sm šla pa u grčijo in sm tm dobila 2 stvari- neki za razkužt pa eno kremco, mislm da bactroban a neki takkga, in pol čez 3 dni nism mela več zagnojen pa nč. sam pol se mi j pa začel ful tanšat. mela sm ga še ene 10 mescov, pol se mi j pa strgala una kožca. pa nevem zakva, a zarad une kremce, al pa res ne prenašam takih stvari.
sam glih dons sm pa kupla eni prjatlci uhan za v popk-k ma roj. dan pa sm probavala kater je najlepši, pa me j RES prjel da b si ga s5 dala u popk. prow pogrešam ga. sam nevem, aj vredn?!
tep pa svetujem da greš k zdravniku al pa vsaj v lekarno pa vprašaš, če ne drugga, za bactroban. lp
  • 0

#475 intensive

intensive

sramežljivec

• Člani
  • 51 posts

Posted 13 March 2006 - 05:12 PM

Hvala usem za nasvte... Je katera slučajno že oboje sprobala (paneten in bactroban) pa da pove,kaj je boljše?
  • 0
...today isn't about being like me, it’s just about being...

#476 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 24 March 2006 - 11:22 AM

Živjo!

Mene že nekaj časa mika, da bi si dala pirs v nos...pa me zanima, če so ogrci ovira zato? oops.gif

Mogoč mal neumno vprašanja, sam noben mi še to ni znal povedat.
  • 0

#477 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 March 2006 - 12:38 PM

QUOTE(sahara)
1. sam pol se mi j pa začel ful tanšat. mela sm ga še ene 10 mescov, pol se mi j pa strgala una kožca. pa nevem zakva, a zarad une kremce, al pa res ne prenašam takih stvari.

2. sam glih dons sm pa kupla eni prjatlci uhan za v popk-k ma roj. dan pa sm probavala kater je najlepši, pa me j RES prjel da b si ga s5 dala u popk. prow pogrešam ga. sam nevem, aj vredn?!

1. Ja, kot si ugotovila, tvoje telo očitno ne prenaša tujkov. Kožice se v bistvu ni stanjšala, poanta je v tem, da je telo začelo izrinjat ven piercing - le ta se je zeto pomikal vedno bolj proti "robu kože" (zato si imela občutek, da se je kožica stanmjšala, verjetno pa je zdaj "back to normal"?), dokler se kožica ni strgala in je padel ven.
2. Resno ti piercanje odsvetujem, ker v drugo ne bo nič boljše. Razen, če sim malo mazohista in ti je všeč tako "mučenje". ermm.gif

Anja88, ne ogrci niso ovira. wink.gif

Pa punce (in fantje), zmeraj se dobro pozanimajte o možnih zapletih, sparšujte za kake kremice itd., to imajo naprodaj že v samih studiih in kozmetičnih salonih. Ponavadi se vsem kaj vname in je kr priporočljivo že vnaprej nabavit kako razkužilce.

OK, še eno vprašanje - pred dobrim letom sem si iz sp. ustnice dala ven piercing, luknjica se mi pa še vedno pozna - torej mogoče kedu ve, kdaj naj bi "stvar" izginila???
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#478 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 24 March 2006 - 01:35 PM

kolk casa si ga pa mela v sp. ustnici?kakor js vem bos vedno majhno luknico mela.saj zarasla je/bo ze,ampak mas pac "znak" da si enkrat mela piercing.js sm tud enkrat mela in mam dans eno majhno "bunkico".drugi tega ne vidjo ampak ko sm si dala nov piercing je un tip takoj vidu.
  • 0

#479 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 March 2006 - 01:39 PM

Imela sem ga 4 leta. Ja vem, da se je vbod zacelil (to že po kakih treh dneh), samo ne vem koliko časa bo še vidno... Nimam bunkice, ampak samo eno pici luknjico. Sej me ne moti, samo vedela bi rada.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#480 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 24 March 2006 - 01:41 PM