Maske za lase
Posted 25 November 2008 - 08:13 PM
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Posted 07 May 2010 - 02:46 PM

- a se tistim, k uporabljajo maske za lase znamke Fructis tud zdi, da se iiiiber dolg spirajo?
- tiste, k si date masko na umazane, suhe lase pred pranjem, a pol k greste pod tuš, najprej sperete masko pa potem šamponirate, al prec ko zmočte lase že našamponirate?
hvala ;d
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 07 May 2010 - 02:56 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 May 2010 - 02:59 PM
Posted 08 May 2010 - 08:31 AM
Posted 08 May 2010 - 01:41 PM
Posted 30 July 2010 - 09:44 AM
Ok. Dans k sm si jo spirala ( juhu, mela sm masko gor po ene 4 letih ahaha) sm ful razmišljala o tem, pa še iber so bedne fructisove maske, to si spiraš k da bi mel puter gor, pismu )
Pa pustijo dober učinek potem na lseh?
Jz si jo sperem samo z vodo (nč več ne šamponiram), pa jo spiram lih tolk dolg kot šampon. Trenutno jo mam premal dolg, da bi lahko povedala kako se obnese na dolgi rok, ampak drgač sm pa precej zadovoljna. Po njej so lasje za božat dejansko svilnati, ne obteži jih, niti mi ne zmasti lasišča, pa mam drugač hudo mastne lase, na daleč pa tud lasje zgledajo precej bolš. Pred tem sem mela intense repair od nivee, pa mi je tale fructisova precej boljša.
Posted 30 July 2010 - 10:25 AM
Od kod to?
Posted 30 July 2010 - 11:49 AM
maske swploh nnebi smela spirati s šamponom.
Od kod to?
Ne vem, ena je vprašala na teh zadnjih straneh, če si kdo pol še šamponira. Mislim, da je ena napisala tud, da si.
Posted 02 August 2010 - 03:10 PM
Posted 28 October 2010 - 06:22 PM

Posted 14 November 2010 - 06:00 PM
Zdaj pa iščem sestavine za Loccitainovo Olive Tree Healthy Hair Mask in kljub polno reklam za to masko na netu, nikjer ne najdem celotnega lista sestavin. A mi lahko prosim katera pomaga pri tem?? Pls pls pls...
Kje se pa na splošno dobijo sestavine Loccitainovih izdelkov?
Rada bi preverila še za Summer Protection Hair Gel Mask and Conditioner in Aromachologie Repairing Mask.
Na originalnih Loccitainovih straneh ni popolnih seznamov sestavin ali pa jih jaz ne vidim...

Hvala!!!
Posted 27 December 2010 - 10:57 PM
Posted 07 January 2011 - 10:59 AM
Posted 30 January 2011 - 11:30 AM
SESTAVINE: Water,cetearyl alcohol,paraffinum liquidum,dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate,cetyl esters,ci 19140/yelloq 5, ci 15985/yellow 6,niacinamide,ribes nigrum oril/black currant seed oil,saccharum officinatum extract/sugar cane extract,olea europea oil/olive fruit oil,cammelia sinensis extract/camellia sinensis leaf extract,benzyl alcohol,linalool,pyrus malus extract/apple fruit extract,pyridoxine hci,persea gratissima oil/avocado oil,cetrimonium chloride,methylparaben,butyrospermum parkii butter/shea butter,citric acid,butylphenyl methylpropional,citric medica limonum peel extract/lemon peel extract,prunus armeniaca seed powder/apricot seed powder,parfum/fragrance (fil c35014/1)
Evo se slikca

Na mojih laseh (skodrani,ultraaaa suhi,speroksidani) se super obnese.
Posted 25 February 2011 - 04:24 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 February 2011 - 04:29 PM
zate.si
Muller je imel (ne vem, če še), večina lekarn, sicer pa veliko ceneje v tujini (feelunique.com ima menda najnižje cene).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 30 August 2011 - 03:31 PM
Posted 31 August 2011 - 11:08 AM

Sem pa frizerki povedala za to in mi je rekla, da je dovolj če si tovrstne maske daješ na lase 1x mesečno, sicer porušiš ravnovesje in se ti las dobesedno "zapaca".. Tako da na dolgi rok ni dobro, da si vsak teden to vtiramo v lase..
P.s.: ravnokar probavam masko, ki jo je predlagala coco: olivno olje, rumenjak, limona: občutek ko si to vtiraš v lase je ogaben, ful je pocasto vse skupaj.. ampak, če bo rezultat vredu, zakaj pa ne..

Posted 31 August 2011 - 12:15 PM
Sem pa frizerki povedala za to in mi je rekla, da je dovolj če si tovrstne maske daješ na lase 1x mesečno, sicer porušiš ravnovesje in se ti las dobesedno "zapaca".. Tako da na dolgi rok ni dobro, da si vsak teden to vtiramo v lase..
Mene zanima, kako je to lahko res? Lahko katera preveri še pri kakšen frizerju? Zdi se mi čudno.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users