britje tam dol
Posted 23 November 2006 - 05:06 PM
Ampak kakor si napisala Enigma, vsaka je drugačna in ne gre posploševati. Večino baje manj boli kot so si mislile da jih bo.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 November 2006 - 05:46 PM

Ralph Waldo Emerson
Posted 23 November 2006 - 06:10 PM

sva se velik s sestro (25) pogovarjale o brazilski depilaciji (predvsem polet), kako bi blo fajn enkrat et da maš pol za en konkretn cajt mir, in ti ni treba skrbet, kok ti je vsak dan zrastl in če si kje nis pobril

sam nekak nevem, jz si sebe pr trinajstih letih ne predstavljam na brazilki

Posted 01 February 2007 - 10:25 AM
do zdej se mi niso delali rdeči mezoljčki razen na začetku,zadnjič sem se se spet pobrila in spet je nastal
mislm da je to zato ker dlake postajajo vedno močnejše in rabim vedno več truda

1.no uglavnm point pa je kaj nj nardim proti tem mezoljčkom in rdečim pikcam,ker sem se mazala tam že z nevem kakšnimi hladilnimi kremami pa ni pomagalo
2.kako je z epilatorjem?..nism ga še probala ampak nekak se mi ne zdi glih nežen in nočm met spet odvratnih pik
3.kateri depilacijski traki so najbolj primerni in učinkoviti
3.kakršnikoli drugi postopki odtranitve če odštejemo kozmetičarke in brazilsko

lp
Posted 01 February 2007 - 03:26 PM

2) z epilatorjem je zeloo hudo, sem že večkrat probavala, in prišla le do pol veneringa grička in malo bikini predela, ostalo negre, ker me zaenkrat še čist preveč boli

3) za depilacijske trakove nevem, ker sem probala le weet navadne in z rjavim sladkorjem in so bl oboji slabi, porazni
4) lasersko odstranjevanje, za drugo pa nevem

Posted 01 February 2007 - 03:39 PM

Posted 01 February 2007 - 07:19 PM
jaz se v vse strani, samo po moji logiki je mogoče malo manj teh rdečih pikic, če si jih v smeri rasti briješ

mn jih je sam pol ni tok gladko...vsaj pr men

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 02 February 2007 - 01:17 PM

Posted 02 February 2007 - 04:36 PM

Ti bom jst malo pomagala z nasveti okoli briitja in reduciranja vnete kože:
Če se hočeš izognit vnetju in mozoljčkom si prvo nabavi ženski brivnik, je dosti bolj kvaliteten kot obične britve, jaz težav z mozoljčki in vnetjem nimam več. Pa brit se je fajn s kakšno kremo za britje (jst sem v ta namen uporabljala Baleino, ki diši po jagodah

Epilator meni naredi sranje, mogoče ni ravno najbolj kvaliteten (Phillips Satinelle), ampak mi vedno pocufa kožo, ki se mi nato grozljivo vname (peče ko p***ica), kocine sicer fajn populi, pa tudi bolečina ni nekaj grozna, se pa dlake hitro začnejo vraščat

Voskanje sem tudi že poskusila in sicer z Veet trakovi (oni mali v rumeni kutiji, kao za bikini predel in tisti večji mislim da v zeleni škatli). Rezultat je bil porazen. Povsod vosek, ki nikakor ni hotel dol, kucine niso šle stran, modrice. Brezveze.
Verjetno bom šla na brazilsko, da vidim kakšno je stanje po njej.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 February 2007 - 07:46 AM

Posted 04 March 2007 - 09:20 PM
Brijem se itaq že ful dolg časa pa mi nekak še zdej ni uspelo odpraviti majne nadlogice, ki se ji reče vneta koža po britju, sprobala sem že ful enih britvic pa se mi zdi, da ni nobena ne vem kaj dobra,vključno s sedanjo od Venusa. Po britju se navadno namažem s kremo ali kakim mlekom za telo pa ne pomaga. Kaj svetujete nej zamenjam britvico ali mi priporočate kako kremco, kak losjon po britju, karkol, sam da bo pomagal.
Posted 04 March 2007 - 09:36 PM
Če se hočeš izognit vnetju in mozoljčkom si prvo nabavi ženski brivnik, je dosti bolj kvaliteten kot obične britve, jaz težav z mozoljčki in vnetjem nimam več.
Kterega pa ti uporabljaš?
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 04 March 2007 - 09:43 PM
Prosim za nasvet:
Brijem se itaq že ful dolg časa pa mi nekak še zdej ni uspelo odpraviti majne nadlogice, ki se ji reče vneta koža po britju, sprobala sem že ful enih britvic pa se mi zdi, da ni nobena ne vem kaj dobra,vključno s sedanjo od Venusa. Po britju se navadno namažem s kremo ali kakim mlekom za telo pa ne pomaga. Kaj svetujete nej zamenjam britvico ali mi priporočate kako kremco, kak losjon po britju, karkol, sam da bo pomagal.
A veškaj, nevem a so tle al nekje drugje babe pisarle da pomaga, če se prej dlakice fajn zmehčajo, in da si dajo gor kak balzam za lase, al je bil šampon.. nevem

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 March 2007 - 09:44 PM
Posted 05 March 2007 - 07:11 AM
Posted 05 March 2007 - 08:48 AM
Moram pa priznat, da ko se nisem tako redno brila, sem imela bolj vneto kožo. Sedaj, ko se brijem 1x na teden je veliko bolje. Morda sem se "utrdila"

Posted 12 March 2007 - 05:39 PM
Moram reči, da je imeti brivnik super stvar, hitro je, brez nadležnih pikic, vnetij(no, vsaj za sedaj).
Pa še fajn je, ker ni na baterije, ampak ima polnilec.
Zgleda pa tako (se moram pohvalit

Viki, po moje je Rowenta v redu.
Posted 12 March 2007 - 05:54 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users