Meni je ta Beanies edina užitna instant kava. Jaz sem imela z Vanilijo, bom pa pomoje še kakšno probala.

Vaša naj naj kava
Posted 11 February 2016 - 09:55 AM
Posted 21 February 2016 - 06:18 PM
V Moderni imajo brez dvoma najboljšo kavo v Ljubljani, če ne v Sloveniji. Pražijo in meljejo jo sami in iz nje naredijo celo umetnost. Prodajajo jo tudi, pa čaje prav tako.
Vse kave ponujajo tudi z ovsenim, riževim ali sojinim mlekom, kar je na žalost prava redkost pri nas. Ambient pa itak ...
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 February 2016 - 06:36 PM
Ja, meni je to trenutno najljubši place v Lj za kavo.
After all this time?
Always.
Posted 21 February 2016 - 07:24 PM
Uuu, bom zagotovo šla Dobiti dobro kavo v Lj. ni lahko. Ali kjerkoli v Slo., res je.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 February 2016 - 09:57 PM
V Moderni imajo brez dvoma najboljšo kavo v Ljubljani, če ne v Sloveniji. Pražijo in meljejo jo sami in iz nje naredijo celo umetnost. Prodajajo jo tudi, pa čaje prav tako.
Vse kave ponujajo tudi z ovsenim, riževim ali sojinim mlekom, kar je na žalost prava redkost pri nas. Ambient pa itak ...
Boljšo kot Cafetino?
Posted 21 February 2016 - 10:08 PM
― V. Van Gogh
Posted 21 February 2016 - 10:19 PM
Sveže mleta je tudi v Zlatem Dukatu nasproti stolnice, men imajo super kavo, edino notranjost mi je čudna, poleti je pa fajn sedet na ulici. Pred kakšnim letom jih je sicer zamenjal en drug lokal, ampak jim ni šlo, zdaj je pa Dukat nazaj.
Posted 21 February 2016 - 10:23 PM
Jina kako to misliš da ni sveže mleta? Itak da je? V katerem lokalu pa ni sveže mleta? Povsod je zraven mašine za kavo mlinček, ki zmelje količino za eno skodelico. Meni tam ni še nikoli zakislila.
Moram poskusit Moderno, ko boš naslednjič v LJ...
Posted 21 February 2016 - 10:31 PM
Mogoče je JIna mislila sveže pražena? Tudi jaz sem narobe napisala, hotela sem rečt pražena (halo?), mleta je itak vsakič sproti
Posted 21 February 2016 - 10:34 PM

― V. Van Gogh
Posted 21 February 2016 - 11:11 PM
Jaz sicer skoz hodim v Cafetino, ampak zdaj ene 2x ni bila dobro pripravljena. V Supernovi je top! Pa v Fetiche-u je bila včasih, imajo Tarabay, ampak je ambient grozen. Se ne bi tja usedla več.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 22 May 2016 - 10:56 AM
Zdaj sem bila v razmaku enega meseca v Moderni pa ni bilo nikoli dobro Prvič je bil okus še kar, ampak je bila mlačna (bolj mrzla). Včeraj pa totalno kisla (espresso, cappuccino in z riževim, vse so bile zanič) in spet mlačna. Pa še natakarju se ni dalo in smo čakali res dolgo. V Dukatu je bila že boljša npr.
Posted 22 May 2016 - 11:08 AM
V Dukatu je itak dobra
Posted 22 May 2016 - 11:10 AM

― V. Van Gogh
Posted 22 May 2016 - 11:43 AM
Jaz hodim v Grazu v Tribeko in je res dobra kava, priporočam vsem, ki boste kaj v Grazu.
http://www.tribeka.a...beka-start.html
Tudi njihovo kavo lahko kupite.
Posted 15 November 2016 - 10:50 AM
Posted 15 November 2016 - 10:57 AM
moj jo kupuje v Cafetinu v starem delu LJ
Najraje ima Jemen mocha in Java west blue
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 15 November 2016 - 03:32 PM
V Moderni
Kje je to?
Kava postane kisla zato, ker iz mlinčka pride topla in ko jo zapreš v vrečko ali škatlo, ki tesni, se notri nabere vlaga, ki ne more izhlapeti.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 15 November 2016 - 04:28 PM
V Moderni galeriji, spodaj.
― V. Van Gogh
Posted 21 November 2016 - 02:42 PM
Planet, midva s fantom jo kupujeva v Čoklu- sveže pražena, nora, nora.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users