Saj se strinjam, je pa to pri nas kar popularno zadnje mesece in pravijo, da imajo vse sorte koristi od tega (vzdrževanje teže ali hujšanje, boljša presnova, koncentracija itd.) in sem iz firbca mislila še sama probat. Samo očitno nisem dovolj firbčna, da dejansko bi.

Kaj najraje jeste za zajtrk?
Posted 04 March 2024 - 02:10 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 March 2024 - 02:17 PM
Posted 04 March 2024 - 02:18 PM
Jaz to poleti kar organsko delam, mam okno hranjenja od 10-18h, zvečer itak ne morem jesti. Pred poroko sem se malo bolj resno šla to in sem dejansko tut kar precej zgubila. Pa počutje je bilo res super, predvsem na spanju se mi je ful poznalo. Se pa nisem zdaj čisto striktno držala tega - če smo imeli kakšno večerno druženje ali kaj drugega sem pač jedla tudi kasneje, nisem se blazno strogo omejevala. Se mi pa zdi ful prilagodljivo v resnici, mogoče lahko štartaš tut 14-10 pa potem ješ med 10. in 20. uro in vidiš, kako ti je pa prilagajaš
After all this time?
Always.
Posted 04 March 2024 - 02:23 PM
zvečer itak ne morem jesti.
Blagor tebi. Jaz imam zvečer največ apetita.
― V. Van Gogh
Posted 04 March 2024 - 02:54 PM
Jaz sen zvecer dalec najmanj lacna in po 19 ali 20 redko se kdaj zavijem po kaj v hladilnik. Obicajno zakljucim ob 19 in vecerja je najmanjsi obrok dneva.
Najvecji apetit in .oj najljubsi obrok dneva je itak zajtrk.
Posted 04 March 2024 - 02:58 PM
Nimam kaj, pri meni je od nekdaj tako. Gre skupaj s tem, da niti slučajno nisem jutranji tip. Pa mami je ista.
Moj največji obrok je kosilo, za večerjo pa sploh med tednom ne pojem veliko. Bi pa ...
― V. Van Gogh
Posted 21 November 2024 - 01:38 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 November 2024 - 01:48 PM
Edin pri rozinah se ze ustavi.
Mogoce maline namest rozin, to bi jedel.
Bon mu probala pred solo ponudit jutri ce bo spet bedna malica.
Posted 10 March 2025 - 10:01 AM
― V. Van Gogh
Posted 10 March 2025 - 10:06 AM
Pa moz je moral lansko leto na botox, kaj pa to?
Posted 10 March 2025 - 10:12 AM
Kaj bi Ana rekla …

Jaz se na slan beljakovinski zajtrk res ne bi mogla navadit.
― V. Van Gogh
Posted 10 March 2025 - 10:17 AM
Posted 10 March 2025 - 10:19 AM
Sem si kar mislila, da bo z ozempicom veze njena sladkorna.
Najdeš pa res na internetu seveda točno to, kar ti paše
Posted 10 March 2025 - 10:23 AM
Jaz sem pa ravno zadnjic glede zajtrkov poslusala tistega indijskega zdravnika, ki si mi ga ti priporocala. Je potrdil, da je tudi samo en sadez ali dva super zajtrk. Ali pa nic, ce ti ne pase.
Kaj bi Ana rekla …![]()
Jaz se na slan beljakovinski zajtrk res ne bi mogla navadit.
A res je to rekel? Ker on je govoril ravno o tem, da se ne sme jest prevec sadja, razen borovnic... Ma jaz sem cist zmedena iskreno. Vsak obrazlozi zakaj se ne sme jest tega in tega, pa vsak govori drugace :s
Posted 10 March 2025 - 10:27 AM
Meni tudi sladki zajtrki ne sedejo. Prazni so mi.
Edini sladek zajtrk ki ga prenesem je smoothie, ampak to je cel obrok, ki me drzi potem do 11 ali 12 in ima prava razmerja.
Ne vem kako sem prezivela toliko let ob marmeladi in maslu in kruhu, zdaj mi je to tako, kot da bi nic pojedla, cez eno uro sem lacna. Ali pa kaksni rogljicki bog ne daj.
Bo kar res da je kljuc v pravih razmerjih in tudi meni slani zajtrki mnogo bolj odgovarjajo. Ampak to sem jaz.
Posted 10 March 2025 - 10:31 AM
Posted 10 March 2025 - 10:32 AM
A res je to rekel? Ker on je govoril ravno o tem, da se ne sme jest prevec sadja, razen borovnic... Ma jaz sem cist zmedena iskreno. Vsak obrazlozi zakaj se ne sme jest tega in tega, pa vsak govori drugace :s
Ja, ampak da mora bit celo sadje, najbolje jabolko ali kakšen agrum. O borovnicah se tudi spomnim, da je nekaj govoril, lahko da v drugem videu.
Načeloma ima podobne nasvete kot Sadhguru, če ga poznaš.
― V. Van Gogh
Posted 10 March 2025 - 10:34 AM
Za sadguruja sem ze slisala, nisem ga pa nikdar poslusala.
Posted 10 March 2025 - 10:45 AM
Pablo Picasso
Posted 10 March 2025 - 10:53 AM
V kakšnem smislu sladke, a vseeno dovolj beljakovin, ampak v sladki različici?
Jaz večinoma jem v sladki različici in ne opazim kakšnih simptomov, da bi mi ful sladkor narastel.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users