Če bi to držalo, nihče ne bi rabil kreme/gela/tonika, ne tisti, ki se mu loj cedi iz por ne tisti, ki je ves luskast. Njami.
Nega mešane in / ali mastne kože
Posted 01 June 2007 - 08:02 AM
Če bi to držalo, nihče ne bi rabil kreme/gela/tonika, ne tisti, ki se mu loj cedi iz por ne tisti, ki je ves luskast. Njami.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 June 2007 - 11:24 AM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 01 June 2007 - 02:27 PM
Posted 01 June 2007 - 06:18 PM
http://www.beaute-te...rod/img1141.jpg
zmanjkalo mi je schaller waschgel, pa mi je prodajalka ponudila ta gel. Baje naslednik pure zone gel purifiant profond http://www2.lepa-si....mp;hl=pure zone.
ker se iz slike ne vidi ravno dobro:
pure zone gel desincrustant profond
- negovalni program, ki vsebuje sebo-salmyl za zmanjšanje kožnega loja in pomirjanje kože v povezavi s salicalno kislino z luščilnim in čistilnim delovanjem - za odpravljanje nečistoč pri mešani in mastni koži.
GLOBINSKO OČIŠČENE PORE
- globinsko čisti pore in odstranjuje nečistoče s pomočjo luščilnih mikrodelcev
- upočasnjuje ponovno mačenje kože. Koža ostane ves dan čista in nesvetleča
- odstranjuje odmrle kožne celice in čisti kožo ter preprečuje ponovno nastajanje nečistoč
je to vredno uporabe in ali je podobno gel purifiant profond ali schaller waschgel?
Posted 02 June 2007 - 11:30 AM
Posted 02 June 2007 - 12:54 PM
Posted 02 June 2007 - 01:35 PM
Posted 02 June 2007 - 05:08 PM
Posted 02 June 2007 - 07:19 PM
Miss*69, pa si skenslala tud maske ipd. ?
Ja v bistvu je res že dolg nisem uporabila. V glavnem vsakodnevno uporabo kreme in gela sem definitivno skenslala, masko si bom še kdaj privoščila verjetno, ampak trenutno niti nobene doma nimam pa jo zaenkrat niti ne pogrešam
Razen za mejkap uporabim čistilni gel, pa še to samo po učeh, ker se tudi pudram skoraj nič.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 03 June 2007 - 08:04 AM
problem je ravno v tem ker ne vem če je to res naslednik tega gela od loreala ali ne. Ta ima še mikrozrnice notri in ali je to dobro uporabljati vsaki dan. Če je res potetem v redu.
a potem je piling? če ma zrna? ja če je piling potem ni za vsak dan; če je pa gel pa primerjaj sestavine starega in novega ali pa ga daj ocenit.
Posted 03 June 2007 - 10:48 AM
Ampak se nikakor ne moram znajti in odločiti, kaj naj. Kupiti bi si morala celotno kolekcijo za nego obraza- torej čistilno sredstvo, tonik, kremo, masko in kremo z ZF.
Vendar bolj ko berem, bolj sem zmedena
Zato milostno prosim za vaš nasvet in mnenje.
Imam mastno kožo s suho povrhnjico (luske) in razširjenimi porami čez cel obraz (tudi lica, sence...). Hkrati pa je moja koža zelo občutljiva in jo z lahkoto peče, če ji kako sredstvo ne odgovarja. Večina krem mi je pretežkih in mi maši pore, po drugi strani pa mi one za mastno kožo ponavadi izsušujejo povrhnjico... Ne vem, tricky situacija. Poleg tega imam nekaj mozoljev.
Rada bi kaj čimbolj naravnega, nežnega, seveda nekomedogenega, z AOK in vsem dobrim, kar obstaja.
Katere zadeve naj probam?
Se oproščam zaradi dolgega posta
Če bi mi znal kdo svetovati, bom zelo hvaležna
Posted 03 June 2007 - 11:39 AM
Posted 03 June 2007 - 01:02 PM
Posted 03 June 2007 - 01:07 PM
Posted 03 June 2007 - 02:13 PM
Kaj pa kakšne ultra vlažilne kreme? Kot recimo Garnier TF ali pa morda Lush Cosmetic Lad, Skin drink ali kaj podobnega. Te kreme ne bodo mastile in tudi ne izsuševale. Biotherm ima zelo fajn vlažilne kreme, ki pa so precej drage.
Pa spet - umivanje z nežnimi čistili in kvaliteten vlažilen tonik.
Posted 03 June 2007 - 02:51 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 03 June 2007 - 03:14 PM
Posted 03 June 2007 - 03:25 PM
Kupila pa sem od Schellerja nežni čistilni gel iz morskih alg za občutljivo kožo, pa Alverde obrazno vodo iz divje vrtnice in Alverde vlažilni fluid z Aloe vero.
A sem prav kupila al sem ga pobiksala...?
Kot zaščito obraza pred soncem pa sem kupila kar Coppertone Oil free mleko SPF 15, ki si ga bom dajala čez kremo, upam, da bo to uredu.
V DM-ju sem mogla res smešno zgledat pred tisto poličko s kremami, kjer sem ene pol ure prekladala kreme in tonike sem in tja, pa vsacega trikrat prebrala...
Posted 03 June 2007 - 05:48 PM
aja, imam pa FUL mastno kožo na tem predelu, pa niti Differin ni preveč pomagal.
Posted 03 June 2007 - 05:50 PM
Trenutno preventiva - čim manjše razlike v temperaturah.
A pol tud kneipanje obraza ni dobr lih?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users