Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#461 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 03 February 2008 - 11:08 PM

Ja, tole s Srbi so izvedli fenomenalno. Coco, šli so v Bg in intervjuvali mimoidoče, lol, peli so 'Na planincah' ipd. biggrin.gif Ful je blo zakon. smile.gif
Rebeke sploh ne bi komentirala, je pa res da je bila najboljša od vseh nastopajočih.
  • 0

#462 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 February 2008 - 11:09 PM

Jenna - ja, in kdo je vodil to oddajo - Rebeka! huh.gif BANDA! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Včasih se mi zdi, da naša scena premore 5 ljudi: Grohar, Osenar, Lendero, pa še kdo - ti so itak vse. blink.gif

Coco* - ma intervjuje so delali po BG, pa so bili res posrečeni Srbi.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#463 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 February 2008 - 11:17 PM

QUOTE(Kinky @ 3. 2. 2008 - 23:09) View Post

Jenna - ja, in kdo je vodil to oddajo - Rebeka! huh.gif BANDA! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Včasih se mi zdi, da naša scena premore 5 ljudi: Grohar, Osenar, Lendero, pa še kdo - ti so itak vse. blink.gif

O p., točno!!! Rebeka je vodila!!! laugh.gif
Saj dejansko res premore. Žalostno, da je vse tako bogo, da so lahko takšni bebci slavni pri nas...
Pozabila si na Atomik Harmonik in Turbo Angels. closedeyes.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#464 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 February 2008 - 11:38 PM

Ok, za laike - kdo je zmagal???
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#465 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 February 2008 - 11:40 PM

Rebeka. cool.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#466 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 February 2008 - 11:15 AM

In kje se lahko sliši tole pesem? tongue.gif Oz vsaj naslov bi rada zvedla biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#467 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 04 February 2008 - 11:35 AM

A to od Rebeke misliš? Naslov je Vrag naj vzame... najdla pa boš tukaj

Men je bla Helenca ful smešna s temi črnimi rokavicami, ker je zgledala kot Grinch
IPB Image

IPB Image

Voditelja pa sta tud meni bila ful simpatična skupej, sploh tist maco in bre

• 0

#468 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 04 February 2008 - 11:36 AM

• 0

#469 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 February 2008 - 11:39 AM

Hvala! Grem si ogledat/naposlušat. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#470 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 04 February 2008 - 12:02 PM

jap Rebekin komad lih ni ne vem kaj, ampak med letošnjo srovšno mi je bil še najboljši. Sicer pa ne bi tak hitro odpisala finala, ker a ni Rebeka že nekaj na srbskem trgu delala in so jo dobro sprejeli? Pa še mirno bi jo lahko postavili med njihove trubo folk pjevačice tongue.gif , jo bojo pomoje kar hitro za svojo vzeli...

Ne morem verjet, da je Šulerca prišla na 3. mesto, jao pa kak je bla namazana, ko transvestit no. Pa Wernerca jao, mene je blo kar sram kako je delala po odru, ta res ni diht.

Manca Špik je nikakva s temi kilometerskimi rajcami za fižol, ko ena nerodna štorklja, ki si bo lihkar noge zapletla in padla, pa nobenga ritma nima, sploh ne zna plesat. Pa v faco mi je nikakva, zdaj ko ma nov nos še bolj.

Eva je mela faj komad, ima ful dober vokal, samo celotna scena z oblačili vred je pa bruh.gif

4 play, ah daj no tile mladci so čist zanič, beden komad.

Turbo Angels, kr neki, totalno izpet komad, že milijonkrat slišan, viden, Raay mi deluje kot Elton John v mladih letih laugh.gif

Men je bla pa Helena kul, ful fajn oprava, fajn obleka, bi ble fenomenalne fotke in ženska nenormalno dobro
zgleda za svoja leta...

Voditelja sta bila ful fajn, sta me večkrat nasmejala, sploh Mario, men je on res odličen voditelj, tak sproščen , hudomušen, ne vem zakaj folk tak pljuva po njem...

Gotarca mi je pa nikakva, že skoz, ful me nekaj moti na njej, pa sploh ne vem kaj, cela mi je taka antipatična.

Nuša, Alenka in Darja so ble dobre, res izjemne vokalistke, čeprav Nuše se še zdaj ne morem navadit s to barvo las, pomoje ji je dosti bolj pasala blond.
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#471 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 04 February 2008 - 12:06 PM

Jaz sem včeraj ravno pravlja fantu, da bi mogli Nušo Derendo in Alenko Godec izbrat, pa jima enih 10 pesmi napisat in med njimi izbrat najboljšo. Saj recimo, da gre Rebekina pesem hitro v uho, ampak roko na srce ni nekaj ekstra. Langa pa, sicer že 100x slišano, ampak ne vem. Mogoče bi bilo bolje njih poslat. Ali pa tudi ne. Ne vem. Bomo vidli.
  • 0

• Guests

Posted 04 February 2008 - 02:56 PM

QUOTE(Jenna @ 3. 2. 2008 - 21:08) View Post

Za moje pojme Helena najboljše izgleda od vseh, ki so bli na odru, majkemi.

Js sicer ne glih obozujem Helene, samo vceraj mi je pa fantasticno zgledla v tej opravi. Noro dobra obleka, pa pasalo ji je. Pa ne vem ce ni mal plasticna ze, ker se mi zdi, da je vcasih slabs zgledla.

QUOTE(Sissy @ 3. 2. 2008 - 22:27) View Post

Mah, ok, kare se tiče besede cigan... jaz bi jo uporabla sam za tiste iz ambrusa, za te ne.

.

Hotla sem se sicer vzdrzat odgovora na tole, samo enostavno ne morem. Kaj za vraga pa je narobe s cigani iz ambrusa?? Se vprasas kdaj, da je mogoce s tabo kaj narobe, ce take izjave dajes?
(resnicno mi je zal, samo nism mogla mimo..)

Kar se tice pa vcerajsnjega showa pa.. Bernarda ok, Mario poslinjen, prisiljen, narejen, skratka niti malo spontan, dolgocasen kot vedno, ziv obup. Skor kdorkoli bi bil najbrz bols od njega.
Tisto kar so v Srbiji snemali - podn. dobra ideja, pa zelo slabo izpeljana, kot da bi osnovnosolci anketo na ulici delali.

Pesmi: bljah. Ne vem ce mi je ena bla vsec. V bistvu je bla prva pesem slaba, druga slabsa, potem je slo pa sam se navzdol. Eva Cerne, ko ste tu govorli nekaj favoritka.. dolgocasen komad, slab. Ona sicer dobro poje, samo ne mores fajn odpet slabe pesmi. Ne znajo sploh izkoristit potenciala v nekom.
Morm odkrito povedat, da sm v tem superfinalu navijala za Rebeko. Teli Langa so bli obupni, nekaj miljonkrat slisanega, cist balkansko - ampak slabo, balkanci majo naceloma zelo dobro glasbo. Pevca sta fusala, koreografija slaba, eeeeh. Rebeka je bla pac srednje zlo. Pesem je sicer slaba, ampak ne tako drasticno kot ostale, pa ona mi je bla vsec, v navadnih kapri hlacah in majci, ko da bi na morju sla na sprehod, ne pa neke nevemkake vecerne obleke in vesoljski kostimi, kot so jim meli ostali. Precej preprosto.

pa punca se zna v promet spravit. Mogoce pa celo pridemo skozi predizbor, saj majo ostale drzave tut slabe pesmi. twisted.gif

Zelo negativen post, ja, samo sem se razjezla, ker se v Sloveniji ocitno gre sam za to, kolk kesa bo zravn tega zasluzil telekom, in ne za to, da bi poslali kot zastopnika Slovenije eno dobro pesem, in dobrega pevca. Screw them!
  • 0

#473 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 February 2008 - 03:58 PM

QUOTE(izabela @ 4. 2. 2008 - 14:56) View Post
Mario poslinjen, prisiljen, narejen, skratka niti malo spontan, dolgocasen kot vedno, ziv obup. Skor kdorkoli bi bil najbrz bols od njega.

S tem pa se nikakor ne morem strinjati. Za moje pojme je ravno Mario tisti, ki kar sije od spontanosti. Malo je takih, ki bi mu bili kos v sproščenosti pred kamerami. Pustimo zdaj razne Bizovičarje, Polese in Zrnece ipd. ob strani, ker imajo pač čisto drugačen stil. Kakorkoli že je Mario zoprn večini, ni tudi glih moj omiljeni, ampak pred kamerami pa se zna obnašati in zna voditi oddaje, vsaj jaz tako mislim. In da bi bil skoraj kdorkoli boljši od njega... smeh. Se mi zdi, da folk preveč njegove voditeljske sposobnosti ocenjuje na podlagi (ne)simpatije do njega.
Mi je pa Bernarda ogabno zoprna.
  • 0

#474 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 04 February 2008 - 04:07 PM

Se strinjam z Jenno glede Maria. Men je on super kot voditelj, čeprav ful folka res pluva po njem, ampak tip za moje pojme obvlada. Njegove oddaje niso nikol dolgočasne, zna povezovat oddaje, meni je super.
Pa Bernarda mi je tud ok, sicer nič posebnega, ampak vseeno ena boljših.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

• Guests

Posted 04 February 2008 - 04:08 PM

Meni je bil Mario včeraj prav všeč. Se strinjam s tabo Jenna...zelo spontan pa simpatičen je bil. Sovoditeljica mi je šla pa na živce...sploh njen smeh.
  • 0

#476 piiiqiii

piiiqiii

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 397 posts

Posted 04 February 2008 - 04:12 PM

pravjo da je Alenka stavila na Rebeko,in rebeka je zmagala...zgol samo naključje ali pa je kdo imev kakšn prstek tuki notr umes??? biggrin.gif
  • 0
IPB Image
Being just friends with you is hard,
but I couldnt imagine if I didnt have you in my life at all.

• Guests

Posted 04 February 2008 - 05:02 PM

QUOTE(Jenna @ 4. 2. 2008 - 15:58) View Post

Se mi zdi, da folk preveč njegove voditeljske sposobnosti ocenjuje na podlagi (ne)simpatije do njega.

True. wink.gif
Ja, res mi je antipaticen, zato mi pa gre vse na zivce. Tistim, ki so mi simpaticni, pa marsikaj spregledam. Ampak Maria pa res ne prebavljam smile.gif

• 0

#478 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 04 February 2008 - 06:27 PM

Glejte kdo je hotu prit na Emo:
http://24ur.com/nasl...204_3116629.php

laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#479 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 04 February 2008 - 06:33 PM

^ Ojoj!

Najbolj so me nasmejali 4PLAY na letošnji emi, ki so se uvrstili kar visoko, debilno res! Verjetno so glasovale same obupane najstnice.

Rebekina pesem mi pa ni všeč, ena njenih slabših...mislim, da lahko spet pričakujemo polom kot še vsako leto.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#480 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 04 February 2008 - 09:17 PM

Men se zdi, da je ravno Bernarda vlekla Maria ven... ji je nekaj let vodenja v paru s Polesom zelo koristilo. Mario se mi zdi povprečen voditelj iz dveh razlogov: 1) ker ne zna normalno govorit, ampak se vedno dere v mikrofon, tako da preglasi vse okoli sebe in posledično 2) govori veliko preveč, glede na to, da bi moral pustiti besedo svojim gostom.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users