Rebeke sploh ne bi komentirala, je pa res da je bila najboljša od vseh nastopajočih.
EMA
Posted 03 February 2008 - 11:08 PM
Rebeke sploh ne bi komentirala, je pa res da je bila najboljša od vseh nastopajočih.
Posted 03 February 2008 - 11:09 PM
Coco* - ma intervjuje so delali po BG, pa so bili res posrečeni Srbi.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 February 2008 - 11:17 PM
Jenna - ja, in kdo je vodil to oddajo - Rebeka!
O p., točno!!! Rebeka je vodila!!!
Saj dejansko res premore. Žalostno, da je vse tako bogo, da so lahko takšni bebci slavni pri nas...
Pozabila si na Atomik Harmonik in Turbo Angels.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 February 2008 - 11:38 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 03 February 2008 - 11:40 PM
Rebeka.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 04 February 2008 - 11:15 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 February 2008 - 11:36 AM
Posted 04 February 2008 - 11:39 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 February 2008 - 12:02 PM
Ne morem verjet, da je Šulerca prišla na 3. mesto, jao pa kak je bla namazana, ko transvestit no. Pa Wernerca jao, mene je blo kar sram kako je delala po odru, ta res ni diht.
Manca Špik je nikakva s temi kilometerskimi rajcami za fižol, ko ena nerodna štorklja, ki si bo lihkar noge zapletla in padla, pa nobenga ritma nima, sploh ne zna plesat. Pa v faco mi je nikakva, zdaj ko ma nov nos še bolj.
Eva je mela faj komad, ima ful dober vokal, samo celotna scena z oblačili vred je pa
4 play, ah daj no tile mladci so čist zanič, beden komad.
Turbo Angels, kr neki, totalno izpet komad, že milijonkrat slišan, viden, Raay mi deluje kot Elton John v mladih letih
Men je bla pa Helena kul, ful fajn oprava, fajn obleka, bi ble fenomenalne fotke in ženska nenormalno dobro
zgleda za svoja leta...
Voditelja sta bila ful fajn, sta me večkrat nasmejala, sploh Mario, men je on res odličen voditelj, tak sproščen , hudomušen, ne vem zakaj folk tak pljuva po njem...
Gotarca mi je pa nikakva, že skoz, ful me nekaj moti na njej, pa sploh ne vem kaj, cela mi je taka antipatična.
Nuša, Alenka in Darja so ble dobre, res izjemne vokalistke, čeprav Nuše se še zdaj ne morem navadit s to barvo las, pomoje ji je dosti bolj pasala blond.
Posted 04 February 2008 - 12:06 PM
Posted 04 February 2008 - 02:56 PM
Za moje pojme Helena najboljše izgleda od vseh, ki so bli na odru, majkemi.
Js sicer ne glih obozujem Helene, samo vceraj mi je pa fantasticno zgledla v tej opravi. Noro dobra obleka, pa pasalo ji je. Pa ne vem ce ni mal plasticna ze, ker se mi zdi, da je vcasih slabs zgledla.
Mah, ok, kare se tiče besede cigan... jaz bi jo uporabla sam za tiste iz ambrusa, za te ne.
.
Hotla sem se sicer vzdrzat odgovora na tole, samo enostavno ne morem. Kaj za vraga pa je narobe s cigani iz ambrusa?? Se vprasas kdaj, da je mogoce s tabo kaj narobe, ce take izjave dajes?
(resnicno mi je zal, samo nism mogla mimo..)
Kar se tice pa vcerajsnjega showa pa.. Bernarda ok, Mario poslinjen, prisiljen, narejen, skratka niti malo spontan, dolgocasen kot vedno, ziv obup. Skor kdorkoli bi bil najbrz bols od njega.
Tisto kar so v Srbiji snemali - podn. dobra ideja, pa zelo slabo izpeljana, kot da bi osnovnosolci anketo na ulici delali.
Pesmi: bljah. Ne vem ce mi je ena bla vsec. V bistvu je bla prva pesem slaba, druga slabsa, potem je slo pa sam se navzdol. Eva Cerne, ko ste tu govorli nekaj favoritka.. dolgocasen komad, slab. Ona sicer dobro poje, samo ne mores fajn odpet slabe pesmi. Ne znajo sploh izkoristit potenciala v nekom.
Morm odkrito povedat, da sm v tem superfinalu navijala za Rebeko. Teli Langa so bli obupni, nekaj miljonkrat slisanega, cist balkansko - ampak slabo, balkanci majo naceloma zelo dobro glasbo. Pevca sta fusala, koreografija slaba, eeeeh. Rebeka je bla pac srednje zlo. Pesem je sicer slaba, ampak ne tako drasticno kot ostale, pa ona mi je bla vsec, v navadnih kapri hlacah in majci, ko da bi na morju sla na sprehod, ne pa neke nevemkake vecerne obleke in vesoljski kostimi, kot so jim meli ostali. Precej preprosto.
pa punca se zna v promet spravit. Mogoce pa celo pridemo skozi predizbor, saj majo ostale drzave tut slabe pesmi.
Zelo negativen post, ja, samo sem se razjezla, ker se v Sloveniji ocitno gre sam za to, kolk kesa bo zravn tega zasluzil telekom, in ne za to, da bi poslali kot zastopnika Slovenije eno dobro pesem, in dobrega pevca. Screw them!
Posted 04 February 2008 - 03:58 PM
S tem pa se nikakor ne morem strinjati. Za moje pojme je ravno Mario tisti, ki kar sije od spontanosti. Malo je takih, ki bi mu bili kos v sproščenosti pred kamerami. Pustimo zdaj razne Bizovičarje, Polese in Zrnece ipd. ob strani, ker imajo pač čisto drugačen stil. Kakorkoli že je Mario zoprn večini, ni tudi glih moj omiljeni, ampak pred kamerami pa se zna obnašati in zna voditi oddaje, vsaj jaz tako mislim. In da bi bil skoraj kdorkoli boljši od njega... smeh. Se mi zdi, da folk preveč njegove voditeljske sposobnosti ocenjuje na podlagi (ne)simpatije do njega.
Mi je pa Bernarda ogabno zoprna.
Posted 04 February 2008 - 04:07 PM
Pa Bernarda mi je tud ok, sicer nič posebnega, ampak vseeno ena boljših.
Posted 04 February 2008 - 04:08 PM
Posted 04 February 2008 - 04:12 PM
Being just friends with you is hard,
but I couldnt imagine if I didnt have you in my life at all.
Posted 04 February 2008 - 05:02 PM
Se mi zdi, da folk preveč njegove voditeljske sposobnosti ocenjuje na podlagi (ne)simpatije do njega.
True.
Ja, res mi je antipaticen, zato mi pa gre vse na zivce. Tistim, ki so mi simpaticni, pa marsikaj spregledam. Ampak Maria pa res ne prebavljam
Posted 04 February 2008 - 06:27 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 04 February 2008 - 06:33 PM
Najbolj so me nasmejali 4PLAY na letošnji emi, ki so se uvrstili kar visoko, debilno res! Verjetno so glasovale same obupane najstnice.
Rebekina pesem mi pa ni všeč, ena njenih slabših...mislim, da lahko spet pričakujemo polom kot še vsako leto.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 04 February 2008 - 09:17 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users