Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#461 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 09 December 2006 - 04:30 PM

Katera krema za noge je najboljša? Mene zlo mika tale Pied de Pepper!!

Pa še nekaj sem odkrila -> King of Skin woot.gif Ima katera izkušnje s tem??

Aha kaj pa pudri, a so ql? Enga sm zanč vohala pa je res dišal neomejeno pa ne vem imena, bil je pa bolj pinky barve!
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#462 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 December 2006 - 05:02 PM

Pied de Pepper je dobra, samo meni je malo premalo mastna.

• 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#463 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 December 2006 - 08:03 PM

Zanimivo. Meni je pa PDP preveč mastna. =)
Pa to, da je temna, mi tudi ni všeč.
Sicer je pa vredu.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#464 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 10 December 2006 - 10:07 AM

Ali je katera krema za noge boljša od te?
  • 0

Jordan Belfort

#465 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 December 2006 - 10:22 AM

QUOTE(Miss*69 @ 10. 12. 2006 - 10:07) View Post

pri Lushu imajo, kolikor vem, samo 2 kremi za noge: opevanega Pieda in Fairtrade Foot Lotion, ki je ena taka meni precej odvratna roza kremna gmota v stilu bazooka čigumija (tut smrdi tko smile.gif) in še neko butter/piling varianto, Running to the Embassy

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#466 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 December 2006 - 06:24 PM

QUOTE(Miss*69 @ 10. 12. 2006 - 10:07) View Post

No, meni je pa tista po vonju všeč, ki jo omenja Špela.
Sicer pa ti ful priporočam tole kremo, ni sicer od Lusha, ampak je zelo fina z dejanskimi rezultati (podplati so precej bolj mehki in gladki, tudi trde kože ni v takšni meri od nošenja petk), tudi dobro je bila ocenjena.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#467 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 17 December 2006 - 01:46 PM

Jaz sem nabavla nazadnje sympathy for skin, nad katero sem presenečena, kako malo se je količinsko porabi. Vonj je nevsiljiv, lepo dišeč...me like it smile.gif

Aja pa mirror mirror za vrat, po priporočilu jenne...spet super krema, hitro se vpije, diši ful (meni ne deluje nekako naraven vonj ermm.gif ). Pohvalno vglavnem.
Pa nabavla sem še ono za okoli oči, ki se tudi hitro vpije, edina pomankljivost je, da je ne moreš dozirat.Tisto kar pride ven po enem stisku, je meni preveč za okoli oči, da pa samo malo stisneš pa ne gre.

Ponovno mam lushevsko obsesijo oops.gif Ve mogoče katera kdaj pride k nam dekorativna kozmetika od Lusha? w00t2.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#468 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 December 2006 - 11:18 PM

Jaz sem včeraj bla v Lushu, sama, kak je pasalo. Sem si celo košarico vzela in prav važno postavljala po trgovini. cool.gif In moram še tu pohvaliti prodajalke - so se kar malo vnesle (ali pa sem jaz zaj zadnjikrat 2x mela takšno srečo) - nobena mi ni morila in podivjano letala za mano, čeprav bi lahko (niso ble vse zaposlene).
Sympathy se pa res ful malo porabi, čeprav ne deluje tak, da se bo. Jaz sem se kar znova in znova čudila, da mi je nikakor noče sfalit. =)
  • 0

#469 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 December 2006 - 11:23 PM

QUOTE(Jenna @ 17. 12. 2006 - 23:18) View Post

Sympathy se pa res ful malo porabi, čeprav ne deluje tak, da se bo. Jaz sem se kar znova in znova čudila, da mi je nikakor noče sfalit. =)

jaz mam pa obratno izkušnjo: precej hitro se mi bo ponucala, ker sem jo redno uporabljala. zdajšnje zadnje vzdihljaje vestno šparam za posebne priložnosti in hvalim krščanstvo, da si je izmislilo Božička, ki mi kani pričarati novo pakungo omenjene kremce. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#470 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 December 2006 - 11:26 PM

Jaz je ne uporabljam glih vsak dan, ampak vseeno se mi res zdi, da celo večnost traja. =)

• 0

#471 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 22 December 2006 - 05:12 PM

Bla spet v Lushu. oops.gif Kupila žajfo Honey I washed the Kids in pa kremo za noge Pied de Pepper. Na prvo probo sem trenutno z obema zadovoljna. Žajfa je full dišeča, odišavi celo kopalnico in koža še dolgo po tem diši po medu. Ni mi izsušila kože, se pa nič kej dost ne peni, ampak to mene ne moti. Krema za noge je pa res k en božičn puding laugh.gif Full se vonja cimet in klinčke, prav zanimivo. Full mi je blo fajn, ker se je hitr vpila, noge mi pa še kar dišijo pa sm se zjutraj namazala. Bom vidla, kako se obnese po daljši uporabi.
  • 0

Jordan Belfort

#472 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 December 2006 - 05:30 PM

Vidim, da nas je ene par prava Lush manija popadla. =)
Po kremi Pied De Peper meni noge abnormalno dolgo dišijo. Npr., če si jih zvečer namažem... mi dišijo drug celi dan, pa se zjutraj in zvečer stuširam, pa mi še skos dišijo, še preden jo ponovno nanesem. =)

• 0

#473 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 22 December 2006 - 08:58 PM

Dons me je mal zaneslo. oops.gif laugh.gif Kupila Karmo za mamico, potem pa še Honey i washed the kids, Soft Coeur in Aqua Mirabilis, že tko sem bolj na suhem. huh.gif

Ve mogoče katera kdaj pride k nam dekorativna kozmetika od Lusha?

w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif Kaaj?

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#474 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 23 December 2006 - 12:00 AM

če misliš dekorativno kozmetiko, ki se na angleški lushevi strani izpisuje, to ni lush. to je be never to busy to be beautiful.
sem malo gledala te stvari v londonu in si tudi kupila eno senčko. super stvar, moram rečt. pakunge so fenomenalne, cene pa tudi. ampak za mal pocarkljat.
imajo pa tudi super dišeče zadeve iz negovalne kozmetike.
  • 0

#475 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 December 2006 - 07:45 AM

Meni so pa pakunge iz linije BBB naravnost grozne. Čudne.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#476 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 23 December 2006 - 11:53 AM

Meni so malo kičaste (senčke itd.) oops.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#477 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 23 December 2006 - 11:33 PM

Ja me veseli, da nisem edina totalno zasvojena z zapravljanjem v Lushu. tongue.gif Ja trenutno imam šibko obdobje in
samo grabim. cry1.gif biggrin.gif

Ja sm opazila, da ima večina Lushevih reči izredno obstojen vonj. Ena izmed teh je tud ploščica za roke - The Soft Touch. Si namažem samo roke z njo in me folk zavoha na 5m pa kr sprašujejo, kaj tko diši. tongue.gif

Pa dons je moj fant skor padu notr v kremo Pied de Pepper k jo je tko vohal. Pol pa še v moje noge. laugh.gif Je reku, da diši k kuhan vin. biggrin.gif
  • 0

Jordan Belfort

#478 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 24 December 2006 - 11:10 PM

QUOTE(-supergirl- @ 23. 12. 2006 - 2:00) View Post

če misliš dekorativno kozmetiko, ki se na angleški lushevi strani izpisuje, to ni lush. to je be never to busy to be beautiful.
sem malo gledala te stvari v londonu in si tudi kupila eno senčko. super stvar, moram rečt. pakunge so fenomenalne, cene pa tudi. ampak za mal pocarkljat.
imajo pa tudi super dišeče zadeve iz negovalne kozmetike.

Hm, dekorativna kozmetika, ki je v lushevem novem katalogu, ni od lusha ?? ohmy.gif Nisem bla pozorna, bom pa preverla...
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#479 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 27 December 2006 - 12:10 PM

Razveseljiva novica!

Lush ima novo izboljšano embalažo! Seveda izdelki starejšega datuma je nimajo. Novi lonček od Symphatyja je super. Odpira in zapira se odlično. Verjetno bodo ščasoma vsi lončki taki. Korak v pravo smer za Lush.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#480 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 27 December 2006 - 04:06 PM

Odlično. Vsaj da ni več tistih neumnih navojev.

Jutri grem v Lusha in se bojim, da bom odnesla pol trgovine...
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users