Kaj ste to noč sanjali?
Posted 24 September 2006 - 02:34 PM

Posted 24 September 2006 - 03:15 PM
Danes sem pa mela ful čudne sanje - sanjala sem, da sem na neki piratski vlki ladji in da nisem sama ampak je še z mano približno pet ljudi .. pa se mi tak vozimo in naenkrat pristanemo na enem otoku in na tistem otoku je še blo ful ljudi pa to ne in en nam reče, da mamo 3min časa da gremo vstran, ker so tu ljudožerci in nas bojo pojedli. Pa se mi res spravljamo .. ampak take vlke ladje v treh minutah ni mogoče spravit nevem kak daleč

Posted 24 September 2006 - 04:07 PM

Posted 24 September 2006 - 04:09 PM

Sanjala sm da sm imela rojstni in dan da mi je prišel voščit tut moj bivši (s katermu sva nekako skregana in se ne zgovarjava) in mi je za darilo prnesu (achtung, achtung...) ene 30 kilski kos kruha

Posted 24 September 2006 - 06:10 PM
Bojda sem tudi dans proti jutru nekaj spajoč cvilila, mi je rekel fant. :=) Sanjalo pa se mi je, da sem se poročila z nekim bogatašem, sva se preselila v ful lepo ogromno hišo. Potem sva nekje na neki skali (?) v kleti seksala, nato zaspala. Čez nekaj cajta se zbudim in tega mojega možeka nikjer. Ga iščem in iščem, nikjer na ni. Nakar ugotovim, da ni nobenega v hiši in da sem zaklenjena in ne morem ven... okna so pa bila samo ful zgoraj, da nisem mogla skočit. In nato je iz stropa začela proti meni lazit nekaj spirala in me zasledovat. Jaz sem se ji umikala, nato pa se znašla, si jo zavila okoli trupa (se je izkazala kot za balon, hoho) in z njo skočila iz hiše. Ende.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 September 2006 - 09:27 PM
Ne vem kaj se dogaja z mano, ampak zadnje čase sanjam samo neke otroke in nosečnice.

Pablo Picasso
Posted 25 September 2006 - 07:44 PM

Posted 26 September 2006 - 02:39 PM

Pablo Picasso
Posted 26 September 2006 - 07:36 PM

Posted 27 September 2006 - 10:29 AM

Joj, ful ga pogrešam in komaj čakam, da se dans vidiva!!!!

Posted 27 September 2006 - 02:34 PM

There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 27 September 2006 - 04:09 PM
drugač pa sanjam o svojem bodočem princu, ki nekje čaka name

Posted 27 September 2006 - 05:16 PM

Stvar je, da smo bli nekje (pojma nimam kje) na enih pripravah na nevem kaj

In jst sm bla tm s svojo družbo al kko, in potem je pršu še moj bivši s svojo družbo...
In k sm ga zagledala... (BUH v sanjah je bil tkoooo božansko leeeeep....

Skratka... Prideva nazaj v njegovo družbo, in tam je bil kr še en on... ŠE EN bivši... S tem da ta ni bil pol tok privlačen kot taprvi... Ampk prov še ena ista oseba... Ma kr neki vem.
In potem smo sedel tam na eni široki ploščadi, jst sm stala pred njimi, neki smo se menil. In potem sm spet napadla svojga bivšega (lepšo različico)... In sm se jst kr vrgla nanga, tko da sva na konc ležala (

Skratka, sanje so se končale tako, da sm zvedla, da se nism poljubljala s svojim bivšim, ampk z eno punco... In ta se mi je na konc celo opravičla...
Mislm kr ene sanje, ampk po en stran so ble pa lepe (Sweet memories na trenutke k se je to res dogajal...)
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 27 September 2006 - 07:08 PM

Pablo Picasso
Posted 02 October 2006 - 12:30 PM
Grozno. Najprej sem v sanjah podoživela smrt & pogreb babice, potem pa še, da mi je foter fmrl.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 02 October 2006 - 12:33 PM

Posted 02 October 2006 - 12:36 PM
Ja, upam, da kakšno dobro spremembo.

Sem se čisto zamorjena zbudila.

Posted 02 October 2006 - 06:58 PM

Pablo Picasso
Posted 06 October 2006 - 07:59 AM

Posted 06 October 2006 - 09:53 AM

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users