Jump to content

Photo

Sanjska ženska 2

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#461 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 May 2006 - 04:51 PM

.
Meni je pa ta blazno antipatična. Da ne omenjam njenega antipatičnega nasmeška.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#462 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 May 2006 - 04:55 PM

QUOTE(Jenna)

meni tudi osenarjeva ni glih pri simpatičnih. pravzaprav mi je jako antipatična (faca, geštel, obnašanje - the whole package, skratka). biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#463 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 May 2006 - 04:58 PM

[quote=Špela][quote=Jenna]Meni je pa ta blazno antipatična. Da ne omenjam njenega antipatičnega nasmeška.[/quote]
meni tudi osenarjeva ni glih pri simpatičnih. pravzaprav mi je jako antipatična (faca, geštel, obnašanje - the whole package, skratka). biggrin.gif
No, jaz sem komentirala tole, ki jo je zdaj rea nalimala, čeprav bi tudi Osenarci ta opis iz moje strani zelo ustrezal. biggrin.gif
Meni deluje kot cheap attention whore. V bistvu to tudi je.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#464 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 09 May 2006 - 05:16 PM

Men je pa puslarca prav lustna, taka mala nezna, sladka mi deluje; medtem ko pa ovsenarca bi mogoce se bla simpaticna, ce ne bi mela takega groznega obnasanja, prevec samovsecna je.
  • 0

#465 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 09 May 2006 - 06:14 PM

[quote=Jenna].

.

Men tud! Obe Nini.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#466 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 09 May 2006 - 06:26 PM

[quote=Parvinder][quote=Jenna].

.

Men tud! Obe Nini.[/quote]

Meni pa je Nina Osenar vredu...sam ne vem no, včasih se čudno obleče pa našminka, pa fejst bedno se smeji, ampak ok...naj ji bo. Ker drugače se mi zdi zelo odprta, komunikativna, ne nosi se...
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#467 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 09 May 2006 - 06:27 PM

Sej je kr o.k., jaz sem bila mnenja, da je bolj smotana, ampak se mi ne zdi toliko.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#468 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 09 May 2006 - 10:15 PM

una katarina prej ... blink.gif , kero grdo šminko je mela rolleyes.gif
  • 0

#469 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 May 2006 - 11:31 PM

QUOTE(MLadoLetNa)

A misliš rdečo? Ji je vsaj pasala. Za razliko od Osenarce, ki še bolj izpade kurvaško, kot že itak.
  • 0

#470 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 10 May 2006 - 07:26 AM

A katera ve, če je Katarina mogla plačat, ker je izstopila iz oddaje predčasno?
  • 0

#471 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts
  • Interests:drsanje, umetnost

Posted 10 May 2006 - 10:10 AM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(MLadoLetNa)

A misliš rdečo? Ji je vsaj pasala. Za razliko od Osenarce, ki še bolj izpade kurvaško, kot že itak.

ja to je res s tisto rdečo svetlo obleko in šminko je bila kot prava nemarna pocestnica. V roza oblekci je bila pa zelo lustna!!!!
  • 0

#472 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 May 2006 - 12:55 PM

QUOTE(Verja)
A katera ve, če je Katarina mogla plačat, ker je izstopila iz oddaje predčasno?

Jaz sem nekje prebrala, da se mora plačat ogromna vsota, ako prekineš podpisano pogodbo..... mislim, da okoli 2 mio. blink.gif
Je pa res mogla biti zaljubljena oz. se ji ni dalo ukvarjat s temi debiji. biggrin.gif

Glede Osenarce - meni je v vsem, kar si obleče, kurvaška. Za nobene $ je ne bi mela, kaj šele zastonj. Medtem ko Katarina mi je bla precej boljša.
  • 0

#473 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 10 May 2006 - 01:15 PM

katarina je morala plačati 5 milijonov.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#474 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 10 May 2006 - 01:23 PM

QUOTE(sade)
katarina je morala plačati 5 milijonov.

O boga revca blink.gif
  • 0

#475 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 May 2006 - 01:24 PM

.
Celo 5. Auč. biggrin.gif
Sicer pa..... zakaj boga revca. Saj je vedla, v kaj se spušča..... kakšni so pogoji, če se ne drži tega, kar je podpisala. Dnar pa očitno tudi ima za takšne afnarije, a ne.

.
  • 0

#476 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 10 May 2006 - 01:31 PM

Ja to ja...sam se mi še zmerej močno smili ermm.gif biggrin.gif Sicer pa, saj ji lahko tist njen frajer da, ker je zarad njega šla biggrin.gif
  • 0

#477 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 10 May 2006 - 01:54 PM

[quote=Jenna].
Celo 5. Auč. biggrin.gif
Sicer pa..... zakaj boga revca. Saj je vedla, v kaj se spušča..... kakšni so pogoji, če se ne drži tega, kar je podpisala. Dnar pa očitno tudi ima za takšne afnarije, a ne.

.

Res je itak, ko sodeluješ pri takih zadevah si seznanje kaj in kako.
  • 0

#478 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts
  • Interests:drsanje, umetnost

Posted 10 May 2006 - 10:39 PM

QUOTE(Parvinder)
Ja to ja...sam se mi še zmerej močno smili ermm.gif  :D  Sicer pa, saj ji lahko tist njen frajer da, ker je zarad njega šla biggrin.gif

ja sej ji je 100% on plaču to. Je premožen podjetnik, grd, obrit po glavi, starc biggrin.gif

http://www.direkt.si...v/bulevar/9430/
  • 0

#479 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 11 May 2006 - 08:47 AM

A slikce tega podjetnika pa ni nikjer ermm.gif: biggrin.gif
  • 0

#480 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 May 2006 - 10:14 AM

Leča v fotoaparatu je verjetno počila v njegovi prisotnosti. Handsome ni kej biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users