Jump to content

Photo

Bosonoga obutev

• Please log in to reply
483 replies to this topic

#461 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28712 posts

Posted 19 May 2026 - 06:56 PM

Jaz sem si tiste Shapen danes narocila, še kodo sem izbrskala,ker mi je bilo prav škoda 90€ zanje. Olivia, ful so lepi!
  • 0

#462 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20101 posts

Posted 19 May 2026 - 07:51 PM

Sem jaz tudi naročila :)
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#463 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15652 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 19 May 2026 - 08:32 PM

Jeeej! :) 

Coco, meni je tudi še vedno lepša obutev ta elegantna, ozka, ki 'podaljša' nogo. Se pogledam v ogledalu do gležnjev, naprej dol pa ne analiziram preveč :D 

Morda je pa midddle way - da greš na izdelavo obutve po meri, Proap vem, da nudi to možnost, pa tudi kak čevljar verjetno.

Pri Shapen imam jaz ziher kak cm lufta levo/desno, tako so široki.

Froddo imam tudi, pa se mi zdijo že ožji.

Groundies allterrain so pa sploh taka oblika, da me že malo pri mezincu drži - tudi ožji, pa Anatomic tudi.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#464 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28073 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 May 2026 - 08:55 PM

Ma ne, sej jaz sem stalno v supergah (že zaradi tega čevljar odpade) in sem jeseni kupila Groundies universe za mehak prehod v BF svet (iz profila že ne zgledajo BF, ampak od zgoraj je druga zgodba... :lol:) in se vsakič počutim tako smešno, prav uničijo cel outfit. (Ja, se zavedam, kako plehko to zveni. :lol:)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#465 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18864 posts

Posted 20 May 2026 - 06:03 AM

Coco I feel you. Jaz nobene bosonoge obutve vec ne kupim.
Kar mam bom ponosila in to je to.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#466 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28712 posts

Posted 20 May 2026 - 08:19 AM

Meni je pa tako vseeno. Vsakodnevno gledam kakšno škodo si delajo ljudje,ki so obremenjeni z enimi takimi stvarmi, da mi gladko dol visi. Pa sem rada utejena, dobro se počutim. Bolj šicam na to, da ao ljudje čisto izgubili stik s sabo, hodijo na meditacije,seanse čuječnosti,psihoterapevtske obravnave,ker ne zmorejo živet sami s sabo, ampak kot smo v sosednji temi o otrocih pisale, življenje mora bit pa max udobno,vse kar ne prinaša ugodja v vseh plasteh življenja je za stran 😂.
  • 0

#467 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18108 posts

Posted 20 May 2026 - 08:47 AM

Se strinjam z oro. Jaz sem tud rada urejena, dam nekaj nase.. ampak mi je pomembno udobje in vsakodnevno tud vidim preveč deformiranih stopal, da bi se sekirala, ali zgledam smešno z BF obutvijo. Še vedno nosim tud ostalo.
Običajna ozka oblika bo pa vedno izgledala lepše/elegantnejše, tle ni debate.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#468 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20481 posts

Posted 20 May 2026 - 09:44 AM

Ma men so pa ful lepe, res, ozki čevlji so mi grdi. Shapen ima res krasne sandale. Bolj mi je cena problem, ker skoz držijo ceno, vsake druge čevlje lahko dobiš precej ceneje v akciji. :)

Sandali barefoot ORCHID Beige Leather | SHAPEN barefoot

• 0

#469 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15652 posts

Posted 20 May 2026 - 12:04 PM

Meni so tudi ti krasni. Pa meli so jih ceneje ravno kak teden, dva nazaj - kao wedding discounts. 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#470 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29903 posts

Posted 21 May 2026 - 06:57 PM

^^
Presenetljivo lepi!

Olivija, tvoji tudi.

Coco, jaz imam ene in se vsakič hecam, da obuvam “medvedje tace”. So me pa rešili po poškodbi stopalnice, ko so me vsi drugi čevlji tiščali.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#471 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20101 posts

Posted 21 May 2026 - 08:19 PM

Sem jih že dobila. Dolžina je ok, ampak mi pri peti ven skačejo :/... moram probati še z nogavicami, ampak mislim, da ne bo šlo čez. No, morda še s kakšni vložkom. Me zanima, če bi mi ožji model vsaj vtem smislu bolje sedel...
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#472 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28712 posts

Posted 21 May 2026 - 09:08 PM

Meni so pa za celo št.preveliki. Sem že narocila manjše, te bom pa vrnila.
  • 0

#473 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15652 posts

Posted 22 May 2026 - 09:27 AM

Barbarina, mislim da so skoraj vsi Shapen Poppy sandali znizani trenutno.
  • 0

#474 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20481 posts

Posted 22 May 2026 - 09:42 AM

Ne upam naročit teh Shapen sploh, ker so številka tako čudne + jaz imam ful ozko nogo in sem prepričana, da bi bodo široki. 

• 0

#475 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15652 posts

Posted 22 May 2026 - 09:50 AM

Siroki so pa precej, ja, potrjujem. Meni v 37, kar je moja obicajna stevilka, plavajo stopala, imam tudi relativno ozka. Glih razmisljam, da bom tokrat riskirala in 36 narocila sandale (Daisy) - pa za malega zimske FROSTY, so zdaj -35% in se dodatnih 10% z ANYAS10.
  • 0

#476 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89916 posts

Posted 22 May 2026 - 01:27 PM

Coco, jaz imam ene in se vsakič hecam, da obuvam “medvedje tace”. So me pa rešili po poškodbi stopalnice, ko so me vsi drugi čevlji tiščali.

Sem že mislila komentirat, da BF obutev izgleda čisto drugače na drobnih postavah in v št. 37/38, kot pa na ženskah 180+ z nogo 40+. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#477 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28712 posts

Posted 22 May 2026 - 04:58 PM

Jaz sem dokaj majhna z nogo 40, pa mi je kul 😂. Ok zdej tele bom morala met 39, ker je 40 premajhna, drugače mam Anayomic celo 41.
  • 0

#478 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28073 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 May 2026 - 05:29 PM

Jaz imam za svojo višino razmeroma 'majhno' nogo, ima nekaj kolegic podobne višine 42-43. Pa celo življenje sem bila zaradi ozkih kopit obutve prepričana, da imam ful široka stopala, pa se je izkazalo, da so čisto povprečna. :o
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#479 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89916 posts

Posted 22 May 2026 - 07:14 PM

Jaz imam od poroda 40, kakšne imam tudi 39 (ne superg).

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#480 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26402 posts

Posted 22 May 2026 - 08:21 PM

Ljubosumna sem na vas 😂 jaz imam 23,3cm stopalo (za cca 38 številko) pa 9,5cm širino (za 40+ številke).
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users