Jaz sem pa pri 13 letih verjela v duhove. Na sploh je bilo izredno popularno, da se takrat na rojstnih dnevih duhove kliče. Ni pa nikoli nič bilo in nisem nič takega doživela takrat, ko sem najbolj verjela.
Kasneje, ko še pomislila nisem na te stvari so se nama z bivšim fantom v stanovanju v neki stari hiši dogajale čudne stvari včasih ponoči. Pa sem zelo razumna oseba, ampak sem se naježila ob zvokih sredi noči. Ampak sem tudi na to rekla eh, da verjetno se da vse pojasnit in sem pozabila na to, je bil pa tudi bivši prestrašen pa je čisto anti za karkoli v to smer. Na srečo nisva dolgo živela tam.
Po parih letih po tem dogodku sva pa s sodelavko bile same v nočni, čez dan je umrla neka gospa in, ko sva delali obhod po oddelku sva obe slišale korake (delali sva na oddelku za nepokretne). Obe sva se ful ustrašili, da je nekdo vlomil pa sva potem pregledali vse pa ni bilo nikogar. Ampak spet lahko bi bil to čisto nekaj drugega, ampak je bilo res kot da nekdo hodi in sva res obe slišali.
Mogoče nekakšna energija ostane za umrlimi, nekaj časa?
Ok sem čisto offtopic. V glavnem sama težko verjamem v stvari dokler jih ne doživim pa še to vedno iščem neko realno razlago in da se da takšne in drugačne pojave razložiti. Nisem pa za nobene trenutno obstoječe religije, ker ne vidim smisla v njih.