Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5199 replies to this topic

#461 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 23 December 2020 - 12:26 PM

Jaz sem pa pri 13 letih verjela v duhove. Na sploh je bilo izredno popularno, da se takrat na rojstnih dnevih duhove kliče. :D Ni pa nikoli nič bilo in nisem nič takega doživela takrat, ko sem najbolj verjela. 

Kasneje, ko še pomislila nisem na te stvari so se nama z bivšim fantom v stanovanju v neki stari hiši dogajale čudne stvari včasih ponoči. Pa sem zelo razumna oseba, ampak sem se naježila ob zvokih sredi noči. Ampak sem tudi na to rekla eh, da verjetno se da vse pojasnit in sem pozabila na to, je bil pa tudi bivši prestrašen pa je čisto anti za karkoli v to smer. Na srečo nisva dolgo živela tam.

Po parih letih po tem dogodku sva pa s sodelavko bile same v nočni, čez dan je umrla neka gospa in, ko sva delali obhod po oddelku sva obe slišale korake (delali sva na oddelku za nepokretne). Obe sva se ful ustrašili, da je nekdo vlomil pa sva potem pregledali vse pa ni bilo nikogar. Ampak spet lahko bi bil to čisto nekaj drugega, ampak je bilo res kot da nekdo hodi in sva res obe slišali.

Mogoče nekakšna energija ostane za umrlimi, nekaj časa?

Ok sem čisto offtopic. V glavnem sama težko verjamem v stvari dokler jih ne doživim pa še to vedno iščem neko realno razlago in da se da takšne in  drugačne pojave razložiti. Nisem pa za nobene trenutno obstoječe religije, ker ne vidim smisla v njih. 

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#462 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16823 posts

Posted 23 December 2020 - 12:36 PM

Emily, podobne stvari so se dogajale meni. Pa tudi mami. Ko je umrla babica ,ko je umrl ata. Mami je ogledalo, za katerega ni bilo sanse da poci, pocilo. Samo od sebe. To ni se vse, potem je se padlo dol, pa sta bila oba kavlja na mestu, ko smo ga nasli. In to se je zgodilo sredi noci. Si predstavljas da se zjutraj zbudis in vidis da je ogledalo poceno kot da bi nekdo s kamnom udaril vanj? To se je zgodilo teden dni po tem ko je babica odsla. Prvi dan je pocilo, naslednji padlo dol. Mami ima se veliko taksnih zgodbic, ena pa je obema skupna. Obema, njej in meni se je po smrti obeh - ata in babice pred vrati pojavil macek. Nihce ne ve od kje, nihce ne ve zakaj. Priblizno istocasno.trem sva poiskali dom, cetrta pa je ostala obiskovalka in je pri mami se danes. Ona verjame, da je to babica v drugi obliki.
Da o zvokih po atovi smrti ne zacnem...
Umrli so ves cas z nami. Moje mnenje...
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#463 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19159 posts

Posted 23 December 2020 - 12:39 PM

Ko je tast umrl pred 2 letoma, je v prvem tednu po smrti ful utripala luč v dnevni sobi pri tašči, na kateri je bila božična bunkica, ki sta jo s tamalim vedno gledala in gugala. Jaz sem takoj vedela, za kaj gre, ker sem prebrala veliko na to temo. No po tistem in pred tistim ta luč ni nikoli utripala.

• 0

#464 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 23 December 2020 - 01:03 PM

Vcasih karikirano recem mojemu da se tretja vrsta sigurno s kokicami na kavcu zabava ko opazuje trenutno dogajanje na zemlji...

Matrica? Smo energijske baterije za resnicni svet? :D
Jaz edino verjamem, da se na dolocena svetlobna leta na kaksnem planetu pri kaksni oddaljeni zvezdi lahko ponovijo zemeljski pogoji za nastanek zivljenja in mogoce kje ravno zdajle riba leze iz vode.

Koga pa obiskujejo umrli? Dojemljive ali take, ki si niso vse povedali? Nas nikoli ne obiscejo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#465 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19159 posts

Posted 23 December 2020 - 01:20 PM

Ali pa mogoče samo nisi pozorna oz. ne verjameš, da bi lahko bilo to, se ti zdi naključje.

Duše, ki se niso poslovile, so lahko še nekaj časa nemirne in tavajo v nekem "medprostoru"? Nekaj takega...

• 0

#466 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 23 December 2020 - 01:22 PM

A imamo kakso bolj primerno temo meni je zanimiva tematika.
  • 0

#467 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16986 posts

Posted 23 December 2020 - 01:31 PM

Meni je tudi zanimiva tematika, hkrati pa mi je ob takih pogovorih hitro neprijetno oz me navdajajo z neko tesnobo oz strahom.

Kaj od tega mogoče:

http://www.cudovita....opic=340&page=3

http://www.cudovita....opic=186&page=6

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#468 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16823 posts

Posted 23 December 2020 - 01:40 PM

To da te navdaja s tesnobo in strahom samo pomeni, da je to podrocje, ki ga moras predelati da tesnobe in strahu ne bo vec.
Mene so zdajle zapustile tri osebe ki sem jih poznala, nobena mi ni bila posebej blizu a so samo se prilile na temo minljivosti. Posledicno ze cel teden slabo spim in imam s tem povezane more (zbudim se prepotena, srce mi tolce)...in to meni, ki sanjam morda parkrat na leto...
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#469 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16986 posts

Posted 23 December 2020 - 02:35 PM

Ma ne toliko tema smrti, ampak te razne zgodbe o dogajanjih po smrti. Kolegica mi je pred časom razlagala eno tako izkušnjo, ki jo je doživela isto fant, oba po smrti bližnje osebe in mi grejo kar kocine po koncu. Res, neki panični strah pred pojavom oz srečanjem s čim podobnim me zagrabi. Isto ono noč, ko je slika ponoči padla na tla in mi je bila to seveda ena prvih misli. Cela trda sem bila v postelji. Ne vem kaj oz kako naj bi to sploh predelovala. 

Mogoče so vsa leta gledanja grozljivk v srednji in domišljija pustili posledice. :D

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#470 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16823 posts

Posted 26 December 2020 - 11:08 PM

Kdo je ta tina stubljar?
Noseca s cetrtim, bodo 4 otroci pod 4 leta. Je to vse zaradi cesar je na insta?

Jaz poznam eno, ki jih ima 8, najstarejsi je 15.
  • 0

#471 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 01 January 2021 - 10:30 PM

😂
https://www.instagra...id=xzr9rkv48x82
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#472 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 01 January 2021 - 10:39 PM

Pa to je otrocje za crknit 😁
  • 0

#473 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16823 posts

Posted 02 January 2021 - 08:25 AM

I mean....wtf.
  • 0

#474 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 02 January 2021 - 09:15 AM

Obupno se oblači.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#475 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19159 posts

Posted 02 January 2021 - 11:22 AM

Saj ne, da ji čisto slučajno pol joške ven gleda 😶
  • 0

#476 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17615 posts

Posted 02 January 2021 - 03:06 PM

Hehe, prav se ji vidi, da ne ve, kaj bi sama s sabo. 😁
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#477 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27677 posts

Posted 02 January 2021 - 05:47 PM

^^
Samo res.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#478 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 02 January 2021 - 06:06 PM

Obsedena je s svojimi joški, odkar je noseča, prav neokusno se oblači. Meni zmaga tista slika v perilu, ko je v 3 številke premajhnem push-up modrcu.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#479 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 02 January 2021 - 06:20 PM

Ja, hahaha. Sploh ni rabila povedat, da je noseca. Je ze prej zacela zizike razkazovat.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#480 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16823 posts

Posted 02 January 2021 - 07:24 PM

https://www.instagra...d=1uo44me3wc712

Lahk bi si vsaj vecji modrc nataknila....
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users