To mislim ja. Saj te so drugace meni kul, dajo karakter...
Glede pudra pa, se mi zdi da puder gube poslabsa, ker ga ob smejanju ni pudra, ki se ne bi zazrl v gube in jih poudaril, pomoje
Posted 11 December 2016 - 08:48 AM
Posted 11 December 2016 - 09:43 AM
Bogata pa tudi nista z mozem, vsaj kar sem do zdaj videov pogledala...
Glih tok, da njej ni treba delati (če sem si prav zapomnila) Jaz bi sicer rekla, da je nad 50 pa ne vem točno zakaj. Pač 50-letnica s super lepo kožo.
Gre pa mami v kratkem na operacijo podocnjakov (vrecke, ki so v resnici nabrane mascobne celice in ne zastala voda), kar bi tudi jaz enkrat.
To super pomladi in osveži človeka, ki ima take težave. Pa sploh se ne opazi in težko pin pointaš zakaj. Samo človek je spočit.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 11 December 2016 - 11:29 AM
Posted 14 December 2016 - 01:56 PM
Energija je tudi najbolj pomembna.
Všeč mi je, ker ji sijejo oči, obraz in ima sijočo kožo. Jaz bi tudi rekla, da jih nima 40, ne zaradi gub, ampak pojave. Se vidi, da je bila mlada v 70-ih
Posted 29 December 2016 - 07:03 PM
Moram izraziti navdušenje nad na novo odkritimi produkti. 3 tedne uporabljam The Chemistry Brand hialuronski koncentrat, ki ga nanašam pod svojo omiljeno Derma E kremo in mi je kombinacija popolna. Takoj imam občutek zategnjene kože, nimam več suhe povrhnjice in nasploh je koža zglajena. Na začetku se mi je zdelo, da mi malo zapira pore, ampak se je kmalu nehalo, tako da sumim, da je bil verjetno razlog drugje. 240 ml stane 30 €, kar je ugodno in bom sigurno še naročila. Prvotno naj bi bil namenjen telesu, ampak mi je za to čisto premalo (ne da se mi pa dvojno mazati) in prehitro bi ga porabila.
Druga stvar pa je The Ordinary Caffeine Solution; prvi izdelek, ki mi je izbrisal podočnjake. Imela sem že nešteto krem in serumov za okrog oči pa od nobenega ni bilo bistvenega učinka, to je pa pravi mali čudež. Nimam sicer temnih, tako da o učinku ne morem govoriti, obljubljajo pa. Na zabuhlost oz. vrečke je definitivno učinek. Naročila sem ga tudi mami in je na njej učinek enak.
Poleg tega sem nekje istočasno začela jemati še Omega 3. Ne pomnim, kdaj sem imela nazadnje čez praznike tako brezhibno kožo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 December 2016 - 08:08 PM
Posted 29 December 2016 - 08:15 PM
Uporabljaš oboje, AHA in BHA? Jaz sem s kislinami zaključila, ker mi preveč razdražijo in izsušijo kožo. Pa pri trenutnih negi tudi ne vidim potrebe.
― V. Van Gogh
Posted 29 December 2016 - 09:55 PM
Jina,Belakne si nehala uporabljat?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 December 2016 - 10:07 PM
― V. Van Gogh
Posted 03 January 2017 - 01:48 PM
Druga stvar pa je The Ordinary Caffeine Solution; prvi izdelek, ki mi je izbrisal podočnjake.
Imela sem že nešteto krem in serumov za okrog oči pa od nobenega ni bilo bistvenega učinka, to je pa pravi mali čudež. Nimam sicer temnih, tako da o učinku ne morem govoriti, obljubljajo pa. Na zabuhlost oz. vrečke je definitivno učinek. Naročila sem ga tudi mami in je na njej učinek enak.
Kje si naročila?
A potem naneseš še kremo ali samo puder?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 January 2017 - 01:56 PM
― V. Van Gogh
Posted 03 January 2017 - 02:03 PM
Upss.. napaka
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 January 2017 - 02:34 PM
Hvala za info
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 16 January 2017 - 02:59 PM
A se kateri sanja zakaj je Redermic R verzije s SPFjem 10ml več v pakungi, stane pa isto kot navaden Redermic R brez SPFja? Ali tako pač je..?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 January 2017 - 10:16 PM
Jaz zdaj kakšna dva tedna uporabljam The Ordinary Advanced Retinoid 2%. Pakiran je v steklenički s kapalko, vonj je nežen, tak kremen. Če ga primerjam s PC Retinol, mi je ful boljši, ful lepo mazljiv, nič se ne lepi in po njem nimam občutka da mi izsuši kožo, nič ne zateguje. Pc mi je dvakrta naredil mal štale na koži okrog oči, ta pa nič in se z njim mažem vsak dan. Pa dejansko sem opazila razliko, pri PC nisem opazila tako.
Istočasno uporabljam še The Ordinary Vitamin C +HA. Tekstura je bolj vodena kot kremna, v serumu pa je čutit mini delce, ki pa izginejo že med mazanjem. Tud po njem nimam občutka izsušenosti. Zaenkrat vse super.
Posted 17 January 2017 - 11:13 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 January 2017 - 11:19 AM
Kanadske. Na deciem.com, k nam pošiljajo iz UK. Ne, na ljudeh (tako piše ). Samo v enem produktu iz linije Fountain je animal derived sestavina (kolagen).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 January 2017 - 12:07 PM
Jaz sem naročila na deciem, ponuja ga pa tudi victoriahealth. Hvala Podgana za to informacijo Naročila sem že dvakrat, pošiljo sem dobila dva dni zatem, ko sem dobila sporočilo, da je "shipped". Imajo pa baje ful veliko naročil, zato prihaja do zamud pri odpravi pošiljk.
Podgana, a imaš zdaj kakšne nove nasvete glede uporabe vitamina c? Jaz namreč zvečer mažem retinol, zjutraj vitamin c, čez dam vlažilno kremo in še spf. Na deciem.com so priporočila, da se vit C uporablja zvečer, enkrat si rekla in tudi na netu piše veliko, da se lahko uporablja zjutraj, spet drugje pa pišejo, da je boljše samo zvečer. Nikoli pa ne uporabljam retinola istočasno z vitaminom C. Se opravičujem, ne mislim bit dosadna in berem tudi drugje na netu, zdaj me zanima Podganino mnenje Poleti bom nehala uporabljat retinol, bom naročila buffet za zjutraj in ga kombinirala z vitaminom C zvečer. Kul?
Posted 17 January 2017 - 12:56 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 January 2017 - 01:09 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users