Kami, kako veliko kuhinjo pa rabiš? Koliko tekočih m?

Vsa vprašanja v zvezi z gradnjo in urejanjem doma
Posted 08 January 2018 - 11:24 AM
Posted 08 January 2018 - 12:15 PM
Posted 08 January 2018 - 12:19 PM
Posted 08 January 2018 - 12:40 PM
Meni se zdi z aparati vred kar ugodna.
meni je predvsem pomembno, da je z aparati vred. Nov lesen del ne pride tako drag, ne bi pa takoj kupovala nove bele tehnike, saj nimam denarja.
Zato sprašujem, da bi enkrat naknadno (če bi se izkazalo, da je potrebno) menjala fronte.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 08 January 2018 - 12:42 PM
Kami, kako veliko kuhinjo pa rabiš? Koliko tekočih m?
Je v L, ena stran je 150cm, druga 285cm. Potem imam pa še na pri drugi steni prostor, kjer je hladilnik in eventualno omara s pečico (zdaj je bilo precej omar, ampak jih jaz ne potrebujem)
Put A Kilt On It!
Posted 08 January 2018 - 12:47 PM
Posted 08 January 2018 - 12:59 PM
Ja, v DIY videih fronte včasih prelepijo s folijo ali pa kr prebarvajo.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 08 January 2018 - 01:04 PM
Barvanje je hitro in poceni. V Mavrici si lahko izbereš barvo(ti jo namešajo), malenkost pobrusiš(zato, da se barva lahko prime), prebarvaš z osnovo in potem dva nanosa barve. Barvaš z valjčkom. V 2 dneh je končano.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 January 2018 - 01:06 PM
jjjeejjjj take info rabim.
Najlepša hvala punce!
Put A Kilt On It!
Posted 08 January 2018 - 01:08 PM
Posted 08 January 2018 - 01:20 PM
Kami, v Črnučah imajo mešalnico barv, na rudniku recimo ne.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 January 2018 - 08:32 AM
Ima morda kdo izkušnje s selitvenimi servisi?
Na kaj moram biti pozorna pri dogovarjanju in če ima kdo kakšen kontakt, bom tudi zelo hvaležna.
Put A Kilt On It!
Posted 11 January 2018 - 03:14 PM
evo nekaj info, če bo še kdo potreboval pomoč.
Rečeno je bilo, da prevoz Velenje - Kamnik in sama selitev (trajala naj bi nekje 3,5 ure - brez da jo oni odmontirajo) naj bi stalo 300 eur + DDV. Kuhinja naj bi v celoti šla v en kombi, ampak če se bomo sami lotili projekta, da moramo imeti veliko kartonastih škatel in gurten, da vse to pritrdimo in zaščitimo (tako po tleh, kot ob stenah kombija in prav tako zaščitit vsako omaro posebej , da si ne naredimo več škode kot koristi.
Put A Kilt On It!
Posted 11 January 2018 - 03:20 PM
Kami, meni se zdi to drago.
Si prepričana, da ti kuhinja iz Ikeje ne bi bolj prišla v poštev (cenovno)?
Posted 12 January 2018 - 09:25 AM
To si se že fiksno zmenila?
Včeraj sem na hitro ošvrknila in pozabila odpisat.
Mi dostikrat delamo z AdoB prevozi, in so super fantje, ne vem pa če so prav selitveni servis. Nam pomagajo s prevozi pohištva/nakupi v ikei oz kjerkoli drugje.
Naš kontakt je Sašo: 040282079
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 12 January 2018 - 09:48 AM
Kami, meni se zdi to drago.
Si prepričana, da ti kuhinja iz Ikeje ne bi bolj prišla v poštev (cenovno)?
kakor sem gledala, bi 1.000 eur nanesel samo leseni del, brez bele tehnike. Po ogledu sodeč je kvalitetna kuhinja, pač rabljena, ampak lepo ohranjena.
Trenutno si žal ne morem privoščit kuhinje za nekaj 1000 eur, samo da bi bila nova. Pomembno mi je, da je OK in da jo lahko uporabljam. Konec koncev je to le 4,5 tekočih metrov (s kotom) z mehkim zapiranjem predalov.
Olivija - hvala za kontakt. Za enkrat sem se samo pozanimala, da vidim sploh kakšen strošek je. Kakor poznam brata, bo trdil, da to lahko sami naredimo ceneje, ko bo pa kaj poškodovano, bo pa "upsi"
Se čez vikend z njim zmenim. Že nasveti mi bodo prav prišli.
Put A Kilt On It!
Posted 12 January 2018 - 10:27 AM
Posted 12 January 2018 - 10:41 AM
Kami, te razumem.
Saj najbrž imaš prav, bi bilo vseeno dražje.
Posted 12 January 2018 - 11:28 AM
Če lahko pogrešiš teh par sto evrov, pol OK. Drugače pa pomoje najem kombija pride precej manj, okrog 40 € / dan tu pri nas pa seveda še bencin.Ampak bo pa več dela.
Posted 13 January 2018 - 03:05 PM
Joj, jaz sem alergična na take ups reakcije, sploh če komu vnaprej povem, na kaj naj pazijo, pa v odgovor zavijajo z očmi. Točno vem, kdo nama več nikoli ne bo pomagal pri selitvi. Škodo in slabo voljo imaš pa na koncu ti.
Podpis! :E
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users