Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#461 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 13 April 2006 - 12:21 PM

zdej sm si jo dala samo na čelo, ker mam na licih alverde jojobo, pa se mi zdi da je še kr vpil. mejhn se sicer svetm, ampak res mal. na lica si je pa kr skor ne upam dat, ker mam precej suho kožo.
  • 0

#462 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 April 2006 - 01:46 PM

Pinga, pa prav za lice bi bila po moje dobra. Ker fora pri teh "za vse tipe kož" kremah je v tem, da so zelo vlažilne in vsebujejo ponavadi tudi eno maščobno sestavino. Tako da so ponavadi namenjene normalni do deloma suhi koži.
Pravim praviloma.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#463 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 13 April 2006 - 01:48 PM

bom probala po naslednjem čiščenju dat še na lica
  • 0

#464 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 13 April 2006 - 04:31 PM

Jaz mam pa eno vprašanje...
zakaj potrebuje koža AOK ?
Kr jst bom začela kuro z differinom pa bom rabla eno dobro kremo z zaščito pa bi si kupla Avene 20A/20B pa sm zdej prebrala da nima AOK jas pa sploh nvm kj je to ermm.gif
  • 0
Memento mori.

#465 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 13 April 2006 - 04:38 PM

Anti oksidanti - proti staranju kože, če se ne motim.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#466 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 13 April 2006 - 04:39 PM

aja oki...to pri meni še ni potrebno twisted.gif laugh.gif
  • 0
Memento mori.

#467 *lana*

*lana*

sramežljivec

• Člani
  • 59 posts

Posted 17 April 2006 - 02:16 PM

Jaz ti priporočam avonovo kremo NATURALS če imaš seveda možnost to kje kupit. Če želiš pa ti lahko povem kaj več o tej kremi.
  • 0
Če ljubiš bogatstvo, ne ljubi mene,ker so drugi bogatejši.Če ljubiš lepoto ne ljubi mene,ker so drugi lepši.Če ljubiš ljubezen ljubi mene,ker jaz ljubim tebe!

#468 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29879 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 April 2006 - 02:24 PM

QUOTE(*lana*)
Jaz ti priporočam avonovo kremo NATURALS če imaš seveda možnost to kje kupit. Če želiš pa ti lahko povem kaj več o tej kremi.

od naših sestavinskih strokovnjakinj je slišat, da so naturals produkti za obraz podn.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#469 *lana*

*lana*

sramežljivec

• Člani
  • 59 posts

Posted 17 April 2006 - 03:03 PM

Jaz sem jo uporabljala in se je moja koža zares poboljšala. Zdaj pač vsak pravi drugače. Ne vem kakšne so druge kreme proti tej vendar meni je pomagala.
  • 0
Če ljubiš bogatstvo, ne ljubi mene,ker so drugi bogatejši.Če ljubiš lepoto ne ljubi mene,ker so drugi lepši.Če ljubiš ljubezen ljubi mene,ker jaz ljubim tebe!

#470 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 April 2006 - 05:02 PM

Naturals kreme za obraz so podn od podna. Res. Polne alkohola, komedogene, mastne. Nikakor primerne za na obraz.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#471 isabela

isabela

sramežljivec

• Člani
  • 95 posts

Posted 23 April 2006 - 03:59 PM

Oj. Jst mam eno vprašanje?

Zadnjič sm si za spremembo kupla navadno kremo (čist navadno) od NIVEA (nivea creme) pa me zej zanima zakaj je ta krema natančno za kater tip kože...drgač mam suho kožo(predelu nosa)...prej sm uporabljala od GARNIER - TOTAL FRESH pa ni blo nč izboljšanja...mislite da bo od nivea učikovitejša???

Isy
  • 0

#472 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 23 April 2006 - 04:22 PM

Jaz sem kupila zadnič Garnier TF in mi ne ustreza, spet sem prešaltala na Alverde Jojobo.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#473 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 April 2006 - 04:41 PM

QUOTE(isabela)

Zadnjič sm si za spremembo kupla navadno kremo (čist navadno) od NIVEA (nivea creme) pa me zej zanima zakaj je ta krema natančno za kater tip kože...drgač mam suho kožo(predelu nosa)...prej sm uporabljala od GARNIER - TOTAL FRESH pa ni blo nč izboljšanja...mislite da bo od nivea učikovitejša???

Isy

Nivea je zelo komedogena in zelo mastna. namenjena je suhi koži. Mislim pa, da tudi vsebuje alkohol. Je pa brez AOK. Slaba.
  • 0

#474 isabela

isabela

sramežljivec

• Člani
  • 95 posts

Posted 23 April 2006 - 09:49 PM

QUOTE(sonchika)
QUOTE(isabela)

Isy

Nivea je zelo komedogena in zelo mastna. namenjena je suhi koži. Mislim pa, da tudi vsebuje alkohol. Je pa brez AOK. Slaba.

ok naprej ne zamirt sm nekaterih stvari ne vem

komedogena pa kaj je to AOK??? oops.gif oops.gif

Jst mam suho kožo pa ne vem s katero kremo se je naj znebim...pa hvala sonchika za odgovor !!!!!!!!!
  • 0

#475 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29879 posts

Posted 23 April 2006 - 10:07 PM

QUOTE(isabela)
komedogena pa kaj je to AOK???  :oops:  :oops:

komedogena pomeni, da vsebuje sestavine, ki lahko mašijo pore, AOK pa so antioksidanti - snovi, ki kožo uspešno branijo pred negativnimi vplivi iz okolja in prezgodnjim staranjem. ni tut vsaka mastna krema zdej dobra za suho kožo. probaj recimo garnier total fresh za suho kožo ali pa total comfort, alverde jojoba. več ti bo pa sonchika povedala. malo še preberi o negi suhe kože, je blo že dosti povedanega.

in, seveda, dobrodošla med nami!!!! 8)

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#476 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 April 2006 - 10:08 PM

Špela ... presunljivo hitro se učiš ... se topim od ponosa. Sicer pa je itak jasno, da si dekle bistrega uma!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#477 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29879 posts

Posted 23 April 2006 - 10:11 PM

QUOTE(DiLeMa)
Špela ... presunljivo hitro se učiš ... se topim od ponosa. Sicer pa je itak jasno, da si dekle bistrega uma!

ni je čez dobre učiteljice! biggrin.gif vračam komplimente! 8)
  • 0

#478 Kyara

Kyara

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 100 posts
  • Interests:razno

Posted 24 April 2006 - 06:42 AM

Moji suhi koži Garnierove kreme niso pasale, ker me je peklo in pikalo.
Sedaj uporabljam Alverde Jojobo , ali Bio6 od Avona, ali Y.Rocher Riche kremo.
  • 0

#479 Mayci

Mayci

sramežljivec

• Člani
  • 88 posts

Posted 24 April 2006 - 07:11 AM

jaz sem si kupila enkrat kremo GREEN LINE,in mi je zelo pomagala(imam namreč zelo občutljivo kožo,če samo en dan sputim ven in si ne namažem obraza z kremo,se mi že zaćne vse luščit)ta krema pa še povrh zelo lepo diši... ohmy.gif
  • 0

#480 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 April 2006 - 07:37 AM

GL krema je dobra, samo s premalo AOK. Jaz sem jo nekaj časa uproabljala in sem bila zelo zadovoljna. Poleg tega je žal komedogena. Sicer bi jo uporabljala še danes.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users