Dexter
Posted 19 December 2011 - 01:14 PM
Se pa strinjam z zadnjim stavkom od eve.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 19 December 2011 - 01:18 PM

Posted 19 December 2011 - 02:09 PM
Če med Debro in Dexterjem ni bilo kakšnih 'čudnih' vzgibov, bom zelo razočarana.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 December 2011 - 05:33 PM
No, sem pogledala. Zadnji del nasplošno je bil bolj medel, ampak konec je pa bil soliden. Ö
Všeč mi je v tej sezoni to, da so malo šli secirat odnos med Debro in Dexterjem. Se veselim
nove sezone, me res zanima, kako se bo od tu, kjer se je končalo, odvijalo naprej.
I am a father. A son. A serial killer. ^.^
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 19 December 2011 - 07:23 PM
Komaj čakam novo sezono.
Posted 19 December 2011 - 07:29 PM
Mene zanima, kako se bo znašel in pojasnil tole. Tega res nisem pričakovala. Čeprav, po
drugi strani, bi bilo že res malo trapasto, da mu bi kaj takega uspelo skrivat vsa ta leta, če je imel že
nasploh tako srečo okoli zakolov. Kako bo Debra gledala na vse to, pa vprašanje. Vprašanje tudi, če ji bo
povedal za vse skupaj ali se samo osredotočil na zgolj ta zakol, po moje je to bolj verjetno. A če je Debra
pametna, ji ne bo dalu miru in utegne raziskovati in povezovati naprej. Že samo iz tega primera - zakaj T.
tako dolgo niso našli oz. se jim je vedno izmuznil, pa zakaj je Trinity ubil njegovo ženo, itd.
Posted 19 December 2011 - 07:40 PM
Posted 19 December 2011 - 08:20 PM
Če bo povezala vse skupaj (še od prej), potem bo to kar precej velik zalogaj. Dvomim. Po moje bo Dexter
šel v to smer, da ga je popadel neznosen bes, ker je Travis hotel umoriti njegovega sina. Ker če bi ona
izvedela za vse skupaj, vprašanje, če bi ga lahko, ne glede na njeno silno ljubezen, sprejela takšnega kot
je (torej kot serijskega morilca), prav tako je težko, da bi bil on še naprej tovrstno aktiven. No, vsekakor
je to, da ga je videla, na nek način prelomnica.
Posted 20 December 2011 - 01:05 PM

Posted 21 December 2011 - 02:24 PM
Upam, da v prihodnosti pristaneta onedva skupaj

Posted 21 December 2011 - 04:43 PM
Upam, da v prihodnosti pristaneta onedva skupaj

Ne, meni bi pa to uničilo ves čar.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 21 December 2011 - 06:01 PM
Drugače pa mi je bila celotna sezona všeč, zadnji del sicer ni bil neki vrhunec, ampak konec je bil super. Končno se je začelo odvijati, jaz sem komaj čakala, da pride trenutek, da ga nekdo od bližnjih odkrije, ker me ful zanima, kako bo potekalo naprej. Sicer ne zavidam Debri, sploh glede na njeno pozicijo na policiji, ampak po drugi strani je pa to Dexter, v katerega je še zaljubljena. Mislim, a+da bo še zanimivo.
Posted 21 December 2011 - 06:34 PM
Meni pa ne bi ubilo čara, dejansko sem se že večkrat poigravala z mislijo, kako to, da vsaj eden od njiju ni
nikoli pomislil na kaj več, glede na to, da nista krvna sorodnika in oba dobro izgledata. V glavnem, zanimiv
preobrat, za marsikoga kar malo disturbing, meni je pa ravno to všeč.
Posted 21 December 2011 - 06:42 PM

Posted 21 December 2011 - 06:44 PM
Jaz pa si ju ful lahko, sem že večkrat pomislila na to ob kakih takih čustvenih momentih, prav zares.
Posted 24 December 2011 - 08:55 AM

V glavnem - pogledala 2 dela, meni so super zastavili, in veliko pričakujem (ker so me prejšnje sezone pač precej razvadile). Upam, da bodo res lepo razvili to religiozno temo; sem pa takoj opazila, da igra sin Toma Hanksa, v določenih scenah in kotih je prav isti (enako grd kot oče - Tom je vrhunski igralec, ampak ne moremo mimo dejstva, da ni ravno vizuelno privlačen).
Harisson mi je en bolj simpatičnih otrok sploh.

Po dveh delih so me ravno prav 'narajcali'. Poročam ob koncu sezone.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 December 2011 - 10:25 PM
No, sem pogledala. Zadnji del nasplošno je bil bolj medel, ampak konec je pa bil soliden. Ö
Všeč mi je v tej sezoni to, da so malo šli secirat odnos med Debro in Dexterjem. Se veselim
nove sezone, me res zanima, kako se bo od tu, kjer se je končalo, odvijalo naprej.
I am a father. A son. A serial killer. ^.^
Jaz sem tudi pogledala do konca 6. sezono; mene ni pretirano impresionirala,
seveda še vedno izredno rada gledam, ker je pač Dexter, ampak zadnja res
eksplozivno dobra sezona mi je bila 4. - s Trinity-jem; začenši z res dobro
zgodbo in odličnim negativcem (najboljšim), kot tudi fenomenalnem koncu,
ko pač Rita umre. Tam bi za moje pojme morali zaključiti snemanje, OK,
pogojno še 5. sezona z Lumen, ki mi ni bila slaba, po drugi strani pa se
niti pod razno ne more primerjati s 1., 2. ali 4.
Počasi postaja vse res že neke vrste znanstvena fantastika, in malo
se se mi odkupili z zadnjim prizorom; sem mnenja, da so potrebovali
en tak šoker, da so sploh obdržali gledalce. Sezona mi ni bila napačno
zastavljena, v bistvu se mi je ta verska tematika zdela kar OK, ampak
me glavni negativec Travis ni prepričal, prav medel je bil.
In veliko je lukenj, nepojasnjenih situacij; ne vem kako bi lahko sploh
šlo vse kam drugam kot samo navzdol. Malo plusa in speljanje zgodbe
v druge vode so si zagotovili z zadnjim prizorom, priznam, da tudi
mene zanima, kaj in kako se bodo stvari odvijale; kaj naj rečem -
čakamo 7. sezono, mogoče pa imajo še kaj povedati, še kakšno
poslastico na zalogi za nas, oboževalce.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 24 April 2012 - 10:12 PM

http://insidetv.ew.c...evenson-dexter/
Posted 24 April 2012 - 10:15 PM
Posted 26 June 2012 - 05:46 PM
Dexter returns Sunday, Sept. 30 at 9/8c on Showtime.

http://www.youtube.com/watch?v=-OLyJdnLuTU&feature=player_embedded
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users