Za vse ljubiteljice Erica Northmana je obvezen ogled saj razkrije vso svojo veličino.
![]()
(nisem še pogledala)
SPOILER (še vedno mi noče pobarvati črk, sorči): Če mislite, da Eric umre, ne umre. Je bojda že podpisal pogodbo za naslednjo sezono.
Posted 22 August 2013 - 11:49 PM
Za vse ljubiteljice Erica Northmana je obvezen ogled saj razkrije vso svojo veličino.
![]()
(nisem še pogledala)
SPOILER (še vedno mi noče pobarvati črk, sorči): Če mislite, da Eric umre, ne umre. Je bojda že podpisal pogodbo za naslednjo sezono.
Posted 23 August 2013 - 07:12 PM
No, lepo. ![]()
![]()

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 August 2013 - 07:17 PM
kekeca ![]()
Posted 03 September 2013 - 09:17 PM
Booogi

Posted 03 September 2013 - 10:15 PM
7. sezona bo zadnja? Glede na to, da imajo samo 10 delov na sezono, se bodo morali močno potruditi, da jim rata pametno zaključiti serijo.
Posted 03 September 2013 - 10:22 PM
![]()
Posted 03 October 2013 - 08:21 AM
Še malo, pa bo
Posted 03 October 2013 - 08:24 AM
Jutri pa že gledamo ![]()
Posted 03 October 2013 - 08:29 AM
Uff, danes pride ven? Sem bila prepričana da ful kasneje. Potem tudi The Originals štartajo danes. ![]()
Posted 03 October 2013 - 08:32 AM
Tako je.
Posted 04 October 2013 - 05:31 PM
Pogledala VD, nič strašno pretresljivega. Elena in Damon sta osladna, najbrž bo v neslednjih nekaj delih prišlo kaj vmes in bosta odtujena ali kaj podobnega. Doppelganger finte še kr ni konec očitno.
Posted 09 October 2013 - 12:12 PM
Res nič kaj tekega. Edino z vampirejm na faksu zgleda zanimivo. Upam da Stefana kmalu najdejo.
Posted 16 October 2013 - 09:08 PM
Drugi del veliko bolje. Pa Stefan je končno zunaj. ![]()
Posted 21 October 2013 - 08:12 PM
Dobro zapletajo vse skupaj. Pa bogi Stef na koncu.
Posted 20 November 2013 - 08:43 PM
A samo jaz še gledam VD? Saj tako kot je, ni čudno. V enem delu smo imeli 3 "Elene".
Kje je preostanek posta?
Posted 20 November 2013 - 08:48 PM
V glavnem skrajšam - bedni so postali. Damon se je pomehkužil, pogrešam Klausa. Ampak njega so itak preselili v svojo serijo. The originals začnem gledat, ko končajo te serije, ki jih gledam sedaj.
Posted 20 November 2013 - 09:07 PM
Jaz še spremljam, ampak zadnjih dveh delov še nisem utegnila pogledat. Malo si sitni, nategujejo vso zgodbo kot čigumi. Neprestano so neke smrti in oživljanja, novi sovražniki, ... Meh
Posted 20 November 2013 - 10:31 PM
Se strinjam. Gledam bolj iz navade. Tudi jaz pogrešam Klausa, zato gledam The Originals, ki je kar OK, brez presežkov. Klaus je še vedno badass in neusmiljen ![]()
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 21 November 2013 - 11:24 PM
Posted 22 November 2013 - 07:41 PM
Res je, komični so že s tem (v slabem smislu). A moram rečti, da Nina Dobrev dobro igra.
Bill Bullard
0 members, 0 guests, 0 anonymous users