Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#461 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46030 posts

Posted 05 January 2006 - 11:46 AM

Meni je tud bil Cheaper by the dozen všeč smile.gif Se nasmeješ zraven. smile.gif

Drugače pa sem zadnjič gledala Duplex. In sem se tudi pošteno nasmejala zraven. smile.gif Ko sta Ben Stiller in Drew Barrymoore na vsak način poskušala iz najemniškega stanovanja spravit omico, ki se ni in ni dala. smile.gif laugh.gif
  • 0

#462 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 05 January 2006 - 11:47 AM

QUOTE(Kalypso)
Meni je tud bil Cheaper by the dozen všeč smile.gif Se nasmeješ zraven. smile.gif

Drugače pa sem zadnjič gledala Duplex. In sem se tudi pošteno nasmejala zraven. smile.gif Ko sta Ben Stiller in Drew Barrymoore na vsak način poskušala iz najemniškega stanovanja spravit omico, ki se ni in ni dala. smile.gif laugh.gif

Tak nedolžna a taki hudiček twisted.gif
  • 0

#463 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46030 posts

Posted 06 January 2006 - 10:01 PM

QUOTE(bellini)
QUOTE(Kalypso)

Tak nedolžna a taki hudiček twisted.gif
Ja pa tisti njen Little Dickie, pa ko je štela vsako borovnico/tableto/... posebej. laugh.gif laugh.gif
  • 0

#464 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 07 January 2006 - 12:52 PM

Danes je na pop tv-ju Brodolom s Tom Hanksom...mi je dosti ljudi to predlagalo pogledat...Kaj vi mislite?
  • 0

#465 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 07 January 2006 - 01:49 PM

Men je bil brodolom ful všečen, sicer mi je pa Tom Hanks tudi dober igralec. Vsak ima sicer svoj okus, ampak men je bil film res kul.
  • 0

#466 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 January 2006 - 09:18 PM

Kot V Nebesih

Gre za lahkotno romantično komedijo, zelo simpatičen in nadvse gledljiv film, ki pa bo verjetno kmalu zdrsnil v pozabo ... no ja, mogoče ga malo dlje v spominu ohranja (vsaj meni) neverjetno simpatični Mark Ruffalo, ki se mi je totalno priljubil že v komediji 13 Going On 30 in sem se tudi tokrat ob njem čist totalno topila. oops.gif Tudi soigralka Reese Witherspoon je odigrala prepričljivo vlogo, nasploh pa se mi zdita oba kar se da primeren tim za dotični film.

Ko David v San Franciscu najame lepo stanovanje, ne ve, da bo v kompletu s prelepim razgledom dobil tudi sostanovalko Elizabeth, ki je nekakšen pol mrtev duh, katerega telo se že dolge tri mesece v globoki komi bojuje za življenje. Z Davidom se seveda po prvih nekaj preprekah spoprijateljita in kasneje nesmrtno zaljubita, David pa pomagal Elizabeth ponovno odkriti njeno identiteto in jo na koncu po vseh preprekah tudi obudi iz globoke kome ... kajpak s poljubom.

Zanimiva zgodba, sicer pa predvidljiv in nekoliko osladen konec, ki pa pri tovrstnem filmu še zdaleč ni moteč. Gre pač za simpatično romantično komedijo, napeto od začetka do konca, z lepim sporočilom, ki nam odkriva kako pomembna je ljubezen in čas ki si ga vzamemo zase v tem podivjanem svetu.

Ogled priporočam vsem romantičnim dušam in tistim, ki si želijo nekaj lahkotnega, a kljub temu zelo simpatičnega in gledljivega.

Aja, Kami ... moja sestra je spet malo pojokcala! biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#467 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 08 January 2006 - 10:05 PM

QUOTE(Chandra)
Men je bil brodolom ful všečen, sicer mi je pa Tom Hanks tudi dober igralec. Vsak ima sicer svoj okus, ampak men je bil film res kul.

men tud.... sem ga gledala že prej

mi je pa kul Gothica s Halle Berry - sam nimam pojma zakaj tak naslov

• 0
Posted Image

#468 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 08 January 2006 - 11:18 PM

hvala za tole dilema... veretno bova šla z lubijem gledat, ker sva že enkart prej neki govorila

aja kaj pa Blakankan... to je tud ena od najinih izbir? a je ker gledu?

• 0
Posted Image

#469 firbec

firbec

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 09 January 2006 - 05:17 AM

moj zadnji film, ki sem ga vidu v kinu je bil kink kong biggrin.gif dobr film, samo na začeku se vleče, pol je pa kr ql

lp
  • 0

#470 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46030 posts

Posted 09 January 2006 - 10:11 AM

Meni je Brodolom ful dober film. Se splača pogledat. smile.gif Pa tak kot sem že v eni drugi temi napisala je The Pianist tudi dober. smile.gif
Zadnjič sem gledala Under the Tuscan Sun in je kar luštn film. Ni nekaj ekstra, ampak za preganjanje časa je fajn. smile.gif
Aja pa Shrek rulz! ;) biggrin.gif
  • 0

#471 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 09 January 2006 - 01:16 PM

ej jst pa komi čakam Ice Age 2... pride enkrat aprila-maja
  • 0
Posted Image

#472 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 January 2006 - 11:24 AM

finding neverland
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#473 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 10 January 2006 - 11:26 AM

findig nemo biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#474 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46030 posts

Posted 11 January 2006 - 10:41 AM

Nemo je mi je bil tudi dober ja. smile.gif smile.gif
Pa Madagascar s pingvini smile.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

#475 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 11 January 2006 - 01:31 PM

Jst sem prejšnji teden tut gledala King Konga in mi je bil ful všeč. Pa Just like heaven. Tudi luškan film. Zdaj pa čakam na novo ponudbo, ker ostale zadeve tekoče v Koloseju mi niso všeč (Meglo bom gledala na compu).
  • 0

#476 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 11 January 2006 - 02:02 PM

[quote=Tanjci]ej jst pa komi čakam Ice Age 2... pride enkrat aprila-maja

Jeee... I like Ice age. smile.gif sem si pa danes v knjižnici sposodila Neverjetnega. Komaj čakam.
Že vidim, kako bo fant zavijal z očmi, ker on je pa že velik in ne bo gledal risank. On pa že ne. biggrin.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#477 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 11 January 2006 - 02:13 PM

Neverjetnega sem gledala 2 tedna nazaj. Ni mi bil všeč....ni neki smešen lih. al sm pa sam mela dan anti smejanja.
  • 0

#478 Suse

Suse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 12 January 2006 - 08:19 PM

Jst tud komi čakam na Ice Age 2...sm full nora na take risanke...
  • 0

#479 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 12 January 2006 - 08:19 PM

[quote=sonchika][quote=Tanjci]ej jst pa komi čakam Ice Age 2... pride enkrat aprila-maja

Jeee... I like Ice age. smile.gif sem si pa danes v knjižnici sposodila Neverjetnega. Komaj čakam.
Že vidim, kako bo fant zavijal z očmi, ker on je pa že velik in ne bo gledal risank. On pa že ne. biggrin.gif[/quote]

moj jih tud ni, ampak sm ga navadla biggrin.gif znajo bit fleksibilni, ce cjo tongue.gif mi je marsikera risanka bols od ksnega filma (ma usaj nekej vsebine+zihr se kej nasmejis).
  • 0

#480 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 12 January 2006 - 11:34 PM

ej dons sva šla gledat Kot v nebesih... morm rečt, da sem kr velik pričakovala od filma, kar je bila posledica prebranih komentarjev tuki in na strani od Koloseja, pa me je film kljub temu ZELOOOOO pozitivno presenetu. Ful super! Totalno mi ni žal, čeprav sva razmišljala o drugih zadevah.

Fajn zgodba, fajn zaigran, fajn konec... pa vsega je dost... romantike, resnosti in humorja. Super kombinacija - sem pričakovala kaj "že videnega" pa me je unikatnost filma presenetla :thumleft:

• 0
Posted Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users