Jump to content

Photo

Slovenija

• Please log in to reply
1514 replies to this topic

#461 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19159 posts

Posted 24 May 2020 - 06:48 PM

Ne vem, če lahko gres na italijansko stran glih?
  • 0

#462 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 24 May 2020 - 07:31 PM

Sem se potem takoj spomnila, ja. :lol: Z mislimi sem bila že izven teh ukrepov. :D
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#463 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 27 May 2020 - 08:25 PM

Ta skupina je uporabna za iskanje nastanitev za koriščenje bonov:

https://www.facebook...93445868334172/

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#464 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 27 May 2020 - 08:31 PM

Hvala!
  • 0

#465 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 27 May 2020 - 09:05 PM

Ampak se že dogaja, da so zunaj ponudbe za koriščenje bonov, ki so ful višje od običajnih, če greš tja brez bonov. Res svinjsko, no.
  • 0

#466 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 28 May 2020 - 06:02 AM

Saj novinarji ze iscejo podatke o lanskih in letosnjih cenah. Je v eni FB skupini s Pop TVja pisala naj se javijo tisti z racuni.
Sicer sem pa nekje zasledila, da naj bi vsak to porabil zase. Le kdo bo potem to nesel v kamp, kjer je nocitev za celo druzino 40€. Plus ze tako ogrozeni otroci odpadejo, ce jim ne bodo mogli starsi doplacati s svojim bonom. Eni nimajo gotovine, da bi otroku dva dni skesirali. Bo sel prej na vlak pa domov al kaj.
Narejeno je za fancy namestitve, predvsem toplice.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#467 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 28 May 2020 - 06:53 AM

Ja, točno to...

Odplačevali bomo pa te bone itak državljani, nič ni zares podarjeno. Leta se bo šparalo zaradi tega, ker so zdaj toliko spraznili državno malho.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#468 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 28 May 2020 - 06:55 AM

Ja tole s termami Mala Nedelja, kjer se je paket zaradi koriščenja bonov povečal točno za znesek bona, ki bi ga dobila družina, je res absurden. Kr naj imajo prazne sobe, meni ni težava ostati doma. Sam naj enega direktorja vidim na televiziji kako jamra zaradi slabe turistične sezone.

• 0

#469 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 28 May 2020 - 07:15 AM

Bom rajši rezervirala preko 1nadan za 200 €, haha. Lani smo šli točno v te terme 4 (2+2) za vikend za tak znesek, pa smo imeli polpenzion.

Ali pa bova šla z mojim v Olimije za eno noč enkrat pozimi :-) To me še najbolj mika.

• 0

#470 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 28 May 2020 - 07:17 AM

Meni je pa mimo to, ker razni hoteli in toplice itak ne gre ravno v domace roke ampak imajo se vedno po vecini v lasti tujci in imam vedno bolj obcutek, da je tudi tu zadaj ena minestra za pranje kesa!
  • 0

#471 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 May 2020 - 10:59 AM

Itak da je. :)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#472 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 28 May 2020 - 11:05 AM

Ker zdaj pocasi ne bo slo prek bookinga pa prek airbnb tud ne...na koncu bomo omejeni na nekaj paketnih opcij, ki nam jih bodo vsilili.

Ce se vprasa mene bi bila boljsa opcija za 200€bon za kmetijske zadruge in domace pridelovalce, tu bi se pokrilo se turisticne kmetije in s tem multipliciralo. Ce je folk lacen lahko multiplicirajo samo tisti, ki imajo ze v osnovi dovolj sredstev.
  • 0

#473 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27677 posts

Posted 29 May 2020 - 07:02 AM

Samo res za bone... .

Tu je že bila katera? : )

https://www.potmedkr...ASAAEgJYLPD_BwE
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#474 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 29 May 2020 - 07:20 AM

Jaz. Sicer smo šli pozimi, ko je še pihalo, ampak mi je bil sprehod všeč. Razgledi so krasni, če je lepa vidljivost. Imaš tudi preizkus živcev glede višine, kjer se lahko sprehodiš zgolj po majajočih elementih, ali pa stopiš na mrežo (jaz nisem, ker sem imela srce v grlu od straha). Na vrhu mi je bil super teleskop, kjer ti označi vse vrhove, ki jih takrat vidiš in njihovo višino. Ob poti imaš tudi poučne karte o živalih in rastlinah na tem območju.

• 0

#475 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27677 posts

Posted 29 May 2020 - 07:33 AM

Wow! 😍
Hvala!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#476 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 01 June 2020 - 07:22 AM

Mi razmišljamo, da bi čez poletje par dni (na te famozne turistične bone) preživeli na Jezerskem. A je katera že bila? Kakšna nastanitev, ki je vredu? Kaj se splača v okolici ogledat?

• 0

#477 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 08 June 2020 - 12:18 PM

Se kateri ze sanja, kam bi sli na bone ali pa ima celo ze rezervirano? Midva se bova morala kar podvizati, ker imamo dopust splaniran cez 3 tedne, sli bi pa v zacetku julija za par dni. Toliko je ponudbe, da se sploh ne morem odlocit, za zacetek bi se morala vsaj omejit na kategorijo terme, morje ali turisticna kmetija.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#478 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 08 June 2020 - 12:19 PM

Sploh ne mislim tega porabit poleti, ampak mogoče jeseni ali pa še raje pozimi za kake toplice. Pa ful bi šla rada vsaj za eno noč nekam tudi sama z A.
Mi pa zgledajo zanimive Terme Paradiso, npr.,ali pa Bioterme - glamping varianta. To bi šla recimo zdej poleti, če bi se odločila.
  • 0

#479 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16822 posts

Posted 08 June 2020 - 12:23 PM

Takrat bomo verjetno spet dol zaprti :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#480 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 08 June 2020 - 12:27 PM

Pol pa nič, a ne :-)

Mi bomo šli avgusta kot planirano na Brač (če res ne bo spet kakšna karantena), vmes pa nimam niti možnosti planirati omembe vrednega dopusta, ker A.zdej skoz dela in bi kvečjemu šli za kakšen vikend od petka POP v Istro, v kakšno mobilno hiško. Teh poceni ponudb je pa itak skoz dovolj.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users