Jump to content

Photo

Gossip girl

• Please log in to reply
676 replies to this topic

#461 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 19 December 2010 - 09:50 PM

Jaz seveda še vedn obsedeno gledam, med tem premorom (24. januar, oh why cry.gif ) sem se odločila spet pogledat celo sezono. meni je bila do zdaj ful všeč, veliko bolj kot tretja smile.gif Je pa to z Lily res malo too much. Me pa res zanima, kako se bo z Benom razpletlo woot.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#462 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 20 December 2010 - 12:32 PM

QUOTE(Nincha @ 19. 12. 2010 - 21:50) View Post

Jaz seveda še vedn obsedeno gledam, med tem premorom (24. januar, oh why cry.gif ) sem se odločila spet pogledat celo sezono. meni je bila do zdaj ful všeč, veliko bolj kot tretja smile.gif Je pa to z Lily res malo too much. Me pa res zanima, kako se bo z Benom razpletlo woot.gif

Lahko bi bila skupaj, da ne bi skoz izbirala med Danom in Natom. smile.gif

promo si pogledala?

Zgleda da se bo S. izdajala za Lili. tongue.gif
  • 0

#463 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 20 December 2010 - 04:55 PM

A lahko ena pove, kaj se kaj dogaja v zadnjih epizodah... malo sem firbcna, pa se mi ne da gledat oz. nocem, ker mi ni za gledat njihovega spletkarjenja itd. Samo par dejstev, kdo je s kom, jabolka sporov itd...
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#464 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 December 2010 - 07:00 PM

Sem pogledala trailer za 12i del.
Mater, ti so postali še bolj prtišjeni, kot sem se le bala, da bodo, OMFG! butl.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#465 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 06 January 2011 - 02:34 PM

IPB Image

klik
  • 0

#466 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 11 January 2011 - 01:10 PM

Nekaj utrinkov iz snemanja:
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
  • 0

#467 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 29 January 2011 - 12:17 PM

Jaz sem končno do konca pogledala prvo sezono Gossip Girl. V svoji kategoriji ni tako slaba nadaljevanka, te kar potegne noter, ampak vseeno me pa moti kar nekaj stvari:
1. igralci naj bi bili stari koliko, 17, 18? Z izjemo Jenny in Erica, ki zaenkrat še zgledata najstnika, mi vsi ostali zgledajo kot da so vsaj deset let starejši. Recimo Dan in Rufus mi bolj delujeta kot da sta brata kot pa oče in sin. Fail.
2. v vsakem delu se glavni junaki udeležijo neke hude zabave, čeprav so mladoletni pijejo in se sredi noči sami vračajo domov, kot da sploh nimajo staršev,
3. ko obiskujejo drug drugega, se kar naenkrat pojavijo v stanovanju, brez kakršnegakoli trkanja
4. da ne omenjam, da iz muhe delajo slona. Probleme, ki to sploh niso, blazno napihnejo. Pri tem me že nevarno spominjajo na Sedma nebesa.
  • 0

#468 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 29 January 2011 - 02:08 PM

In kaj je pri drugi točki drugače kot v realnosti? biggrin.gif

Meni nov del ni bil všeč. Ne morem se sprijaznit, da res postajajo bedni. cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#469 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 29 January 2011 - 02:14 PM

Dej Nincha, mal povej, kaj se dogaja ?
  • 0

#470 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 29 January 2011 - 02:15 PM

A v novem delu, al na splošno 4. sezona? biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#471 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 January 2011 - 02:17 PM

QUOTE(Kalypso @ 29. 1. 2011 - 12:17) View Post
spominjajo na Sedma nebesa.

Groba žalitev!

Za Nebesarje!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#472 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 29 January 2011 - 02:19 PM

QUOTE(Nincha @ 29. 1. 2011 - 15:15) View Post

A v novem delu, al na splošno 4. sezona? biggrin.gif

Ma od tam naprej, ko so se Jenny, Juliet pa tista tretja povezale, kao da bojo spravile to elito na tla laugh.gif
  • 0

#473 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 29 January 2011 - 02:27 PM

Oh. Haha.

No, v naslednjem delu je Chuck priredil ples v maskah, in sta se Jenny in Juliet zamaskirali isto kot Serena in potem z vrsto pizdarij poskrbeli, da so se Dan, Nate in Blair skregali z njo. Na koncu je Juliet Sereno omamila, nafilala z nevem kakšnimi tabletami in odpeljala v en motel. Sereno so potem dali v rehab (Ostroff center biggrin.gif ), Jenny se je čist ustrašla, ker to omamljanje ni bilo del načrta, zato je vse skupaj povedala Blair. Juliet je vmes pobegnila, zato sta jo Blair in Dan (Serena še vedno v rehabu) šla iskat. Sled ju je pripeljala do Damiena, skupaj so ugotovili, da Juliet sovraži Sereno zato, ker je njenega brata, ki je bil takrat učitelj v boarding school, obtožila spolnega nadlegovanja in je bil ta brat zdaj v zaporu. To povezavo je odkrila tut Serena, samo da je ona tega učitelja imela ful rda, vanj je bila tut zaljubljena, nikoli sicer med njima ni bilo nič, in ona ga NI obtožila nikakršnega nadlegovanja. Potem so ugotovili, da je to storila Lily (kao ponaredila Serenin podpis), hkrati je Lily še želela prodati še Chuckov hotel, in tko jo sovražita in Chuck in Serena. In zdej se je vse odvijalo v stilu, kako tistega učitelja spravit iz zapora in kako ji preprečit, da bi prodala hotel. Kr neki. biggrin.gif

• 0

After all this time?

Always.

#474 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 29 January 2011 - 02:50 PM

OMG blink.gif Sem navajena na vse sorte, ampak to je pa ze prevec. Kere bedarije!
  • 0

#475 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 29 January 2011 - 03:09 PM

QUOTE(Nincha @ 29. 1. 2011 - 14:08) View Post

In kaj je pri drugi točki drugače kot v realnosti? biggrin.gif

No, ja. Malo sem se napačno izrazila. Ne vem sicer kako živi newyorška elita, ampak meni se zdi tako za lase privlečeno, da najstniki, ki še hodijo v šolo sami brez kakršnega koli nadzorstva staršev prirejajo neke blazno razkošne zabave kot je bila npr. zabava v maskah. Dosadno mi je postalo, ko so v vsak del tlačili eno tako zabavo. Pa tak vtis dobiš, da lahko ti razvajeni mulci počnejo karkoli se jim sprdne, kot da nimajo staršev oz. se požvižgajo na njih.
  • 0

#476 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 29 January 2011 - 08:39 PM

Ja, to je po eni strani res, ampak po drugi se mi zdi pa precej verjetno. Mislim vsaj jaz si te bogate starše itak predstavljam kot zelo zaposlene, ki jim je itak "vseeno" za otroke oz. se ne ukvarjajo (preveč) z njimi, samo posel posel posel. In otrokom je to seveda kul in se zabavjo po svoje. Keš majo, v šoli itak ne blestijo (Dan enkrat reče Natu, da je on itak najslabši v razredu), nekega hudega nadzora pa tut nimajo.

Ne sekiraj se že zdej, prva sezona je še fajn, veš koliko za lase privlečenih zgodbic še sledi. Preberi, kaj sem gor pisala, haha laugh.gif

• 0

After all this time?

Always.

#477 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 08 February 2011 - 11:50 AM

Jaz sem zdaj ko se morem učit seveda našla ogromno časa sleep.gif in pogledala skoraj celo tretjo sezono. Malo smešno mi je bilo gledat Chucka celega zaljubljenega in nežnega. Pa še kr ne morem vrjet da je Ed v resnici star 23 let, jaz sm ga skoz mela za starejšega.
Jenny pa je taka pizda ratala, najraje bi jo prebutala, prav gledat jo ne morem več. Pa neku kurbiš look začela furat, dej grow up. A se mi samo zdi al ma klump podaljške ženska?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#478 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 10 February 2011 - 07:07 PM

Prebila sem se čez večino delov 4. sezone, in mi vse skupaj ratuje prava bedarija. Kr neki, fokl ne zna odnehat, pa more skoz druge v drek tišat, vlečejo vse skupaj v nedogled.
Kolko sezon nja bi sploh bilo GG?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#479 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 10 February 2011 - 07:11 PM

Meni je bil začetek 4. sezone še ful všeč, zdej zadnjih recimo 5 delov je pa res poljom. down.gif

Ne vem, mislim da peta še bo, ampak ne vem, če je že za ziher. Ma jst si ful ne želim, da se že konča, čeprav prav očitno bedni ratujejo, ampak jst sem še vseeno nekak obsedena s to serijo in vedno tok nestrpno čakam nove dele, prav en ritual mam že ob torkih, nočem da nehajo, naj bojo spet kot v prvi sezoni. cry.gif cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#480 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 10 February 2011 - 07:44 PM

Ja, meni so tudi že čisto bedni, nič zanimivega se več ne dogaja. Ampak gledam pa še vseeno, pač firbec. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users