Žal nimam takih izkušenj, bi si pa tudi jaz enkrat želela biti v apartmaju čisto blizu morja, na plaži
+1.

Kako se bom, ko bo otrok enkrat v šoli, navadila na morje v sezoni, pa tudi ne vem. 💀
Posted 06 January 2017 - 09:42 PM
Žal nimam takih izkušenj, bi si pa tudi jaz enkrat želela biti v apartmaju čisto blizu morja, na plaži
Posted 06 January 2017 - 09:57 PM
A hodite septembra na morje? Men je drugač super termin tudi konec junija, takoj po šoli, recimo... pa še prva polovica julija...
Posted 07 January 2017 - 03:41 PM
Posted 09 January 2017 - 09:09 AM
mobilne hiške
v Baški vodi so čisto pri morju, med borovci in tudi na plaži je senca. Poglej, če ti cenovno ustreza.
V Kleku, kamor hodijo moji starši že 15 let, je hiša direkt pri morju, samo po stopnicah se spustiš. Je pa tipična plaža s pomolom in stopnicami za v vodo.
http://www.apartmani.../apartmani.html
http://www.bacepromet.com/naslovnica
Plaža s kamenčki je par minut stran, ampak nima naravne sence.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 09 January 2017 - 09:52 AM
Posted 10 January 2017 - 11:09 AM
Fiona, a v hotel?
Posted 10 January 2017 - 12:42 PM
Posted 10 January 2017 - 04:58 PM
Aha, nameravate kaj kupit al nisem prav razumela?
Posted 10 January 2017 - 05:15 PM
Posted 19 January 2017 - 09:45 AM
No, midva sva zdej končno malo zožila izbor in pride v poštev Hvar ali pa Poreč, morda eventuelno še Krk.
Ena zaposlena na Relaxu mi prav fajn ponudbe pošilja , tako da sva se kar ogrela za hotel (pa fajn je, ker imajo povečini še bazen), na Hvaru pa me mika tudi en apartma v Ivan Dolcu, ampak se bojim, da bo tu malo "premirno", ker je res majhna vasica, kjer se nič ne dogaja
Pozna katera kaj bolj Hvar oz Ivan Dolac?
Posted 19 January 2017 - 11:43 AM
Posted 19 January 2017 - 12:16 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 19 January 2017 - 12:21 PM
Ne, meni je zaenkrat na Hrvaškem čist super Daleč... je pa ni, pač do Splita in pol še trajekt.
Posted 19 January 2017 - 04:19 PM
Posted 19 January 2017 - 04:55 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 January 2017 - 05:26 PM
Jah, tko pride
Najprej sem izhajala iz nekega finančnega okvirja, pa nekak sva rekla, da letos ne bi bli v apartmajih, ker nama ne diši misel na pospravljanje in kuhanje, da bi pa konstantno jedla zunaj, pa pomoje na koncu zapraviš več, kot če greš v hotel, sploh ker v juliju težko najdeš poceni apartma.
In sm pač dobila nekaj ponudb za hotele, je bla pa moja sestra večkrat z družino v Poreču in vedno vse super, lani tudi moja sodelavka z dvema majhnima otrokoma in je bla tud ful zadovoljna z vsem - hotel, bližina in vrsta plaže, pa še bazen je zraven, tko da jst ne najdem nič slabega tukaj.
Na Hvar bi šla pa sam zato, ker mi diši po Dalmaciji, ampak tukaj je vseeno poleg hotela v igri tudi apartma, ker je videti OK in ugodna cena je...
Ampak jaz sem po eni strani ful neodločna, po drugi bi šla pa pravzaprav kamorkoli, vse te ponudbe so mi približno enako mikavne.
Posted 19 January 2017 - 05:27 PM
Hvar in Porec, lol, bolj razlicnih destinacij ne bi mogla zbrat.
Kaj ti je sploh pomembno? Recimo, da prides Hvara je ful vecji strosek kot do Poreca. V Porecu nimas plaze recimo. Ivan Dolac ke res neka vas, se Jelsa recimo je ful majhna, pa je dost vecja kot Ivan Dolac. Plaza tam ne vem, na Hvaru na tej strani so bolj skale...
No, tukaj sem se pa jaz nasmejala LOL
Kje si pa bla v Poreču, da ni plaže?
Posted 19 January 2017 - 05:32 PM
Posted 19 January 2017 - 07:24 PM
Jaz bi šla na Hvar na tvojem mestu, ampak Ivan dolac pa ne, vsaj kolikor sem te uspela spoznati to je na tisti strani otoka, ko greš čez tunel, je precej manj turističen, kjer zaradi strmega terena niti ni možno urediti kakšnih večjih turističnih kapacitet. Tam, recimo, gojijo vino za najbolj znano hrvaško vino in okopavajo zemljo s ta malo motiko
Kakšna je točno plaža tam ne vem, ampak če sklepam po sv. Nedelji, ki ej čisto na koncu otoka je bolj skalnata in voda je tam vedno bolj mrzla.
Tako kot je ena pred mano napisala, raje Jelso, Vrbovsko, odsvetujem mesto Hvar, ker je preveč turističen, drag pa še plaž nima.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 19 January 2017 - 07:35 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users