Jump to content

Photo

Hrvaška

• Please log in to reply
1419 replies to this topic

#461 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 06 January 2017 - 09:42 PM

Žal nimam takih izkušenj, bi si pa tudi jaz enkrat želela biti v apartmaju čisto blizu morja, na plaži  :hooray:

+1. :D
Kako se bom, ko bo otrok enkrat v šoli, navadila na morje v sezoni, pa tudi ne vem. 💀
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#462 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32529 posts

Posted 06 January 2017 - 09:57 PM

A hodite septembra na morje?  Men je drugač super termin tudi konec junija, takoj po šoli, recimo... pa še prva polovica julija...

• 0

#463 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 07 January 2017 - 03:41 PM

Junija in septembra ponavadi. : ) Ja, računam, da bo vsaj junij ostal.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#464 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 09 January 2017 - 09:09 AM

Žal nimam takih izkušenj, bi si pa tudi jaz enkrat želela biti v apartmaju čisto blizu morja, na plaži  :hooray:

mobilne hiške ;)

v Baški vodi so čisto pri morju, med borovci in tudi na plaži je senca. Poglej, če ti cenovno ustreza.

V Kleku, kamor hodijo moji starši že 15 let, je hiša direkt pri morju, samo po stopnicah se spustiš. Je pa tipična plaža s pomolom in stopnicami za v vodo.

http://www.apartmani.../apartmani.html

http://www.bacepromet.com/naslovnica

Plaža s kamenčki je par minut stran, ampak nima naravne sence.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#465 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17049 posts

Posted 09 January 2017 - 09:52 AM

Mi gremo spet na Losinj :)
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#466 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32529 posts

Posted 10 January 2017 - 11:09 AM

Fiona, a v hotel?

• 0

#467 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17049 posts

Posted 10 January 2017 - 12:42 PM

V hotel maja, poleti v nerezine na isto lokacijo kot lani, v jeseni pa upam da v stanovanje
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#468 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32529 posts

Posted 10 January 2017 - 04:58 PM

Aha, nameravate kaj kupit al nisem prav razumela?

• 0

#469 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17049 posts

Posted 10 January 2017 - 05:15 PM

Sorodniki so kupili ampak verjetno poleti se ne bomo mogli koristit, v jeseni pa :)
  • 0

#470 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32529 posts

Posted 19 January 2017 - 09:45 AM

No, midva sva zdej končno malo zožila izbor in pride v poštev Hvar ali pa Poreč, morda eventuelno še Krk.

Ena zaposlena na Relaxu mi prav fajn ponudbe pošilja :wink1: , tako da sva se kar ogrela za hotel (pa fajn je, ker imajo povečini še bazen), na Hvaru pa me mika tudi en apartma v Ivan Dolcu, ampak se bojim, da bo tu malo "premirno", ker je res majhna vasica, kjer se nič ne dogaja :P

Pozna katera kaj bolj Hvar oz Ivan Dolac?

• 0

#471 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27445 posts

Posted 19 January 2017 - 11:43 AM

Hvar je dalec. Niste nic razmisljali v kontra smer. Italija recimo? Na vzhodni strani so lepe pescene plaze za otroke.
  • 0

#472 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 19 January 2017 - 12:16 PM

Ne vem kje mislis, ampak vecina teh vzhodnih plaz je milo receno ogabnih poleti. Masovni turizem kakrsnega nikjer ne vidis. Recimo Rimini.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#473 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32529 posts

Posted 19 January 2017 - 12:21 PM

Ne, meni je zaenkrat na Hrvaškem čist super :wink1:  Daleč... je pa ni, pač do Splita in pol še trajekt.

• 0

#474 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19341 posts

Posted 19 January 2017 - 04:19 PM

Hvar in Porec, lol, bolj razlicnih destinacij ne bi mogla zbrat.

Kaj ti je sploh pomembno? Recimo, da prides Hvara je ful vecji strosek kot do Poreca. V Porecu nimas plaze recimo. Ivan Dolac ke res neka vas, se Jelsa recimo je ful majhna, pa je dost vecja kot Ivan Dolac. Plaza tam ne vem, na Hvaru na tej strani so bolj skale...
  • 0

#475 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86414 posts

Posted 19 January 2017 - 04:55 PM

Hvar ali Porec :lol:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#476 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32529 posts

Posted 19 January 2017 - 05:26 PM

Jah, tko pride  :P

Najprej sem izhajala iz nekega finančnega okvirja, pa nekak sva rekla, da letos ne bi bli v apartmajih, ker nama ne diši misel na pospravljanje in kuhanje, da bi pa konstantno jedla zunaj, pa pomoje na koncu zapraviš  več, kot če greš v hotel, sploh ker v juliju težko najdeš poceni apartma. 

In sm pač dobila nekaj ponudb za hotele, je bla pa moja sestra večkrat z družino v  Poreču in vedno vse super, lani tudi moja sodelavka z dvema majhnima otrokoma in je bla tud ful zadovoljna z vsem - hotel, bližina in vrsta plaže, pa še bazen je zraven, tko da jst ne najdem nič slabega tukaj. 

Na Hvar bi šla pa sam zato, ker mi diši po Dalmaciji, ampak tukaj je vseeno poleg hotela v igri tudi apartma, ker je videti OK in ugodna cena je...

Ampak jaz sem po eni strani ful neodločna, po drugi bi šla pa pravzaprav kamorkoli, vse te ponudbe so mi približno enako mikavne. 

• 0

#477 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32529 posts

Posted 19 January 2017 - 05:27 PM

Hvar in Porec, lol, bolj razlicnih destinacij ne bi mogla zbrat.

Kaj ti je sploh pomembno? Recimo, da prides Hvara je ful vecji strosek kot do Poreca. V Porecu nimas plaze recimo. Ivan Dolac ke res neka vas, se Jelsa recimo je ful majhna, pa je dost vecja kot Ivan Dolac. Plaza tam ne vem, na Hvaru na tej strani so bolj skale...

No, tukaj sem se pa jaz nasmejala  :P  LOL 

Kje si pa bla v Poreču, da ni plaže?

• 0

#478 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19341 posts

Posted 19 January 2017 - 05:32 PM

Poznam celo obalo tam okoli, od Vrsarja do Poreca, sori same skale so povsod ali zidana plaza. Odvisno pac kaj hoces, seveda. Jaz sem glede plaze pac zelo zahtevna.
  • 0

#479 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 19 January 2017 - 07:24 PM

Jaz bi šla na Hvar na tvojem mestu, ampak Ivan dolac pa ne, vsaj kolikor sem te uspela spoznati :) to je na tisti strani otoka, ko greš čez tunel, je precej manj turističen, kjer zaradi strmega terena niti ni možno urediti kakšnih večjih turističnih kapacitet. Tam, recimo, gojijo vino za najbolj znano hrvaško vino in okopavajo zemljo s ta malo motiko :D Kakšna je točno plaža tam ne vem, ampak če sklepam po sv. Nedelji, ki ej čisto na koncu otoka je bolj skalnata in voda je tam vedno bolj mrzla.

Tako kot je ena pred mano napisala, raje Jelso, Vrbovsko, odsvetujem mesto Hvar, ker je preveč turističen, drag pa še plaž nima.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#480 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19341 posts

Posted 19 January 2017 - 07:35 PM

_M_ kaj ti sploh isces? Za moje pojme je za majhne otroke najbolj primerna prodnata plaza. Na Hvaru recimo moras biti pripravljena iti pes na plazo malo dlje pa se vecinoma so skale, prodnatih je malo, ce so, je pa v sezoni nenormalna guzva.
Kaj ti je torej pomembno? :)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users