No, sicer pa je to mnenje povprečnega nič vrednega uporabnika, ki bo se bo pravkar prestavil v ustreznejšo temo debatirat o šminkah in kremicah.
Pripombe
Posted 17 March 2008 - 01:52 PM
No, sicer pa je to mnenje povprečnega nič vrednega uporabnika, ki bo se bo pravkar prestavil v ustreznejšo temo debatirat o šminkah in kremicah.
Posted 17 March 2008 - 01:55 PM
Posted 17 March 2008 - 01:56 PM
Ampak vseeno, firbec me matra itak, pa sej ni stvar v tem da bi vlekli neke jake debate ampak tko no.. sem mislila da razlog bi se lahko povedalo. Če pa ne, pa tudi ok, ne bomo užaljeni ane.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 March 2008 - 02:12 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 March 2008 - 02:19 PM
Razlogi so precej jasni, če bi pa katera vseeno rada slišala razloge iz mojih ust jo pa vabim v uredništvo in ji bom zašepetal na uho
lp
Damjan
Jaz imam danes ob 15h čas.
Po moje je menjava imena, da se bomo že na 5 km ločili od foruma s podobnim imenom, ki je BTW lame.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 17 March 2008 - 02:22 PM
Mene tudi ne moti sprememba imena, se pa mi zdi rahlo debilno, kak je vse na forumu zavito v tančico skrivnosti.
Na večini forumov, ki jih jaz 'poznam', se uredništvo odloča o spremembah čisto samo zase. Ko se odločijo za spremembo foruma, jo pač izpeljejo, brez da bi prej razpisali cel referendum in naredili tiskovno konferenco, kjer bi se odgovarjalo na razna nepomembna vprašanja. Večinoma potem forumaši odprejo kakšno temo in napišejo zdej je boljše ali pa prej mi je bilo bolj všeč al whatever, nikol pa se ne razpravlja tolk o odločitvah. Ok, če bi (začasno) ukinili forum ali pa naredili res kakšno huge vsebinsko spremembo, bi bila neka razlaga ali predstavitev opravičljivih razlogov na mestu, tle pa se mi zdi čist brezveze diskutirat.
Zdej smo po novem ne samo lepe, ampak tudi čudovite. Teme o šminkah in kremicah pa itak rulz.
Posted 17 March 2008 - 02:24 PM
Lahko strnem vse dogajanje zelo enostavno. Torej izvršila se je nadgradnja iz lepe v čudovito
A ni čudovito?
lp
Damjan
Posted 17 March 2008 - 03:03 PM
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 17 March 2008 - 03:25 PM
Čudovita sem
Edit: tralalalala3 je lepasi s pikico
Posted 17 March 2008 - 03:46 PM
Moderatorji smo dobili zasebna sporočila, kjer je napisano, da so s spremembo imena dolgo odlašali, a je bila neizbežna in o njej ne bi izgubljali besed. Tudi jaz mislim, da je brezveze o tem vlečt neke jake debate in upam, da se boste na spremembo imena kmalu navadili ... mene osebno ni zmotila.
podpis
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 17 March 2008 - 04:06 PM
Mene tudi ni nič zmotilo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 March 2008 - 04:16 PM
Na večini forumov, ki jih jaz 'poznam', se uredništvo odloča o spremembah čisto samo zase. Ko se odločijo za spremembo foruma, jo pač izpeljejo, brez da bi prej razpisali cel referendum in naredili tiskovno konferenco, kjer bi se odgovarjalo na razna nepomembna vprašanja. Večinoma potem forumaši odprejo kakšno temo in napišejo zdej je boljše ali pa prej mi je bilo bolj všeč al whatever, nikol pa se ne razpravlja tolk o odločitvah. Ok, če bi (začasno) ukinili forum ali pa naredili res kakšno huge vsebinsko spremembo, bi bila neka razlaga ali predstavitev opravičljivih razlogov na mestu, tle pa se mi zdi čist brezveze diskutirat.
Nisem mela v mislih, da bi mogli uporabniki podat dovoljenje za kakršnokoli spremembo na forumu, ampak zgolj kaki namig kje tiči vzrok, ki sem ga btw tudi dobila zdaj. To si pomoje zaslužiš, če že cele dneve previsiš tu gor
itak
Posted 17 March 2008 - 04:17 PM
Posted 17 March 2008 - 04:24 PM
Posted 17 March 2008 - 04:28 PM
Posted 17 March 2008 - 05:06 PM
Hudo bajdmim!
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 17 March 2008 - 06:52 PM
Posted 17 March 2008 - 07:49 PM
Meni je všeč.