Katerih jedi izrazito ne marate?
Posted 22 November 2009 - 12:49 PM
Posted 22 November 2009 - 07:16 PM
^^ Čudakinja.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 November 2009 - 08:21 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 November 2009 - 09:01 PM
Tiramisu

Kremšnite so meni dobre, ampak ne vse oz. samo redke. Na Bledu so kul. -)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 22 November 2009 - 09:30 PM
Drugač pa KAKIJA. Fuj, kašn sadje.
Posted 22 November 2009 - 09:33 PM

Posted 22 November 2009 - 10:06 PM
Posted 22 November 2009 - 10:13 PM
Jaz pa obožujem jabolčni štrudl, pa bučkin, pa sirni, pa... eh. x(
Posted 22 November 2009 - 10:58 PM
Jst pa ne maram tiramisuja, kremšnito srednje, ne bi glih ubijala
do sem se strinjam, štrudel jem pa samo skutin (sirni?). Izrazito ne maram kakršne koli zelenjave, razen špinače in krompirja

After all this time?
Always.
Posted 22 November 2009 - 11:12 PM

Verjetno veliko vlogo igra to, da sovraaaažim stepeno sladko smetano, pa tudi zraven pudinga mi ne paše tisto testo al karkoli že pač tisto je.
Obožujem pa štrudl (skutin, jabolčni, Dragičina tašča naredi takega češnjevega, da človek skor pade v nezavest) in Dragičin božaski tiramisu (nikjer drugje mi ni dober).
Posted 23 November 2009 - 09:45 AM

Jaz pa ravno zato tako ljubim kremšnite. JSt sm sucker for smetana, res.
Pri beli kavi v enem lokalu že vedo, da mi smetano dajo zraven kr v šalčki, ker uno kar jo je na kavi ni dovolj

Aja glede štrudlov pa... POmoje bi v štrudl lah dal drek, pa bi ga vseeno pojedla. I love štrudlsssss

Posted 23 November 2009 - 10:22 AM
izrazito ne maram ocvirkov, razkuhane testenine, vložene zelenjave v kisu, tortice, kjer imajo namesto kreme, eno margarino al ne vem kaj, zaseko, seske na hobotnici, goveje zrezke (tiste temne, trde, ki smo jih doma kdaj jedli), goveji golaž, želatina na mesu, repa...
Posted 23 November 2009 - 11:40 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 November 2009 - 11:47 AM

Posted 23 November 2009 - 02:37 PM
Jaz tudi ne. Nekoc sem v enem lokalu narocila porcijo sladoleda in pozabila rect brez smetane, meni je zacelo kar na jok it, ko sem videla, kako bogato so mi ga oblozili s smetano.

Morettina, razkuhanih testenin tudi jaz ne maram. Brrr...

Posted 23 November 2009 - 05:00 PM

šele zadnja leta jem polento(spet hrana s pikami), ampak more biti obvezno skuhana na pol mleka pol juhe in z obilo omake
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 November 2009 - 05:04 PM
kakija, jabolk,
hm

Posted 23 November 2009 - 05:08 PM
Cimeta in vse kar je povezano z njem

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users