Jump to content

Photo

MAC

• Please log in to reply
675 replies to this topic

#461 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 05 May 2008 - 09:21 PM

No saj to sem mislila tongue.gif Hvala ti wink.gif
  • 0
We must let go to live on.

• Guests

Posted 06 May 2008 - 09:07 AM

Punce, mene en teden ni bilo, se opravičujem. No, sedaj sem tu. Meni je punca odgovorila na mail, ko sem jo vprašala, če je poštnina res samo 7 dolarjev za 4 ali več stvari. Je res.
Torej, paziti moramo, da ne presežemo 22evrov, skupaj s poštnino. To je nekaj čez 34 dolarjev, ampak bomo kar 34 dolarjev določile mejo. Velja?

Se pravi, če odštejemo poštnino, potem lahko naročimo za 27 dolarjev.
Jaz predlagam, da ne naročimo veliko, ker mene tudi malo skrbi ta feedback o tem, da nekateri niso prejeli paketa. Tko da vas naprej opzozarjam...jaz bom tvegala, ampak ne bom naročila veliko (samo eno stvar), tko da nisem na veliki zgubi, če paket ne pride. Tista, ki jo to preveč skrbi, naj rajši ne naroči, pa bomo še kakšno rundo pozneje vzele, če se bo ta dobro izšla.

Jaz bom:

MAC sample Entramauve 4,95 $
  • 0

#463 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 May 2008 - 10:46 AM

QUOTE(Frčica @ 4. 5. 2008 - 21:58) View Post
To je čist na začetku rambla, pri plaza de catalunya al kako se to napiše.
Pa ogroooooooooooooomen je biggrin.gif

heh, še dobro, da takrat nisem bila tako zanimajoča se za MAC, ko sem se tam sprehajala.
glede na to, da so mi denarnico ukradli.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#464 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 06 May 2008 - 11:40 AM

Fluffy The Stud Eater nam so tam cel avtobus oropal.

Čakaj pa kje je ta MAC, tam okoli pri Kolumbovem kipu, se pravi na začetku tiste ulice kjer je ful umetnikov ali na koncu? Če sploh pravo ulico mislim.
  • 0

#465 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85845 posts

Posted 06 May 2008 - 12:33 PM

QUOTE(ciara @ 6. 5. 2008 - 8:07) View Post

Punce, mene en teden ni bilo, se opravičujem. No, sedaj sem tu. Meni je punca odgovorila na mail, ko sem jo vprašala, če je poštnina res samo 7 dolarjev za 4 ali več stvari. Je res.
Torej, paziti moramo, da ne presežemo 22evrov, skupaj s poštnino. To je nekaj čez 34 dolarjev, ampak bomo kar 34 dolarjev določile mejo. Velja?

Se pravi, če odštejemo poštnino, potem lahko naročimo za 27 dolarjev.
Jaz predlagam, da ne naročimo veliko, ker mene tudi malo skrbi ta feedback o tem, da nekateri niso prejeli paketa. Tko da vas naprej opzozarjam...jaz bom tvegala, ampak ne bom naročila veliko (samo eno stvar), tko da nisem na veliki zgubi, če paket ne pride. Tista, ki jo to preveč skrbi, naj rajši ne naroči, pa bomo še kakšno rundo pozneje vzele, če se bo ta dobro izšla.

Jaz bom:

MAC sample Entramauve 4,95 $

Kok jih pa ni dobilo?

Jaz si ubupno želim naslednjih stvari: oops.gif

MAC Pro Lash Colour ~ Twisted Tulip $17.95
IPB Image

Estee Lauder Lemon Pop Pure Color Lipgloss $7.95
IPB Image

MAC ~ Astonish ~ All Over Gloss Eye Pigment $4.95
IPB Image

Dessert Beauty Treats ~ Creamsicle ~ Lipgloss $1.95
IPB Image

Estee Lauder ~ Honey Drop ~ Pure Color Eyeshadow $7.95
IPB Image

Estee Lauder Rosy Pink Pure Color Nail Lacquer $3.95
IPB Image

Lahko bi zdaj kakšno stvar črtala, pa če bi paket prišel, bi potem še naročile.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#466 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 06 May 2008 - 12:48 PM

QUOTE(Goddess @ 6. 5. 2008 - 12:40) View Post

Fluffy The Stud Eater nam so tam cel avtobus oropal.

Čakaj pa kje je ta MAC, tam okoli pri Kolumbovem kipu, se pravi na začetku tiste ulice kjer je ful umetnikov ali na koncu? Če sploh pravo ulico mislim.

Ni pri Kolumbu, po tvojem pisanje je na koncu, čeprav je to začetek ulice. Pa res ne moreš zgrešit, velika stavba je pa Corte Ingles piše gor.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#467 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 May 2008 - 01:02 PM

Waw a Estee Lauder Pure Color Lipgloss in Dessert Beauty glossa sta tako poceni? Ful dobro.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 06 May 2008 - 02:57 PM

Jina, jaz sem ene 3 zasledila, ki niso dobili...tko da me res malo skrbi. Zato bi res rajši vidla, da probamo prvič vsaka kakšno malenkost (da ne bo preveč koštalo), potem bomo pa videle, kako se bo stvar obnesla. Ja, izbira je res dobra, pa ene stvari so ful ugodne, zato bi jaz pač tvegala...ampak ne z velikim zneskom.
  • 0

#469 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 May 2008 - 03:02 PM

3 pa ni ravno več zanemarljiva številka.
previdno, punce! ;-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#470 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 May 2008 - 07:34 PM

pigment Deckchair - 4,95 €
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#471 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 06 May 2008 - 08:33 PM

Estee Lauder ~ Honey Drop ~ Pure Color Eyeshadow Price: $7.95
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#472 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85845 posts

Posted 06 May 2008 - 08:41 PM

Jaz bi potem v tej rundi samo Estee Lauder Lemon Pop Pure Color Lipgloss $7.95.
  • 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 14 May 2008 - 11:06 AM

Jina in Brokoli, slaba novica. Vprašala sem jo, če poštnina 7 dolarjev velja za vse stvari. Odgovor:

"No that only goes for samples"

Kaj bomo sedaj? Vzamemo vsaka po en sample, al jo vprašam, koliko približno bi bla poštnina za stvari, ki bi jih vzele?
  • 0

#474 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85845 posts

Posted 14 May 2008 - 08:13 PM

Vprašaj jo. ermm.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#475 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 16 May 2008 - 02:03 PM

QUOTE(PurePoison @ 13. 4. 2008 - 15:15) View Post

Živjo! Nameravam naročit par tehle testerčkov MAC pigmentov, pa mi je v oko padel odtenek Deep Blue Green. A ga mogoče katera že ima in lahko prilepi kakšno slikico, da vidim kako izgleda na koži?

http://www.thebodyne...m/pigments.html

se oproščam za pozen reply oops.gif kakorkoli, odtenek me je nekoliko hladno pustil oz. razočaral. pa ne rečem, da ni enkraten, je, samo si nisem predstavljala, da bo tak. Precej temen, o modri barvi skoraj ni sledu, je le za mrvico zelene. Pa še to se vidi pod določenim kotom. Je pa izredno pigmentiran in ne rabiš velike količine. So pa sempli res poceni, tako da, če te res mika, si le naroči. Je lahko recimo super v kombinaciji s kako temno vijola =)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#476 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 16 May 2008 - 02:11 PM

http://www.maccosmet...UCT_ID=PROD7954

A je tole za kj? ker moja obstojnost katere koli šminke je res zanič.
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

• Guests

Posted 16 May 2008 - 03:09 PM

Urška, hvala. Kakorkoli, zdaj ga že imam smile.gif. Moram priznat, da mi je super in mi ni žal, da sem ga izbrala.
  • 0

#478 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 16 May 2008 - 03:40 PM

Ciara a un sample k sm ti ga poslala po zs je matte? ermm.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

• Guests

Posted 16 May 2008 - 04:15 PM

Nisem čist zihar, sam mislem, da je. Dej še tule vpraši, če bo kakšna druga čist točno vedela.
  • 0

#480 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 16 May 2008 - 07:51 PM

Ok. A se vam tole zdi Matte senčka?
IPB Image
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users