Bolj variira od "kot da bi prasca klali" do "kot da bi kuro klali"
Menstruacija
Posted 18 February 2011 - 09:39 AM
Bolj variira od "kot da bi prasca klali" do "kot da bi kuro klali"
Posted 18 February 2011 - 12:18 PM
Moc menstruacije povezujem z leti/hormoni in morda tudi z visino koncentracije zeleza v krvi - nekoc nekje zasledila, da naj bi bile mocne menstruacije znak slabokrvnosti (vcasih bila bolj slabokrvna kot sem sedaj). Lahko pa, da je vse skupaj tudi urban legend. Linkov v zgornjih postih se nisem imela casa prebrati.
Posted 18 February 2011 - 12:58 PM
niti mi ne premoči, se je že zgodilo, da ga nisem iz takih in onakih razlogov menjala in je bil cel dan ( LOL ) spodi en in isti, brez problemov.
Traja mi tud malo, akke 2 dni. Drug dan je že un izcedek rjavkast, ko ni več podobno krvi.
Tud krčov načeloma nimam, mela sm jih ene 4 menstre nazaj ful, ampak je bila izjema.
ITM pa ne vem kok mam. A je to, to, ko so merili v tivoliju in to?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 18 February 2011 - 01:04 PM
@Rea: ITM (Indeks Telesne Mase oz. BMI=Body Mass Index) si lahko sama izračunaš iz višine in teže.
Edit: Sem šla malo googlat in kaže, da bo kar držalo, kar sem napisala.
Posted 18 February 2011 - 01:15 PM
Imam pa ful močno mesntro, si skoraj ne predstavljam, kako je, če imaš cel čas menstre samo dnevni vložek not. Se mi je zgodilo, da kje nisem imela drugega kot dnevnega s sabo in mi je premočil po parih minutah.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 18 February 2011 - 01:20 PM
Pablo Picasso
Posted 18 February 2011 - 01:30 PM
After all this time?
Always.
Posted 18 February 2011 - 01:33 PM
Jaz bi veliko raje imela močno M, če ob tem ne bi imela morilskih bolečin, kot pa tako. Mi gre na živce, ker bi se ta količina lahko zlila v enem dnevu, ne da se vleče ves teden.
Mi je pa vseeno čudno, ker pri meni ni drugih znakov pomankanja estrogena, kvečjemu obratno.
Ali sta problematična koža in libido bolj povezana s testosteronom?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 February 2011 - 01:34 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 18 February 2011 - 01:39 PM
Ponoči pa njni fora, da menstruacija pride čez (se tudi zgodi tu in tam), ampak da se zaradi kobacanja med spanjem vložek ful rad pomakne nekam na stran in ima menstruacija lepo prosto pot.
vuelvo a vos,
Posted 18 February 2011 - 01:42 PM
Jaz bi veliko raje imela močno M, če ob tem ne bi imela morilskih bolečin, kot pa tako. Mi gre na živce, ker bi se ta količina lahko zlila v enem dnevu, ne da se vleče ves teden.
Mi je pa vseeno čudno, ker pri meni ni drugih znakov pomankanja estrogena, kvečjemu obratno.
Ali sta problematična koža in libido bolj povezana s testosteronom?
Ja.
Posted 18 February 2011 - 01:54 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 February 2011 - 02:10 PM
Meni pa Nalgesin ne prime, Aulin FTW.
No, še dobro, da jo imam, tisti dve leti, ko sem bila brez, nikoli nisem vedela, pri čem sem, ker na KT nisem nikoli bila (in nikoli ne bom).
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 February 2011 - 02:17 PM
baje naj bi veliko večino problemov z neurejenimi menstruacijami reševale progesteronske kreme (jo imava doma, pa je nobena (še) ne upa sprobati).
Kakorkoli, jaz sem tudi v OŠ imela take menstruacije, da nisem mogla verjet. Driska, krči, teklo je pa iz mene toliko, da sem v 45 minutah ure v šoli imela popolnoma premočen "always super".
Posted 18 February 2011 - 02:27 PM
Posted 18 February 2011 - 02:57 PM
vuelvo a vos,
Posted 18 February 2011 - 08:41 PM
Posted 18 February 2011 - 09:42 PM
[Napoleon]
Posted 18 February 2011 - 10:00 PM
Ko sem še jemala KT so bile malo bolj mile, sicer še vedno s krči, ampak vseeno bolj znosne.
Zdaj pa nimam skoraj nobenih več krčev, tudi menstruacije niso več močne, trajajo kake 5 dni. Ampak ok, v približno pol leta sem dobila menstruacijo samo 2x, zakaj, nimam pojma. Upam, da se bo zdaj stanje malo stabiliziralo.
Posted 18 February 2011 - 10:17 PM
bolečin popolnoma nič
težo mam normalno, jem normalno, je pa res da športam in baje je zgoraj opisano posledica intenzivnih treningov
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users