Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 05 March 2008 - 08:31 PM

Posted 05 March 2008 - 08:48 PM
Trenutno mi gresta najbolj na živce od fanta brat in njegova blesava tontika.

Posted 05 March 2008 - 08:58 PM
Meni gre tudi prav na organ, da je zdej moderno pravit oljčno olje. Zakaj pa potem ni tudi jablanin sok?

Oljčno olje je pač druga beseda za olivno olje. Sej olivam se sicer reče tudi oljke, je pa malo starejša, a prav tako še vedno uporabljana beseda.

Jaz sem že n-krat naletela na to besedo.
Ps: Nisem vidla, da se je že zgoraj nekaj pisalo o tem, sorči.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 06 March 2008 - 09:25 AM
Blazno mi gre na živce (počefurščena) slovenščina, da o tisem njihovem L-ju sploh ne začnem!

Sedaj, ko se spet bolj pogosto vozim s 25-ko (bivšo 15) in malo opazujem te čefurkice in čefurje na troli, človek ne more verjeti kaki gnoj od folka je to. Pičke mi gredo prov na živce, ker so vse tako namaškarane, pa ko pride ena gor, jih kmalu potem rata cel ducat. Pa tisto k se kr neki lupčkajo, jakkkkkk

Naslednjič bom s sabo kr mp3 vzela!
sicer vem, da je že stara tema, ampak ravno danes me je spet tole pogrelo ko 100 mater. Glede na to, da sem 20 let živela v srcu Duplice pri Kamniku (hvala bogu, za hišo) in zdaj že 5 let v srcu Novih Jarš bi se verjetno že res lahko navadila ... ampak "srce mi ne da".
Pa kakšna golazen je to ... največji problem pa je, da sem prepotovala že kar nekaj bivše juge in nikjer ni takih primitivcev kot pri nas. Očitno se v Sloveniji tako dobro počutijo, da morajo razvit kar svojo kulturo - na ravni jogurta.

ma danes res nisem dobro razpoložena. Mogoče bo popoldne bolje
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 06 March 2008 - 04:59 PM
Posted 06 March 2008 - 05:15 PM
Blazno mi gre na živce (počefurščena) slovenščina, da o tisem njihovem L-ju sploh ne začnem!

Sedaj, ko se spet bolj pogosto vozim s 25-ko (bivšo 15) in malo opazujem te čefurkice in čefurje na troli, človek ne more verjeti kaki gnoj od folka je to. Pičke mi gredo prov na živce, ker so vse tako namaškarane, pa ko pride ena gor, jih kmalu potem rata cel ducat. Pa tisto k se kr neki lupčkajo, jakkkkkk

Naslednjič bom s sabo kr mp3 vzela!
Nimam drugače nič proti prebivalcem bivše ali zdejšnje juge. Sej je veliko takih, ko so čisto vredu in normalni. Žal očitno k nam niso prišli taki, ampak sam njihova sodrga! Sicer je pa itaq že znano, da se Slovenci ne znamo cenit in da je za našo državo vse dobro. Treba bo mal merila zvišat, čene ne vem kaj bo!
Jaz se s 25ko vozim iz šole do glavne in obratno in nikoli ne vidim toliko čefurjadi, kot jo ti omenjaš oz. vsaj ne počnejo nič takega.

Posted 06 March 2008 - 09:05 PM
Govorim s fotrom in me prekinja KONSTANTNO. Pa utihne in zacnem jz govort, pa me spet PREKINE. Koncno pridm do besede, pa sploh ne poslusa.
Cisti mental breakdown meu.
Posted 08 March 2008 - 10:25 PM
- Že skorajda na bruhanje mi grejo razne pomanjševalnice - kremica, penica, ritka, trebušček, salamca, čebulca. WTF???!!! Prav morilsko ratam razpoložena ob takih stvareh. Zadnjič sva s fantom gledala eno oddajo o kuhanju in dejansko ena babura ni NITI ENE zelenjave (oz. pač sestavine za kuhanje) povedala normalno, vse v pomanjševalnicah. Sva že mislila, da se morda norčuje, ampak mislim, da se ni. Bruh.
- Ne prenesem ljudi, ki tekom pogovora pričakujejo, da jim boš razkril svojo življenjsko zgodbo in vse intimne (preferirajo neprijetne) stvari, da bodo se oni potem lahko prelevili v strašne psihiatre in psihologe in ti natrosili kup modrosti, s sočustvujočim obrazom. Obenem pa, ko ti njih vprašaš, kako so kaj, pa je glede vsega odgovor "hja, še kar". Potem pa smo spet pri sogovorniku. Bruh again. To se nanaša predvsem na eno mojo znanko (nekoč skoraj najboljšo prijateljico) - znanko (in ne več kaj več) z razlogom.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 March 2008 - 09:41 PM
Jaz se s 25ko vozim iz šole do glavne in obratno in nikoli ne vidim toliko čefurjadi, kot jo ti omenjaš oz. vsaj ne počnejo nič takega.

Ja ne vem, Mladoletna. Mejbi se ne voziš ob takih urah. No sej zjutraj, kadar se js vozim je cool. Tisto zoprno vpitje in gobcanje, ter navijanje muzike (čefurjade) je bolj prisotno popoldne ali proti večeru. Popoldne tam okoli treh, pol štirih in zvečer po osmi uri. Sicer pa ni vedno, odvisno od dneva. Mnja se pa to tudi na drugih trolah dogaja, ala 20. Z njo se tud zelo pogosto vozim in še kaka druga trola se najde.
Itaq mi je zdej vseen, ker že neki časa hodim samo še z MP3 naokoli, da mi ni treba nepotrebnega vpitja in budalščin poslušat.
Mejbi sem pa samo js malo nestrpna, kaj pa vem.

Posted 09 March 2008 - 11:25 PM
Prej sem gledala A s ti tut not padu in to ne mores verjet kako Bizovicar grdo jeclja! Ali kako naj temu recem... enega stavka ne zna pravilno zacet, no! Ali pa povezat, obvezno ti nekaj nadlezno menca. Pa prej nisem tega opazila tolko, zdaj mi je pa ratalo zivcirajoce. A ga se kdo slisi.. or is it just me?

Posted 10 March 2008 - 09:33 PM
Posted 13 March 2008 - 01:07 PM

Posted 14 March 2008 - 03:14 PM
meni gre na bruh in na živce, ko so koši na ženskih wc-jih polni krvavih tamponov in vložkov

FUJ!

Mene pa (ponovno) jezijo stare mamke, ki te vse tresoče skorajda pohodijo, samo zato, da bi lahko prve vstopile na bus, potem pa tako počasi stopicljajo naprej, pa iščejo primeren sedež za svojo rit (čeprav jih je enih 5 prostih), da se vse zablokira in bus odpeleje ravno ko gospa zasedejo svoj stol, mi ostali se moramo pa oprijemat vseh možnih zadev, da potem med vožnjo prispemo do zadnjega dela avtobusa.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 14 March 2008 - 07:27 PM

Posted 14 March 2008 - 08:47 PM
Pa ko je na busu par zicov praznih, večinoma tistih poparčkanih, pa se babure stare zguzijo lih do mene in silijo vame da bi vstala. Marš!

Pa ko se folk vsede na zunanjega od poparčkanih zicov, ta notranji je pa prazen, pol pa še frise palijo ko hočeš prisest.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 15 March 2008 - 02:51 PM
Posted 16 March 2008 - 09:20 PM
Posted 24 March 2008 - 05:45 PM

Posted 24 March 2008 - 11:24 PM

Res je.
Spopadam se z določeno osebo, za katero bi bilo boljše, če je ne bi nikoli bilo, res no.
Kako ta oseba nima nobenega čuta za primernost, kako je ta oseba prepojena s pure hudobijo in radovednostjo... ne moreš verjet, če tega ne doživiš. Vtikovanje v življenje drugih, žaljenje, pametovanje, komandiranje in nasploh vtikovanje gobca tja, kjer jo en kurac briga, je njen hobi. Da bi sama pošlihtala s svojim življenjem, polnim konfliktov (kako jih naj ne bi bilo, glede na to, kakšna je) in primitivnih prepirčkov, pa ne... rajši se ukvarja z drugimi. Še najbolj žalostno pa je, da dobiva podporo iz nekaterih strani... mah, brezveze... sem se razpisala malo bolj, ker sem glih danes spet doživela en incident, pa sem še vsa našopirjena od besa.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 28 March 2008 - 07:33 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users