Jump to content

Photo

Brazilska depilacija

• Please log in to reply
1266 replies to this topic

#461 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 August 2008 - 12:09 PM

QUOTE(Coco* @ 31. 7. 2008 - 21:49) View Post

Ana bikinija si ne voskaj sama doma, resno ti pravim. Noge ja, ne šlataj si po bikiniju, ker boš končala v modricah. laugh.gif

A to misliš samo bikini, ali vse vse? Ker jaz si čisto brez problema bikini z voskom porihtam zadnje čase. tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#462 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 August 2008 - 01:15 PM

Samo bikini. Pol pa svaka čast. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#463 DEADmemory

DEADmemory

sramežljivec

• Člani
  • 86 posts

Posted 01 August 2008 - 01:31 PM

mene na brazilsko nebi spravL..ena prjatLca govorila da jo je še zlo doLgo časa potem še boLel..pa ispuščajčke je dobila ....tak da ....brazilska depiLacija?......ne hvala!
  • 0

#464 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 01 August 2008 - 01:36 PM

zakaj pa ti take Lje pišeš? A to je zdej moderno al neki?
  • 0

#465 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 August 2008 - 01:45 PM

No jaz vam sporočam, da sem včeraj nekaj brskala in našla pri mami veet pripravljene trakove z voskom za depiliranje bikini predela. Sem se opogumla, nalepla, potegnila, nalepla, potegnila. Jaz lahko rečem samo super! Na desni strani sicer nimam čisto gladko, zato bom danes še enkrat ponovila, na levi strani pa imam čisto gladko kožo. Po hribčku zaenkrat ne bom, ne upam še, bom rajši pobrila ampak enkrat zagotovo bom. Meni je potegnilo ven 90% dlak s prvim potegom, prav na papirčku so ble z koreninami vred skoraj ena pri drugi! Jaz sem super zadovoljna, naslednjič bom pa probala z Afroditinimi, ker pač pravite, da so boljši.
  • 0
Viens, reste ici!

#466 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 01 August 2008 - 01:49 PM

PA te nič ni bolelo? js sm to samo enkrat pa sem imela same rdeče pikice pol. mogoče bi s kakimi drugimi trakovi šlo žalje, ker od Afrodite jih pa še res nisem sprobala.
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#467 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 August 2008 - 01:57 PM

Ja seveda me je ful bolelo ampak sem zdržala. Ker konec koncev mi je blo lažje za zdržat kot pri kozmetičarki, ker sem se pripravla na bolečino, zadržala dih in potegnila. smile.gif Rdečih pikic pa praktično nimam nič. Odvečni vosek, ki ga je mimogrede na koži ostalo minimalno, skoraj nič, sem odstranla s tistimi robčki, ki jih dobiš zraven in potem nardila piling. Danes je koža popolnoma gladka, brez vsakekga sledu depiliranja, medtem, ko sem imela pri kozmetičarki še dva dni za tem rdeče pikice.
  • 0
Viens, reste ici!

#468 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 01 August 2008 - 01:58 PM

Aha hvala smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#469 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 August 2008 - 02:00 PM

Jaz ti sicer ne upam nič priporočat, ker nevem, kolko maš občutljivo kožo in, kolko ti bo pač ustrezalo. Jaz nimam na bikini predelu občutljive kože, ker se brijem že od 13 leta redno in je koža navajena. Probaj, mogoče ti bo ok. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#470 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 01 August 2008 - 02:12 PM

JA sej brijem se js tut že ful dolgo, nazadnje sm skos z depilacijsko. Kožo mam pa občutljivo, ampak samo na britvice za enkratno uporabo laugh.gif . tak da bom poskusla s temi takovi pol pa bom vidla kak bo šlo in če bo ok nadaljujem če pa ne pa pač ne bom smile.gif
  • 0

#471 sunny

sunny

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts

Posted 01 August 2008 - 04:26 PM

pred eno uro sem bila na prvi brazilski depilaciji. pričakovala sem dosti večjo bolečino, kot je dejansko bla. na najbolj občutljivih predelih mi je delala s takim voskom, ko so posuši, dol potegne samo vosek in dlake pri tem pa ne draži kože.

za brazilsko sem se odločala eno leto smile.gif in mi vsaj za enkrat ni niti malo žal biggrin.gif
bla sem pa v Mariboru v kozmetičnem salonu M. smile.gif
  • 0
Včasih se smejiš, pa nihče ne opazi tvojega nasmeha. Včasih jočeš, pa nihče ne opazi tvojih solz. Poskusi prdnit =)

#472 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 August 2008 - 04:38 PM

Kolko pa si plačala?
  • 0
Viens, reste ici!

#473 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 August 2008 - 04:40 PM

Je katera šla na brazilko v času menzesa?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#474 sunny

sunny

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts

Posted 02 August 2008 - 07:14 PM

QUOTE(Ana @ 1. 8. 2008 - 17:38) View Post

Kolko pa si plačala?

23 eur
  • 0
Včasih se smejiš, pa nihče ne opazi tvojega nasmeha. Včasih jočeš, pa nihče ne opazi tvojih solz. Poskusi prdnit =)

#475 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 03 August 2008 - 04:58 PM

Punce prosim za pomoč!!

Že eno leto hodim na brazilsko in so se mi sedaj začele pojavljati težave z vraščanjem dlakic. cry.gif Dosti si jih uredim s pinceto, ampak imam še vseeno polno rdečih pikic! Drugače si redno mažem z Bepanthen Plusom in ognjičevo kremo.
Uporablja kdo od vas kakšno posebno kremo proti vraščanju na tem predelu? Enkrat so mi v Cosmetic Line (kamor sem prej hodila na brazislko) ponudili neko Matis emulzijo za 40€, kar se mi je zdelo odločno preveč blink.gif . Čeprav zdaj bi dala vse za kaj kar bi pomagalo. Kaj pa ta nova Veet kremo proti vraščanju? Ali pa Paula`s Choice Skin Relief Treatment? Karkoli?

Bila bi vam zelo hvaležna za karkšnekoli informacije smile.gif
  • 0

#476 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 August 2008 - 07:59 PM

Danes sem šla na depilacijo v Life Class hotel v Portorožu, kjer mi je naredila ful dobro! In mi je skor vse pobrala. ohmy.gif Pa me sploh ni bolelo (mislim, ni bilo nič takega), tako da je pomoje brazilska naslednji korak. thumbup.gif
  • 0

#477 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 07 August 2008 - 09:54 AM

QUOTE(crna @ 1. 8. 2008 - 17:40) View Post

Je katera šla na brazilko v času menzesa?

Jz sm enkrat šla, ker se mi je lih tko pokrival, da kasneje ne bi mogla. Sam bom raje prakticirala kar pred, ker sem ugotovila, da me takrat še najmanj boli smile.gif
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#478 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 07 August 2008 - 11:10 AM

Hm, mene pa glih takrat najbolj boli - pred fešto, pa ko se luna polni tudi. Zadnjič sem glih mogla it ko je bil en dan pred fešto pa zvečer je bla polna luna in so mi solze kar same od sebe tekle...
Bom gledla, da grem po fešti raje. Med fešto pa si ne predstavljam it na brazilsko.
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#479 šMinka*

šMinka*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 07 August 2008 - 01:34 PM

jst pa že kar nekaj časa razmišlam d bi šla na brazilsko smile.gif a kera mogoče ve kje ti vredu naredi v celju? ...pa kuLk morjo bit prbl. dlake vlke?...bolečina me sicer ne skrbi, kr sm že navajena od depilacije nog smile.gif
  • 0
"Life changes with the right pair of shoes." Cinderella ♡

#480 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 August 2008 - 08:00 PM

Jao, jst sem lih pred menzesom in sem najbolj občutljiva. Samo če pa počakam da bo konec, bom pa že kot medved spodaj. Nekaj sem jih že dala stran s pinceto, samo prav nizko pa ne morem. Če se pobrijem, bo pa spet bolelo, da bo joj.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users