Jump to content

Photo

Vtisi minule noči

• Please log in to reply
620 replies to this topic

#461 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 16 August 2008 - 11:41 PM

ajj em a little bit drunk butl.gif biggrin.gif preživela super večer na Plaži s fantom in njegovimi kolegi, am do jutr zvečer sm sama doma, morsm pospravt stanovanje k je grozno, zdejk sm na msnju mal pisala neumnosti, ampak grem počas spat. Vedno me je mal strah spat k sm sama doma.. Lalala noo lahkoonoc oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#462 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 23 August 2008 - 10:21 AM

Končno sva si s fantom vzela čas zase. Najprej sva šla mal v LJ, v Tivoli, v mesto, tko sprehod okol 10h zvečer, potem sva šla k njemu, ker je sam doma in sva se crkljala in khm... oops.gif Jap, hudo je blo, pa še pri njemu sem našla eno vodko in sm se ga kr mal nacukala laugh.gif (in pol sm mu plesala, omg oops.gif rolleyes.gif laugh.gif )
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#463 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 23 August 2008 - 10:43 AM

Ponoci se nama je nekdo zaletel v parkiran avto. Sej ne, da nismo letos avtu menjali ze motorja, crpalke za bencin, zavornih oblog in diskov (slednje na dopustu), pocasi bo zgleda sla se karoserija potem bo pa kot nov. Na sreco se je tip vrnil in prinesel kuponcek.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#464 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 09 September 2008 - 02:46 PM

Že dve noči zapored sem spal kot ubit do trenutka, ko je treba vstati. Kaj dam za to, da se ne bi več brez veze zbujal in pol ne mogel zaspati nazaj.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#465 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 September 2008 - 08:26 PM

med filmom zaspala - standard. potem me je pa metalo je je blo treba ponujno seksat, preden sva zares zares zaspala. oops.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#466 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 25 September 2008 - 10:09 AM

Zbudil sem se ob dveh zjutraj: sanjal sem, da letim in na nekih kamnitih stopnicah sem iz zraka vpil na nekoga, zdi se mi, da žensko. Prebudil sem se ves naježen z vtisom, da je pravzaprav name nekdo kričal. Verjetno tisti, zaradi katerega prisotnosti sem se naježen zbudil. Nato do jutra nisem imel dobrega spanca. Ne vem, kdo bi lahko bila tista ženska, enako ne vem, čigav duh naj bi prišel k meni.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#467 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 07 October 2008 - 12:58 PM

Zbudil sem se ob treh. Čez nekaj časa sem zaspal nazaj. Sanjal sem, da smo v moji bivši sobi (sedaj imam ves flat zase) našli v predalu za posteljnino najprej mladega lisjaka, še globlje noter pa lisico, ki pa ni preživela. Ne vem, kdo je našel beštije, sploh mi ni jasno... ohmy.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#468 adelisa

adelisa

sramežljivec

• Člani
  • 21 posts

Posted 07 October 2008 - 02:25 PM

Errol kakšne zanimive sanje (by the way...letenje po Freudu pomeni da si želiš veliko seksa :thumbup:hehe )

Že dva dni spim samo po 5 ur...nevem kaj se točno dogaja z mano...mislim da sem se prelevila v sovo hmm.gif svašta!
  • 0

#469 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 October 2008 - 04:29 PM

Nič ne spim. NIČ!! Prav čudim se sama sebi, da funkcioniram in celo zdržim po cele dneve okol letat in še zvečer it ven feštat. Če bi mi ratalo nabrat vsaj 5 ur spanja, bi blo fantastično. Ampak ne. Spim po tri ure na noč, maksimalno štiri. V stanovanju nad mano se je nek stari tip celo noč odkašljeval, po uro in pol skupaj je na polno tekla voda (mislim, no comment?!?!) kot da imam kak izvir nad sabo, vse to pa je spremljal pravi kadilski kašelj, pomešan s hropenjem in tacanjem po stanovanju, da mi je kar odmevalo nad glavo. Mislim, če ima probleme z dihanjem in pljuči, bi morda lahko nehal kadit? Seveda ne. Vsakič ga vidim s čikom v gobcu, ko da ga ima zalimanga na žnable.

Eh, pol sem pa čez vikend totalno uničena in spim dobesedno do dvanajstih, fant se pa pritožuje, da ni nič od mene. Ja sori, no. Bom probala tak zrihtat, da sploh ne bom rabla spanja. rolleyes.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#470 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 October 2008 - 05:51 PM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 10. 2008 - 17:29) View Post

Eh, pol sem pa čez vikend totalno uničena in spim dobesedno do dvanajstih, fant se pa pritožuje, da ni nič od mene. Ja sori, no. Bom probala tak zrihtat, da sploh ne bom rabla spanja. rolleyes.gif

js isto, s tem, da se K. nič ne pritožuje s tem, da res fuuuuull dolgo spiva, on ponavadi še dlje potegne. ampak potem je pa ogenj v strehi, ker nama gredo dnevi kao v nič in me vleče okoli hodit .... smile.gif jaz se recimo zbudim okoli pol devetih, pa grem nazaj spat, ker vem, da si to lahko med vikendom privoščim, pa mi je škoda ponavadi zgodaj vstajat. smile.gif sem bla pa zdej par dni pridna in nisem mrknila že ob 10h .... smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#471 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 07 October 2008 - 06:54 PM

Že cel mesec hodim spat ob 21. 00 - 21.30 in se počutim prečudovito biggrin.gif zjutrej ustanem ob 5, da lahko uživam tišino.
donas sm se zbudila okol 3 ponoč, da sm šla lahko lulat laugh.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#472 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 October 2008 - 01:01 PM

Ob polnoči šla ven z mojo najdražjo kompanjonko (prej sva pile v stanovanju in se menle ko navite od sedmih dalje), zuni srečale njenga fanta in njegove kolege, pol pa smo skupi bluzl do ene petih po lokalih in je blo prav fino. Best part je pa bil, ko smo šli pol mi trije k men domov (prijatlca, njen fant und me) in smo primerno naliti šli kuhat ''večerjo'' (ja, kuhal smo ob petih zjutri laugh.gif) in sem zraven dobesedno skor crknala od smeha, že dolg se nisem tak smejala, dobesedno napol davla sem se zraven, kej tak zabavnega pa še ne. thumbup.gif Na koncu sta prespala pri men in smo zaspal pomoje glih ob ene osmih zjutri, ker se nismo mogl nehat menit, pa mela sm tolk enih bolanih for v glavi, da prav nisem mogla bit tih. Mal prej sem se zbudila in se počutim sesuto kot že dolg ne. Ampak je vredno, ful smo se fajn mel.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#473 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 08 October 2008 - 01:54 PM

Dilema, odkar si študentka, si ausglajzala. Mislim, da si na pravi poti. cool.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#474 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 08 October 2008 - 01:55 PM

QUOTE(Errol @ 8. 10. 2008 - 14:54) View Post

Dilema, odkar si študentka, si ausglajzala. Mislim, da si na pravi poti. cool.gif

Kaj to pomeni??
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#475 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 08 October 2008 - 01:56 PM

Iztirila. Preneseno: podivjala.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#476 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 08 October 2008 - 02:08 PM

Hvala. biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#477 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 October 2008 - 02:15 PM

QUOTE(Errol @ 8. 10. 2008 - 14:54) View Post

Me veseli, da sem požela tvoje odobravanje. happy.gif tongue.gif
  • 0

#478 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 October 2008 - 10:41 PM

DiLeMa kateri lokali so ti všeč ? Barista wub.gif ?
  • 0
Viens, reste ici!

#479 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 13 October 2008 - 05:57 PM

Sanjalo se mi je da sva se poročila.Sredi zime.In seksala v avtu.
Več takih sanj,prosim oops.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#480 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5814 posts

Posted 17 October 2008 - 06:30 AM

ob enajstih zvečer sem dobila eno ful dobro novico glede moje prihodnosti (služba,....), pa je bilo prepozno, da bi to delila s svojim lubekom. od navdušenja sem na kavču predremala CSI, šla spat in se vsa vzhičena zbudila brez ure ob 6:00. (mogoče ima to opraviti kaj s tem, da sem naslednji teden na dopustu?)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users