Jump to content

Photo

Korona virus / Covid-19

• Please log in to reply
7286 replies to this topic

#4761 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 28 January 2021 - 01:58 PM

Mene z optimizmom navdaja zavedanje, da tudi ce bomo morali se eno leto imet te loleke na oblasti, se potem nikdar vec ne bodo vrnili s smetisca zgodovine.

Kako si pa lahko o tem tako sigurna...Z veseljem bi tudi jaz to verjela, ampak desnica se zadnja leta ful krepi, Janseva stranka pa ima itak stalno volilno bazo.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#4762 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6746 posts

Posted 28 January 2021 - 02:10 PM

Ma dej naj grejo v PM s to šolo. Naj kar zaprejo do konca junija vse, čim manj naj se izobražuje.
  • 0

#4763 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15792 posts

Posted 28 January 2021 - 03:18 PM

https://www.24ur.com...ra-stevilk.html

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#4764 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6746 posts

Posted 28 January 2021 - 04:02 PM

Kaj vas tudi zaprejo zdaj, Dragica?

• 0

#4765 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17099 posts

Posted 28 January 2021 - 04:09 PM

Ja ima stalno volilno bazo. Drzi. Drzi pa tudi to da mnogo levicarjev in levosredinskih ne hodi na volitve. Jaz nisem volila ze od 18 leta, od kolega cela familija tudi ne, moja razsirjena nihce...na naslednje volitve gremo vsi.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4766 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32589 posts

Posted 28 January 2021 - 04:18 PM

Kaj vas tudi zaprejo zdaj, Dragica?

Mislim, da ne, oni niso Zasavje?
  • 0

#4767 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24776 posts

Posted 28 January 2021 - 04:27 PM

Ja ima stalno volilno bazo. Drzi. Drzi pa tudi to da mnogo levicarjev in levosredinskih ne hodi na volitve. Jaz nisem volila ze od 18 leta, od kolega cela familija tudi ne, moja razsirjena nihce...na naslednje volitve gremo vsi.

In boste volili eRjavca ? 😂😂😂

Hecam

briga me levi ali desni,dokler so taki pajaci za izbirat, jaz ne grem, ker mi je cisto vseeno, kdo je na oblasti. Iz dezja pod kap
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#4768 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27466 posts

Posted 28 January 2021 - 04:36 PM

Se mi zdi da zadnjih nekaj krat nisem sla ravno zato.
  • 0

#4769 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6746 posts

Posted 28 January 2021 - 05:07 PM

Mi pa vedno gremo vsi na volitve. Torej lahko Janša uvede diktaturo in vlada dosmrtno, bo že ok, ali kako, itak je vseeno? :D 

Sej danes sem dopoldne nekaj televizijo gledala in je bil na oddaji Dobro jutro en tip z Ministrstva za delo. Ljudje so ves čas klicali, če bodo oni tudi prejeli ta dodatek, drug dodatek, tretji dodatek... V glavnem, prišla sem do sklepa, da je ljudem samo važno, da se jim daje finančne dodatke tu pa tam, za oblast pa hitro spregledajo. Mislim, da ima Janša ta svoj "pameten" načrt v ozadju, njegova volilna baza ga itak časti kot boga, pa še kakšnega bo pridobil na ta račun. Uni tip z Ministrstva je rekel, da bo za vse poskrbljeno :D

• 0

#4770 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17099 posts

Posted 28 January 2021 - 05:44 PM

Jaz se ne opredeljujem levo in desno, vsekakor pa lahko vsaj recem da po prepricanjih nisem desna.
Volila bom drek, ki manj smrdi. Erjavec je drek, ki manj smrdi ceprav je tudi totalno nesposoben a si mislim da bi ta vsaj ukinil nesmiselne ukrepe in zagnal normalno zivljenje...je pa tudi v kategoriji "sram me je da sem Slovenka". Da to sem, me je namrec zdaj ze nekaj casa sram.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4771 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86507 posts

Posted 28 January 2021 - 10:20 PM

Nikjer ne najdem, ce se bo dalo kupiti tudi copate, ze vec tednov mi razpadajo.

No, ne da se jih kupit. :butl: Moras prej mail poslat, da jih lahko prevzames. Moteni so.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4772 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17099 posts

Posted 29 January 2021 - 09:13 AM

Bruseljski vrh je vceraj javno komentiral vprasanje o uporabi analnih testov.

Rekli so: "sli bomo tja, kamor nas vodi znanost. Ce nas pelje do zadnjice, bomo o tem premislili."

....
  • 0

#4773 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19384 posts

Posted 29 January 2021 - 09:32 AM

:lol:

Vidim, da ful ljudi vseeno potuje. Sem mislila, da to sploh ne gre zdaj, pa očitno ni problem, samo karantena potem al kako?

• 0

#4774 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15792 posts

Posted 29 January 2021 - 09:34 AM

No, zdej nem je ena vzgojiteljica povedala, da ste se dve sestri v pričo nje pogovarjali čuj dej poglej, kaj bi ti rekal, je ta test pozitiven ali negativen. :mgun1:

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#4775 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26167 posts

Posted 29 January 2021 - 09:39 AM

Mislim sej...s temi hitrimi testi. Saj veste, koliko je primerov pri nosečniških testih ko ne vejo, ali vidijo tisto črtico ali ne.... Isto je tukaj. Ocena rezultata je žal subjektivna, kar pa pri PCR ni...

• 0

#4776 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17099 posts

Posted 29 January 2021 - 10:07 AM

Mini bini je bila ravno v Amarinu. Nimam pojma kako.
  • 0

#4777 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19384 posts

Posted 29 January 2021 - 10:11 AM

Sploh nisem vedela, da so na HR odprti hoteli.

ADP je nekje pa Nuša Gnezda je na Kanarcih.

Jaz pa samo molim za Krk za prvi maj :lol:

Matilda, si že prejela 2. dozo? Pri nas jih ima ful reakcije.

• 0

#4778 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26167 posts

Posted 29 January 2021 - 10:18 AM

Baje so po 2. dozi reakcije veliko bolj "aktualne" in močnejše.

• 0

#4779 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17446 posts

Posted 29 January 2021 - 10:31 AM

Ne rabis pomojem karantene. Verjetno pa si moras placati test prej in potem. Poslovno gres lahko. Vsaj Nusa je sla tako.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4780 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 29 January 2021 - 10:36 AM

Sem, v sredo. Včeraj sem bila splošno zanič zaradi mialgij (ampak v torek sem tudi na hard telovadila tako da težko pripišem samo cepljenju) in prejšnjo noč mi je temp. narasla na 37,1. Na srečo imamo ta teden izobraževanje od doma, tako da sem lahko počivala. Zdaj sem OK. Kolega je tudi malo zakuhal.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users