Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5198 replies to this topic

#4761 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19159 posts

Posted 27 November 2024 - 09:02 PM

Pa kje najdeš ti vse te? Kdo je to res, ima 700 sledilcev?
  • 0

#4762 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 27 November 2024 - 09:12 PM

Ana je tegala njeno objavo, ko so govorile o podpori slovenskih podjetij...

Jaz sem se tudi vpičila v njene trepalnice, mal so prehude.

• 0

#4763 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 27 November 2024 - 09:56 PM

Jaz sem bila par trenutkov prepricana, da je Saska Lendero :lol:
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4764 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16822 posts

Posted 27 November 2024 - 10:24 PM

Ta je lastnica mojsport.si.
Zarad mene lahko kar vse dalje lapajo in jokajo o tem kako folk naroca drugje - obrnite se na vlado pa na drzavo, ki nam je zrihtala take davke. Pa nerealne dvige cen na vseh podrocjih ob vedno bolj mizernih placah.
Hate to break it to you Alja: to da vsaka infla kaze craft cunje in mi pere mozak kako je to nekaj kar nujno rabim ima kvecjemu obraten efekt.
In ce mi ze kej pade v uc bom na konc res narocila tm k je cnej, pa ce magar za dva evra ;)

En primer velikega natega. I se je zapicla v tocno en barbi komplet. Ga najdem na amazonu, 20 e. Problem - dostava 5.1.2025. drugega ni.
Na slo strani? Cena 40 e. Plus postnina!
Seveda sem kupila ampak sem se pocutila nategnjeno do konca. Ce ne bi rabila ne bi vzela. In vzela neb tud ce bi blo sam 2 e drazje kot na Amazonu. 2 eura tle, dva eura tm. V hram demokracije se pejd prtozt.
Zdej grem pa pogledat ce moji metli slucajno scetine manjkajo, ker se mi zdi da jih je Alja ukradla za na fris.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4765 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 28 November 2024 - 06:17 AM

V bistvu nas skusajo prepricat naj slabo gospodarsko politiko resujemo potrosniki s svojimi nakupovalnimi navadami. To je kot green washing, ampak local source washing.
In iskreno imam obcutek, da bi za ta "2€" bolj podpirala njeno nenadzorovano sponzoriranje infl. Za to pa ne zmanjka. Ne vem, mogoce napacno gledam na to. Ima tudi moj brat trgovino, vem za marze, za bedo davkov in zasluzkov, ampak ce kupec rece, da je ceneje dobil na amazonu, ne bo on in 100 uzaljenih sledilcev snemalo videe. A bit culty.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4766 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16822 posts

Posted 28 November 2024 - 08:58 AM

Se cist strinjam Podgana!
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4767 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 28 November 2024 - 09:24 AM

Bi pa lahko iz gimnazisjke zgodovine vedela, da so ta način že sprobali in ni bil uspešen. Smo tržno gospodarstvo z "zdravo konkurenco" in odprtim trgom. Kako bi drugače Craft dobile v državo?

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4768 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16822 posts

Posted 30 November 2024 - 08:25 AM

Ana je danes v zaprtem delu napisala da je sla na en PRP (whatever the f that is) na glavi, kjer so bili vijaki, kao nekaj za brazgotine, in da bo ena terapija dovolj tudi "kot priprava na transplantacijo las".
Fml....
  • 0

#4769 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 30 November 2024 - 09:24 AM

Zdravljenje s trombocitno plazmo. Whatever...karkoli poskusi, ne bo popravilo vsebine glave :lol:

Koga spremljate glede vadbe/življ.sloga, da ima zdrav pogled in ne preveč reklam? Po dolgem času sem prebrala enega od Nušinih mailov in to je tako nepismeno, da je prav neberljivo. Zakaj si jo pa odsledila Fiona?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#4770 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16822 posts

Posted 30 November 2024 - 09:35 AM

Zato ker je ne prebavljam.
Kot prvo, vsako poletje se skensla dol iz IG oziroma celo poletje ne gledamo druzga kot njene fotke iz morja, iz Tenerifov, nc uporabnega.
Potem pa preostanek leta prepakira staro vsebino v novo. Ti njeni programi so eno samo ponavljanje, eno samo 80% istih vaj 20 procentov novega. Da ne zacnemo o neberljivih vsebinah, o tem da ima resne napake (pa ceprav slovnicne) v svojih programih. Recimo, ne vem, je vaja x, na vrhu pise vaja y.
Njena navodila za izvedbo vaj so totalno ceska. Naj gre eno izobrazevanje glede tega kako razlozit aktivacijo misic narest k peti element, kjer so glede tega vrhunski. "Ne pusti da trebuh buta ven" - seriously? Jaz sicer vem kaj to pomeni, ker sem vseen naredila 200 urni tecaj joge kjer smo se ful ucili kako razlozit aktivacijo posameznih misic, ampak to je tako cesko da ne morem, res.
Meni je najbolj vsec avo kati. Peti element ma super programe. Avo kati pa d best odnos do hrane, vadbe in tega nasploh...pol sele vidis kako toksicne so v resnici neke Ane, ceprav to ze itak ves. Ampak ko naletis na normalenga cloveka, ki se normalno giba in normalno konzumira hrano je pol to kr refreshing.
  • 0

#4771 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 30 November 2024 - 10:02 AM

Matilda, meni ze tale dopade:

https://www.instagra...zQzOGhyYThidHM2
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#4772 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 30 November 2024 - 10:43 AM

Ana je danes v zaprtem delu napisala da je sla na en PRP 

Zakaj že jo ti še vedno plačuješ? :lol:

• 0

After all this time?

Always.

#4773 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16822 posts

Posted 30 November 2024 - 11:02 AM

Ker ne placujem Netflixa in uzivam ko se smejim njeni psihicni motenosti
  • 0

#4774 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 30 November 2024 - 11:07 AM

No sam a nisi glih par dni nazaj pisala, kako ne padaš na marketinške fore influencerk? Večje fore od te ni. :D Še vedno dobiva tvoj keš in boli jo k* a jo obožuješ al hejtaš. :lol: In s tem dalje supportaš njeno norost. 

• 0

After all this time?

Always.

#4775 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 30 November 2024 - 11:12 AM

Jaz nekaj casa zdaj spremljam svojasrecka (glupo ime imho) pa ima zdrav odnos do prehranjevanja in sama pravi, da pazi kaj napise, da ni trigger za slabo vest, in kako se prikazuje in s kom sodeluje.
  • 0

Tumblr

#4776 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16822 posts

Posted 30 November 2024 - 11:16 AM

Ne vem ce je to res isto, Nincha ;) tu placujem entertainment, magnezij imam pa diasporal. A zasluzi na meni? Mal pa ampak me trenutno ne moti ;) sam v zameno mam dramo pa kokice. Ce sam kupujem kar mi prodajajo pa nimam tega. Vsekakor ne smeha.
  • 0

#4777 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 30 November 2024 - 12:32 PM

Jaz tudi to res tezko razumem, ker mi je vse narocnine skoda placevat. Ampak jaz sem z leti vedno bolj cheap, se Spotify premium sem si ukinila, ker cakam, da mi spet ponudijo znizano. 😂 Da o raznih Netflixih itd. ne govorim, vse gledava preko torrentov.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4778 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16822 posts

Posted 30 November 2024 - 12:40 PM

Ej a ves da ko ti objavis kaj iz spotify da jaz nikoli ne slisim glasbe. A je to fora da zato ker sploh nimam spotify?
  • 0

#4779 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 30 November 2024 - 12:47 PM

V vsakem primeru je treba tapnit link zgoraj (play on Spotify al kako ze), tudi ce bi ga imela. :)
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4780 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 30 November 2024 - 01:47 PM

Matilda, meni ze tale dopade:

https://www.instagra...zQzOGhyYThidHM2

Hvala, sem pa pozabila rečt, da me za slovenski prostor zanima, tujih je itak kot solate :)
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users