Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#4761 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 16 June 2011 - 12:05 PM

Ja, sploh pri zahtevnih besedah, kot na primer "lešnik", "limona" in "jogurt z jagodo". laugh.gif Za čudne besede pa razumem, itak pri teh vem, ker se jim zatika, hihi smile.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#4762 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 June 2011 - 01:02 PM

Kot da obstajajo čudna imena sladolednih okusov. huh.gif

Da grem na faks samo zaradi govorilnih in modela ni uro pa pol! Thanks a lot, ker mi je šlo celo dopoldne!
  • 0

#4763 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 June 2011 - 01:20 PM

^^ Itak da obstajajo. laugh.gif Pri nas smo imeli "Gianduia" in če nisi bil iz KP ni šans da si prebral pravilno. Kaki smehi so bili, jaz sem se enkrat eni ljubljančanki (nenamerno) začela režat v faco.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#4764 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 16 June 2011 - 02:55 PM

Ljudje, ki namerno podjebavajo voznike avtomobilov! mad2.gif

Danes je bilo še posebej luštno, ko sem kot vljudna voznica dala trem mulam prednost, da so šle čez prehod. Potem so se pa zanalašč skoraj ustavile vmes, pa čisto počasi šle, pa se mi režale v faco!
Potem sem pa med parkiranjem pred trgovskim centrom spet čakala enga mulca, ki se je delal, kot da me ne vidi. Na koncu, ko sem se hotela odpeljati, pa je ena ženska postavila zvrhan voziček za moj avto in mirne duše zlagala eno po eno stvar v prtljažnik! wallbash.gif
Sem odprla vrata in jo vprašala, če lahko malo premakne voziček, da pridem ven. In mi ženšče odgovori, da saj nima več veliko. blink.gif Čez nekaj minut še vedno ni končala, pa sem ji rekla, da se mi res mudi in mi je nekaj grdega in nerazumljivega zabrusila nazaj. ohmy.gif

Eni ljudje pa res... ne vem, no. ermm.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#4765 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 June 2011 - 03:08 PM

Zakompleksani tipi z malimi lulčki, ki nimajo menda nikjer drugje nobene besede, potem pa na
delovnem mestu z najbolj dosadnimi drkajo svoje podrejene in si svoje lulčke daljšajo.
Pa izkoristijo vsako komunikacijo, da na najbolj primitiven način opomnijo, kdo je šefe. Patetično.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4766 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 16 June 2011 - 08:24 PM

Na kurac mi gre moja šefica. Misli, da je boga za jajca prijela rpg.gif Šefica je ratala ker ni bilo druge in ker zna rint v rit!!! In zdej mene študentko jebe v glavo verymad.gif verymad.gif Ne vem kje ji je logika da dela študenka bolj odgovorno delo (cel šiht) kot pa zaposlene????????
Jutri grem do nje in se nej ona lepo po celi črti j... če ne misli spremeniti odnosa in načina razporeditve dela.
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#4767 Simone

Simone

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 17 June 2011 - 12:29 PM

"Slovenčki", "slovenceljni" in podobne besede.
  • 0

#4768 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17561 posts

Posted 19 June 2011 - 02:06 PM

Ljudje, ki odkrivajo toplo vodo, in mi jo potem skušajo še prodati.

Pa kako me kdo vedno poskuša narediti za neumno. Tako so me v zadnjem mesecu prepričevali, da ''smo'' bili samo enkrat na Luni (LOL) in da država Washington ne obstaja (LOL2).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4769 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27604 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 June 2011 - 03:08 PM

^^Ohja, to drugo je pri meni stalnica.. Zadnjič sta me dve sošolki prepričevali, da koščka sirnice ne smeš vreči med bio odpadke, ker to je mlečni izdelek (??), in mlečni izdelki ne smejo v kontejner, tja lahko vržeš izključno sadje in zelenjavo, pa še to ne vso. butl.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4770 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 June 2011 - 03:24 PM

Ja, meni gre tut to prepričevanje na organčič. Tako me je zadnjič kolegica prepričevala, da svojega četrtega poskusa opravljanja izpita pač ne rabiš plačat za FDVju, da oni nimajo tako! Sem potem res mislila, da ima FDV kakšna svoja posebna pravila in vprašala tukaj na forumu, pa sem valda imela prav. evil.gif

• 0
Viens, reste ici!

#4771 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86827 posts

Posted 19 June 2011 - 03:45 PM

QUOTE(Coco* @ 19. 6. 2011 - 16:08) View Post

Zadnjič sta me dve sošolki prepričevali, da koščka sirnice ne smeš vreči med bio odpadke, ker to je mlečni izdelek (??), in mlečni izdelki ne smejo v kontejner, tja lahko vržeš izključno sadje in zelenjavo, pa še to ne vso. butl.gif

laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4772 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27604 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 June 2011 - 03:47 PM

Ne govori, prav popizdiš, in pol še pribijejo kao 'dve proti ena, midve imava prav', a si prizadeta al kaj? butl.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4773 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 June 2011 - 05:58 PM

Pri takih mirno poveš, da so včasih tudi skorajda vsi mislili, da je Zemlja ploščata...In guess what? twisted.gif
  • 0

#4774 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5209 posts

Posted 19 June 2011 - 06:27 PM

Ploščata ploskev je tista, katere Gaussova ukrivljenost je enaka 0. whistling.gif
Sam povem, ker se glih učim. butl.gif

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#4775 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5209 posts

Posted 19 June 2011 - 06:40 PM

Ful mi gre na živce, da fantu mat skoz utruja, kako beden je, ker poleg faksa ne dela, ne dojame pa, da je bil praktično cele dneve na faksu in potem vsak dan delal za faks še vsaj do 10ih ali 11ih. In si jaz želim, da bi si zdaj, ko bo absolvent vzel vsaj kak mesec frej in dejansko delal nič (razen kuhal kosilo zame biggrin.gif), pa mu kar naprej utruja, da itak nikoli ne bo dobil šihta in bla bla bla bla. ...
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#4776 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 June 2011 - 02:37 PM

To, da moram zadnje čase vso posodo, ki se opere v pomivalnem stroju, še enkrat oprat na roke. down.gif

Pa pojma nimam, kaj bi bilo narobe - sem vse prečistila in pregledala, ampak posoda še kar ni čista, kot bi morala bit. Sem zamenjala tudi tablete za pomivanje, ampak ni nič boljše. sad.gif
  • 0

#4777 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86827 posts

Posted 21 June 2011 - 03:56 PM

Uporabi Somat gel, mi zdaj nimamo več teh problemov, prej je bila pa stalno lisasta posoda.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4778 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 21 June 2011 - 04:13 PM

Neuporaba klime na avtobusu. wacko.gif
  • 0

#4779 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 June 2011 - 04:39 PM

QUOTE(Jinadaze @ 21. 6. 2011 - 16:56) View Post

Uporabi Somat gel, mi zdaj nimamo več teh problemov, prej je bila pa stalno lisasta posoda.

O, super, grem jutri kupit. smile.gif
  • 0

#4780 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 22 June 2011 - 01:33 AM

QUOTE(Immortelle @ 21. 6. 2011 - 14:37) View Post

To, da moram zadnje čase vso posodo, ki se opere v pomivalnem stroju, še enkrat oprat na roke. down.gif

Pa pojma nimam, kaj bi bilo narobe - sem vse prečistila in pregledala, ampak posoda še kar ni čista, kot bi morala bit. Sem zamenjala tudi tablete za pomivanje, ampak ni nič boljše. sad.gif

Ej pr nama s fantom enako... sam naju boli K pa zloživa v omare.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users