Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 16 June 2011 - 12:05 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 16 June 2011 - 01:02 PM
Da grem na faks samo zaradi govorilnih in modela ni uro pa pol! Thanks a lot, ker mi je šlo celo dopoldne!
Posted 16 June 2011 - 01:20 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 June 2011 - 02:55 PM
Danes je bilo še posebej luštno, ko sem kot vljudna voznica dala trem mulam prednost, da so šle čez prehod. Potem so se pa zanalašč skoraj ustavile vmes, pa čisto počasi šle, pa se mi režale v faco!
Potem sem pa med parkiranjem pred trgovskim centrom spet čakala enga mulca, ki se je delal, kot da me ne vidi. Na koncu, ko sem se hotela odpeljati, pa je ena ženska postavila zvrhan voziček za moj avto in mirne duše zlagala eno po eno stvar v prtljažnik!
Sem odprla vrata in jo vprašala, če lahko malo premakne voziček, da pridem ven. In mi ženšče odgovori, da saj nima več veliko.
Eni ljudje pa res... ne vem, no.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 16 June 2011 - 03:08 PM
Zakompleksani tipi z malimi lulčki, ki nimajo menda nikjer drugje nobene besede, potem pa na
delovnem mestu z najbolj dosadnimi drkajo svoje podrejene in si svoje lulčke daljšajo.
Pa izkoristijo vsako komunikacijo, da na najbolj primitiven način opomnijo, kdo je šefe. Patetično.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 16 June 2011 - 08:24 PM
Jutri grem do nje in se nej ona lepo po celi črti j... če ne misli spremeniti odnosa in načina razporeditve dela.
Posted 17 June 2011 - 12:29 PM
Posted 19 June 2011 - 02:06 PM
Pa kako me kdo vedno poskuša narediti za neumno. Tako so me v zadnjem mesecu prepričevali, da ''smo'' bili samo enkrat na Luni (LOL) in da država Washington ne obstaja (LOL2).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 19 June 2011 - 03:08 PM
Pablo Picasso
Posted 19 June 2011 - 03:24 PM
Ja, meni gre tut to prepričevanje na organčič. Tako me je zadnjič kolegica prepričevala, da svojega četrtega poskusa opravljanja izpita pač ne rabiš plačat za FDVju, da oni nimajo tako! Sem potem res mislila, da ima FDV kakšna svoja posebna pravila in vprašala tukaj na forumu, pa sem valda imela prav.
Posted 19 June 2011 - 03:45 PM
Zadnjič sta me dve sošolki prepričevali, da koščka sirnice ne smeš vreči med bio odpadke, ker to je mlečni izdelek (??), in mlečni izdelki ne smejo v kontejner, tja lahko vržeš izključno sadje in zelenjavo, pa še to ne vso.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 June 2011 - 03:47 PM
Pablo Picasso
Posted 19 June 2011 - 05:58 PM
Posted 19 June 2011 - 06:27 PM
Sam povem, ker se glih učim.
Posted 19 June 2011 - 06:40 PM
Posted 21 June 2011 - 02:37 PM
Pa pojma nimam, kaj bi bilo narobe - sem vse prečistila in pregledala, ampak posoda še kar ni čista, kot bi morala bit. Sem zamenjala tudi tablete za pomivanje, ampak ni nič boljše.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 21 June 2011 - 03:56 PM
Uporabi Somat gel, mi zdaj nimamo več teh problemov, prej je bila pa stalno lisasta posoda.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 June 2011 - 04:13 PM
Posted 22 June 2011 - 01:33 AM
To, da moram zadnje čase vso posodo, ki se opere v pomivalnem stroju, še enkrat oprat na roke.
Pa pojma nimam, kaj bi bilo narobe - sem vse prečistila in pregledala, ampak posoda še kar ni čista, kot bi morala bit. Sem zamenjala tudi tablete za pomivanje, ampak ni nič boljše.
Ej pr nama s fantom enako... sam naju boli K pa zloživa v omare.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users