Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5199 replies to this topic

#4741 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16823 posts

Posted 21 November 2024 - 12:35 PM

:lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4742 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 22 November 2024 - 06:13 PM

Se dobro, da Lara ne hodi v sluzbo, ker cele popoldneve otroke vozi po krozkih. :butl:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4743 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16823 posts

Posted 26 November 2024 - 11:44 AM

Ana je ze prov dosadna s tem cinicnim odnosom kako ne more nc oglasevat. Smo dojel, ne rabis se vsak dan pokroviteljsko zalit. Valda ne bodo dovolili oglasevanja stvari, ki so polena pod noge big pharmi.
Ostale mi gredo pa vse ze na organ s tem kodami ceu faking mesec, sploh Tamara. Jaja, ne glej pa pojdi dalje, saj to delam pa mi gre se vseeno na zivce.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4744 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 26 November 2024 - 11:55 AM

Pa nekaj so se pickarile za 2€ cenejsi Craft. Jaz najdem tudi 40€ cenejsega. Nimam pa tok, da bi to ignorirala in s tem dodatnim denarjem podprla slovensko podjetje, lol.
Pa zdaj je moderno, da se podpira slovenska podjetja, slovenske kode uporablja, 100 na mesec. Ampak one niso del problema, so ful zavedne in eko.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4745 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 26 November 2024 - 12:09 PM

Ja,na BS je Craft cenejši in to ne malo. Kje si ga pa ti našla?

Pa delijo BS povabila, ampak za Craft pa ne omenijo

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4746 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 26 November 2024 - 12:15 PM

Na Ekosport je trenutno vse 25%. Pride recimo set spodnjega perila 40, namesto 80 kot na MŠ. Postnina je malo visja, ampak ce narocis vec, se kar splaca.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4747 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 26 November 2024 - 12:41 PM

Ja, jaz sem tudi 2leti nazaj za Merino sp. plast komplet dala nekaj čez 40€ na BS: Bom pogledala še ekosport.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4748 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 26 November 2024 - 12:47 PM

Od kdaj pa Adrijana skriva obraze svojih otrok? Jo je koncno srecala pamet, al ji je zmanjkalo pokroviteljev za otroske stvari? Ker eno obdobje ju je objavljala nonstop.
  • 0

#4749 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 26 November 2024 - 12:57 PM

Jaz sicer razumem njihov point, ampak kupovala bom tam, kjer je ceneje, itak. Craft sem tudi jaz kupovala na BS, ker je res ful cenejsi, ne samo za 2€.
  • 0

#4750 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16823 posts

Posted 26 November 2024 - 02:04 PM

Al pa na amazonu mas tudi vcas take deale da je kr smesno.
Columbia jakna ki jo prodaja teja za 80 e je bla poleti 40.
Pac moras izven sezone razmisljat kaj bos rabu pozimi :D
Mene podpiranje nic ne zanima. Placa mi ni sla nc gor, tko da kupujem tam kjer je najcenejsa stvar, ne tam kjer mi infle recejo da naj ;D
  • 0

#4751 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19159 posts

Posted 26 November 2024 - 02:11 PM

Saj so tudi druge firme, ki jih nihče ne omeni niti, dobre, ne samo te, ki jih cel IG podpira.  

• 0

#4752 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 26 November 2024 - 02:38 PM

Infle :D
Barbarina, ja itak, mas prav.
  • 0

#4753 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16823 posts

Posted 26 November 2024 - 03:16 PM

Craft je dober ampak kot je rekla Barbarina...dobrih firm je se ogromno. Mene ne dobijo na te limanice :D
To illegal_blonde jim pravi infle ceprav je tud sama mal infla (kar prizna). Men je vsec beseda :lol:
  • 0

#4754 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 26 November 2024 - 03:25 PM

Malo bi bilo res cudno, da bi bila to ena in edina zvelicana. So navalile kot muhe na drek oz. je to krivda uvoznika, ki nima meje pri sponzoriranju infl :D
  • 0

Tumblr

#4755 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 26 November 2024 - 07:19 PM

Meni grejo reklame za Didriksons vsaj toliko na zivce kot za Craft. Mi na kraj pameti ne pade, da bi dala toliko kesa za te stvari, so tudi cenejse dovolj kvalitetne za tistih par sezon, kolikor stvar nosi.
  • 0

― V. Van Gogh

#4756 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 26 November 2024 - 09:00 PM

Se popolnoma strinjam. Npr dežna oblačila iz Lidla in Hoferja so čisto super za tistih nekajkrat, ko gre na dež, pa stanejo manj kot 20 €.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#4757 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16823 posts

Posted 26 November 2024 - 09:00 PM

Pa dej no, ce so pa vse rokavice zanic, samo te so vrhunske.....Pojma nimas.
Jst res ne vem kako smo mi preziveli otrostvo.
Se pa malo nasmehnem sama pri sebi ko ugotovim, da glih z vsem se me pa ne da kupit ;)
  • 0

#4758 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 27 November 2024 - 07:48 AM

Nase bodo to vse 3 ponosile pa marsikater komplet so dobile tudi od sestricne in kogice,tako da so ze drugi nosili, pa itak rabis eno za doma eno za v vrtec. Ima pa kolegica za fanta,ki je res razbojnik in je cele dneve v tem,pa tudi pohvali.
  • 0

#4759 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 27 November 2024 - 09:32 AM

pa itak rabis eno za doma eno za v vrtec.

Mi nobene stvari nismo imeli tako, razen copat. Je pa večinoma do zdaj imel iz Decathlona dežne pa je dobesedno raslo z njim, ko je prerasel pa je bil komplet kot nov. Pa veliko bolj fajn so mi ti njihovi tanjši, ki se jih komot da čez navadna oblačila, ne da otrok zgori v tisti debeli plastiki.

• 0

― V. Van Gogh

#4760 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 27 November 2024 - 08:54 PM

Mi je prav zal, samo jaz ne morem resno jemat zenske, ki izgleda takole 🙈:
https://www.instagra...W02azVoZDlxeWlh
  • 0

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users